Konyaaltı'nda yangına karşı budama çalışması
Konyaaltı'nda yangına karşı budama çalışması
Kepez’den Yaşlılık temalı ödüllü kısa film ve belgesel yarışması
Kepez’den Yaşlılık temalı ödüllü kısa film ve belgesel yarışması
Otel konforunda yurtlar için başvurular başladı
Otel konforunda yurtlar için başvurular başladı
MURGEM öğrencilerinin üniversite başarısı
MURGEM öğrencilerinin üniversite başarısı
20 Nisan 2015 Pazartesi - 21:43

Meteoroloji'den uyarı var

Meteoroloji'den fırtına, rüzgar, toz taşınımı ve kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji den uyarı var
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

METEOROLOJİ'DEN yapılan hava tahmin raporunda 4 farklı uyarıya yer verildi. Açıklamada, Akdeniz'de fırtına, Doğu kesimlerde kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı, Doğu ve Doğu Akdeniz'de kesimlerinde kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Akdeniz'de fırtınanın beklendiği açıklamada, Batı Akdeniz açıkları ile Doğu Akdeniz'in batısında rüzgarın yarın (21.04.2015 Salı) öğle saatlerinden sonra batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/saat) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın Batı Akdeniz açıklarında Salı gece saatlerine(23:00) kadar, Doğu Akdeniz'de Çarşamba günü ilk saatlerine(03:00) kadar etkisini sürdürmesi tahmin edilmektedir. Antalya körfezinde Çarşamba(22.04.2015) günü ilk saatlerden (00:30) itibaren rüzgarın batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/saat) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın Çarşamba sabah(09:00) saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

"DOĞU KESİMLERDE KUVVETLİ RÜZGAR VE TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR"

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün ve yarın (Salı) , Doğu Anadolu'nun doğusunda (Erzurum, Kars, Iğdır, Ardahan, Ağrı, Van, Bitlis, Muş, Bingöl, Hakkari ve Şırnak) çevrelerinde rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde (60-90 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Yarın (Salı) Güneydoğu Anadolu bölgesi ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda toz taşınımı bekleniyor. Kuvvetli güneyli rüzgar ve toz taşınımının meydana getirebileceği soba zehirlenmeleri, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

"DOĞU KESİMLERDE KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT"

Doğu kesimlerdeki yağışların bugün ve yarın; Sivas'ın doğu ilçeleri, Erzincan, Tunceli, Erzurum'un kuzeyi, Kars, Ardahan, Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

"DOĞU AKDENİZ'DE KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR"

Yarın (Salı) öğle saatlerinden 22.04.2015 Çarşamba günü öğle saatlerine kadar , Osmaniye, Adana'nın doğu ilçeleri (Ceyhan, İmamoğlu ve Kozan), Kahramanmaraş'ın batı ilçeleri (Andırın ve Göksun) ile Hatay'ın Erzin ilçesinde kuvvetli yer yer yer çok kuvvetli (26-75 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
 

 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da deprem
Antalya'nın Döşemealtı İlçesi 2.8 şiddetinde bir depremle sarsıldı. Depremin ...
Psikolog uyuşturucudan yakalandı
ANTALYA'da Rusça tercümanlık yapan psikolog 31 yaşındaki N. G, uyuşturucu ...
Köylü bisiklete bindi..
Antalya Kent Konseyi ve Konyaaltı Belediyesi’nin işbirliğinde düzenlenen ...
 
Oğlunu kurtardı, babasıyla yanarak can verdi
ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde 2 katlı ahşap evde çıkan yangında oğlunu ...
Tramvayın çarptığı kişi öldü
ANTALYA'da tramvayın çarpması sonucu ağır yaralanan 31 yaşındaki Özkan Ürün yaşamını yitirdi.
Irmakta ceset
ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde ırmakta erkek cesedi bulundu.
 
Pervane'lerin baba acısı
ANTALYA'da silahlı suç örgütü davasıyla yargılanan İbrahim Hakkı Pervane ...
Öğrenciler Antalya'yı gezdi
ELMALI'da eğitim gören ilkokul öğrencileri, 'Zamanı etkin ve verimli kullanma' ...
Polislerin hakaret ve tehdit şikayetine 'takipsizlik'
ANTALYA Sanatçılar Derneği'ne (ANSAN) tahsis edilen çay bahçesinin polis ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalyaspor canımız ama markalarımıza kıymayın
YAZARLAR
Akif Aktuğ
Akif Aktuğ
Haberleri Tüketiyoruz, Nedenleri Değil!..
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Er gazilerin sesini duyun
İsa Altun
İsa Altun
Mobil hesabınızı şarjla boşaltabilirler
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Ateş sadece ormanı değil, vicdanları da yakıyor...
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İtalya ‘Mancini‘ dedi
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Teneffüs Park maceramız
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
3 Ağustos'ta Boğa burcunda geri harekete başlayan Chiron ile adım atıyoruz. Bu durum, sahip olduklarınız ve kendinize ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva