Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Cem Kotan: Engelliler için bir hayalim var
Cem Kotan: Engelliler için bir hayalim var
Antalya FashionWeek için geri sayım başladı
Antalya FashionWeek için geri sayım başladı
MİT'ten nokta operasyon
MİT'ten nokta operasyon
20 Aralık 2022 Salı - 18:00

Meral ile eşini yaralayan eski eşe 25 yıl hapis

ANTALYA'da eski eşi Meral Fesli (39) ile onun 10 gün önce evlendiği Erden Fesli'yi (40) falçatayla yaralayan Abdurezzak Aydın'a (41), 25 yıl hapis cezası verildi.

Meral ile eşini yaralayan eski eşe 25 yıl hapis
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

​Olay, 6 Nisan günü saat 20.30 sıralarında, Kepez ilçesi Erenköy Mahallesi 4873'üncü Sokak'taki 3 katlı apartmanın 2'nci katında meydana geldi. Abdurezzak Aydın, Eylül 2021'de boşandığı Meral Fesli'nin oturduğu eve gitti. Aydın ile eski eşi Meral Fesli ve 10 gün önce evlendiği Erden Fesli arasında tartışma çıktı. Abdurezzak Aydın, yanındaki falçatayla Meral Fesli'nin boynunu ve sırtını, Erden Fesli'nin de boynunu çenesine doğru kesti. Yaralılar, hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan Abdurezzak Aydın tutuklandı.

Abdurezzak Aydın hakkında Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.  Davanın karar duruşmasına sanık Abdurezzak Aydın kaldığı cezaevinden SEGBİS ile katılırken, şikayetçi Meral ve Erden Fesli ile taraf avukatları salonda hazır bulundu. Duruşmada son sözü sorulan ve pişman olduğunu söyleyen Aydın, "Düştüğüm durumun büyüklüğünden dolayı cezadan korkmadığımı söylemiştim. Daha önce “Sizi öldürürüm” diye bir cümle kurmadım. Tamamen iftiradır. Onları öldürmek isteseydim kurşuna dizerdim. Onlar bana hakaret ederek saldırdılar. Öldürme gibi bir niyetim yoktu" dedi.

İNDİRİM UYGULANMADI

Mahkeme heyeti, sanık Abdurezak Aydın'a eski eşi Meral Fesli'ye yönelik 'tasarlayarak yakın akrabayı öldürme' suçundan önce ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verdi, eylemin teşebbüs aşamasında kalmasından dolayı cezayı 14 yıla düşürdü. Ayrıca sanık, Erden Fesli'ye yönelik 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, sanık Aydın hakkında herhangi bir indirim uygulamadı.

'YÜKSEK CEZA ALMASI İÇİN İKİ İNSANIN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR'

Duruşma sonrası açıklama yapan Meral Fesli, cezayı az bulduğunu söyleyerek, "Yüksek ceza alması için iki insanın ölmesi mi gerekiyor? Benim şu anda ölü olmam mı gerekiyordu? Beni 'öldü' diye bıraktı. Ağırlaştırılmış müebbet alması lazımdı. Cezaevinden çıkmaması lazım" dedi.

Erden Fesli ise üzücü ve kötü bir olay yaşadıklarını belirterek, “Verilen cezanın yeterli olduğunu düşünmüyorum. 14 yıl yatacaksa herkes istediğini öldürebilir. Bu cezanın daha yüksek olmasını bekliyordum. Sonuna kadar hakkımızı arayacağız" diye konuştu.

İSTİNAFA BAŞVURACAĞIZ

Şikayetçi avukatı Kerim Anıl Dağlı ise erkek terörünün Türkiye'nin kanayan bir yarası haline geldiğini anlattı. Sanığın, boşandığı eşinin yeni hayatında hala söz sahibi olduğunu düşünerek söz konusu eylemi gerçekleştirdiğini söyleyen Dağlı, "Hakkımızı aramaya devam edeceğiz. İstinafa başvuracağız. Cezaların daha yüksek olması gerektiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

ANTALYA'DA ESKI ESI MERAL FESLI (39) ILE 10 GUN ONCE EVLENDIGI ERDEN FESLI'YI (40) FALCATAYLA YARALAYAN ABDUREZZAK AYDIN'A (41), TOPLAM 25 YIL HAPIS CEZASI VERILDI. ADLIYE CIKISI ERDEN FESLI, MERAL FESLI VE AVUKAT KERIM ANIL DAGLI ACIKLAMA YAPTI.(FOTO:ASLI DURAN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA ESKI ESI MERAL FESLI (39) ILE 10 GUN ONCE EVLENDIGI ERDEN FESLI'YI (40) FALCATAYLA YARALAYAN ABDUREZZAK AYDIN'A (41), TOPLAM 25 YIL HAPIS CEZASI VERILDI. ADLIYE CIKISI MERAL FESLI ACIKLAMA YAPTI.(FOTO:ASLI DURAN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA ESKI ESI MERAL FESLI (39) ILE 10 GUN ONCE EVLENDIGI ERDEN FESLI'YI (40) FALCATAYLA YARALAYAN ABDUREZZAK AYDIN'A (FOTODAKI), TOPLAM 25 YIL HAPIS CEZASI VERILDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA ESKI ESI MERAL FESLI (FOTODAKI) ILE 10 GUN ONCE EVLENDIGI ERDEN FESLI'YI FALCATAYLA YARALAYAN ABDUREZZAK AYDIN'A (41), TOPLAM 25 YIL HAPIS CEZASI VERILDI. (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA ESKI ESI MERAL FESLI (39) ILE 10 GUN ONCE EVLENDIGI ERDEN FESLI'YI (FOTODAKI) FALCATAYLA YARALAYAN ABDUREZZAK AYDIN'A (41), TOPLAM 25 YIL HAPIS CEZASI VERILDI. (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)

 
Arkadaşını şakalaşırken öldürdüğünü söyledi
 
Antalyaspor - Manisa FK: 1-0
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arkadaşını şakalaşırken öldürdüğünü söyledi
KOCAELİ’nin Gölcük ilçesinde, arkadaşının evinde sırtından vurulan Tufan ...
Down sendromlu Mücahid'in askerlik hayali gerçek oldu
ESKİŞEHİR’de bir günlüğüne jandarma olan down sendromlu Mücahid Kırdaş ...
Lise öğrencisi okul önünde bıçaklandı
ÇORUM’da S.D. (17), okul önünde kavga ettiği lise öğrencisi Oğuzcan Y.’yi ...
 
28 Şubat hükümlüsü Vural Avar, hayatını kaybetti
28 ŞUBAT davasında ömür boyu hapis cezasına çarptırılan emekli Korgeneral ...
10 numara yağ operasyonu: 16 gözaltı
İSTANBUL’da 7 ilçede ‘10 numara’ olarak tabir edilen kaçak akaryakıt operasyonu ...
Yazar Aydın Ilgaz son yolculuğuna uğurlandı
YAZAR Rıfat Ilgaz’ın oğlu Aydın Ilgaz, Zincirlikuyu Camii’nde kılınan ...
 
Bakan Kurum: 45 ilde kuralar tamamlandı
ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'İlk Evim, ...
O meyveler bir yılda yüzde 300'den fazla zamlandı
Ülkede yaşanan ekonomik krizi günden güne artarak devam ederken mandalina ...
Yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu
SİLİVRİ'de yılbaşı öncesi imalathaneye çevrilen bir eve düzenlenen operasyonda ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva