Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Kuznetsov, rüşvetten gözaltına alındı
Kuznetsov, rüşvetten gözaltına alındı
Hedef engelsiz Konyaaltı
Hedef engelsiz Konyaaltı
14 Şubat 2011 Pazartesi - 09:19

Odatv'ye baskın

Odatv internet sitesinin İstanbul’daki merkezinde ve yöneticilerin evlerinde polis tarafından arama yapıldı. Sitenin, "Bu görüntüler Ergenekon Davası'nın kaderini değiştirecek" başlıklı haberi nedeniyle arandığı iddia edildi. Odatv, "Susmayacağız" açıklaması yaptı.

Odatv ye baskın
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ERGENEKON soruşturması kapsamında Odatv’de başlatılan arama, saat 03.00 sıralarında sona erdi.

Yaklaşık 21 saat süren aramalarda binada elde edilen döküman, fotoğraf, belge ve bulgular, koliler halinde binadan çıkarıldı. İki ayrı polis aracına yüklenen onlarca koli ve çuval İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Odatv'ye ait bilgisayarlardaki bilgilerin 2 hard diske kopyalandığı, çok sayıda CD'ye de el konduğu belirtildi. Gözaltına alındıktan sonra bilgi almak amacıyla Odatv’nin binasına getirilen Ayhan Bozkurt da tekrar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

SONER YALÇIN'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Soner Yalçın’ın avukatı Feza Yalçın, Soner Yalçın’ın gözaltı kararına konu iddianın “asılsız ve gerçek dışı olduğu” için kanıt arandığı iddiasının da “gerçek dışı ve asılsız” olduğunu belirtti.
Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Odatv'nin yöneticisi gazeteci-yazar Soner Yalçın'ın avukatı Feza Yalçın, yaptığı açıklamada Soner Yalçın’ın gözaltındayken sohbetleri sırasında, “AKP seçim startını gözaltı alınmamla vermiştir. AKP muhalif bir ses duymak istemiyor. Gazeteci isem mesleğimi yapacak isem yazmadan nasıl yapabileceğim” dediğini ifade etti. Avukat Yalçın, gözaltı kararına konu iddianın “asılsız ve gerçek dışı olduğu” için kanıt arandığı iddiasının da “gerçek dışı ve asılsız” olduğunu belirterek,
“Yaklaşık olarak evinde 15 bin kitap bulunuyor ve bu kitaplar tek tek sayfa sayfa bakıldı, tüm kitaplar silkelendi. Üzerlerinde not var mı diye bakıldı. Hepsi piyasada satılan kitaplar. Bu kitapların büyük bir kısmı yazarları tarafından imzalanarak Soner Yalçın’a hediye edilmiş kitaplar. Bu kitap topluluğundan sadece 10 kadarı alındı. Bu kitaplardan bir tanesi yazarı Ferit İlsever olan ve birçok yazara hediye edilen bu sırada Soner Yalçın’a da hediye edilmiş olan kitap. Yıllardır kitap yazarken not aldığı 10 kadar not defteri vardı ve not defterleri içinde ne olup olmadığına bakılmaksızın alındı. Yaklaşık 15 kadar olan not defterlerinin de her birinde 10 kadar sayfasına not almıştı” dedi.
Soner Yalçın’ın el konulan notlarının bir kısmının yeni yazmaya başladığı kitabı ile ilgili notlar olduğunu ve o notlara çok dikkat edilmesini istediğini belirten avukat Yalçın, “Evde en az 5 bin kadar CD vardı ve tüm CD’ler incelendi 95 tane CD alındı. Bu CD’ler içinde müzikten bilgisayar virüs programlarına kadar karışık CD grubuydu. Eskiden kalma sağa sola atılmış bozuk 2 cep telefonu ile şu anda kullandığı cep telefonları kartları ve 4 bilgisayara ait hard disk kopyaları alındı. Eskiden kalma videolarda kullanılan eski video kaseti içinde ne olduğuna bakılmadan alındı” dedi.

AN BE AN GELİŞMELER

YAYIN DURDURULDU

Ergenekon Davası çerçevesinde polis tarafından arama yapılan internet sitesi Odatv’nin yayını durdu. Site son olarak yapılan aramayı “flaş” koduyla okurlarına duyurmuştu.
Bu arada, sitenin yazarları ve genel merkezinde yapılan aramalar sürüyor.

GÖZALTI KARARI

Ergenekon soruşturması kapsamında sabah saatlerinden itibaren yapılan Odatv aramalarında yöneticisi Soner Yalçın'ın da aralarında bulunduğu toplam 4 kişinin gözaltına alınmasına karar verildi. Özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'ün Ergenekon soruşturması kapsamında talebi üzerine, İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararı doğrultusunda, Odatv'nin merkezinde ve yöneticisi Soner Yalçın ile Barış Terkoğlu, Ayhan Bozkurt, Barış Pehlivan'ın ev ve iş yerlerinde yapılan arama yapıldı. 
İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi ayrıca, Soner Yalçın, Barış Terkoğlu, Ayhan Bozkurt ve Barış Pehlivan hakkında gözaltı kararı verdi.

BARIŞ TERKOĞLU GÖZALTINA ALINDI

Oda Tv Haber Müdürü Barış Terkoğlu'nun evinde polis tarafından sabah erken saatlerden itibaren devem eden aramalar sona erdi. Aramaların tamamlanmasının ardından Barış Terkoğlu, polis tarafından gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, evdeki kopyalanan bilgisayar ve el konulan çok sayıda doküman da polis otolarına konularak emniyet müdürlüğüne götürüldü. Barış Terkoğlu'nun evden çıkarıldığı sırada evinin önünde bekleyen küçük bir grup da alkış tutarak Terkoğlu'na destek oldu. Terkoğlu'nun eşi Özge Terkoğlu'da yakınlarıyla birlikte evden ayrıldı.

ODATV’den AÇIKLAMA VAR
 
Odatv'den akşam saatlerinde yapılan açıklamada 'Bu sabaha karşı yapılan baskınların gerçek nedeni Odatv’nin bu başarılarından korkulmasıdır. Dün gece yarısından sonra Ergenekon polislerinin Amerikalılar tarafından eğitildiğini ve Zir vadisinde mühimmat bulunmasının polis tertibi olduğunu gösteren bir video giriyoruz. Sabah saat 6’da baskına uğruyoruz! Hiçbir vicdan sahibi insanı bunun bir tesadüf olduğuna inandıramazsınız' denildi.

İşte odatv'nin açıklaması

Bugün sabah saat 06.30 dolaylarında Odatv merkezine, imtiyaz sahibi Soner Yalçın, Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve Odatv editörü Ayhan Bozkurt’un evine baskın düzenledi, polis arama yaptı, arkadaşlarımız gözaltına alındı.

Soner Yalçın’ın bilgisayarlarının kopyalanması için evine öğlen saatlerinde hard disk götüren arkadaşımızın orada kaldığı kısacık süre içindeki izlenimleri şöyle:

“Evin içinde çok sayıda polis detaylı arama yapmakta. Ayaklarıma galoş giydirerek içeri alındım. Soner Yalçın, gayet rahat görünüyordu. Yayına devam ediyor muyuz sorum üzerine, “kesinlikle yayına aynen devam ediyoruz” dedi. Evin önünde basın ordusu ve canlı yayın araçları var. Görevliler dışında kimse evin etrafına yaklaştırılmıyor. İçerideki tüm CD ve kitaplar tek tek numaralandırılmakta. Evin tüm katlarında detaylı arama devam ediyor.”

Odatv 4 yılı aşkın süredir yaptığı habercilikle internet haberciliğinin de ötesinde Türk medyasının yüz akı oldu. Hiçbir baskıya eğmeden gazetecilikte ve habercilikte direndi. Bu nitelikleriyle on binlerin gönlünde taht kurdu, okurları ve yorumcularıyla herkese şapka çıkarttırdı. Türkiye’nin ve dünyanın en çok izlenen siteleri arasına girdi. Sosyal paylaşım sitelerinde adı en çok anılan yayın organı oldu.

Bu sabaha karşı yapılan baskınların gerçek nedeni Odatv’nin bu başarılarından korkulmasıdır. Dün gece yarısından sonra Ergenekon polislerinin Amerikalılar tarafından eğitildiğini ve Zir vadisinde mühimmat bulunmasının polis tertibi olduğunu gösteren bir video giriyoruz. Sabah saat 6’da baskına uğruyoruz! Hiçbir vicdan sahibi insanı bunun bir tesadüf olduğuna inandıramazsınız. Siyasi Partiler, Sivil toplum kuruluşları, meslektaşlar ve okurlar bu yalana inanmadıklarını zaten tepkileriyle de ortaya koyuyorlar. Odatv’ye yapılanların basın özgürlüğü üzerindeki baskıların bir parçası olduğunu haykırıyorlar. Hepsine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sabahtan beri sitemize girmekte güçlük çeken okurlarımıza bunun yoğun ilgiden kaynaklandığını bildirmek isteriz. Teknik sorunu aşmaya çalışıyoruz.

İmtiyaz sahibimiz Soner Yalçın’ın evinde arama yapan polislerin yanında söylediği gibi:

KESİNLİKLE YAYINA AYNEN DEVAM EDİYORUZ! “
 

GÜRSEL TEKİN’İN TEPKİSİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Hürriyet yazarı Soner Yalçın'ın evine ve Odatv.com'a yapılan baskını yorumladı.

"AKP iktidarı kendisine muhalif tüm kurum ve kişileri baskı yaparak susturmaya çalışıyor" diyen Gürsel Tekin, "Muhalifler çeşitli gerekçelerle sindirilmek isteniyor. Bunun son örneğini bu sabah yaşadık. Gerçekleri araştırması ve yazmasıyla tanınan Soner Yalçın'ın evinin ve Odatv.com'un basılması bunun son örneğidir. Türkiye önümüzdeki dört ay içinde daha çok baskılara tanık olacaktır. Ben halkımıza 4 ay daha dayanmaları gerektiğini söylüyorum" diye konuştu.

"Bu 4 ay içinde baskılara ve hukuksuzluklara karşı direneceğiz" diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin sözlerine şöyle devam etti:

"4 ay sonra yapılacak olan genel seçimle Türkiye halkın iktidarına kavuşarak bu hukuksuzluğa son verecek. Muhalifler üzerindeki baskıları dünya kamuoyuna da duyuracağız. AKP'nin artık internet sitelerine dahi tahammül edemediği görülüyor. Halkımız bu baskıları zaten üzerinde hissediyor. Mahkemelere atanan özel hakimler üzerinden şüpheli olan deliller ve bu delillere bağlı tutuklamalar, hukuk sisteminin artık ortadan kalktığını göstermektedir. Bu süreci yakından takip edeceğiz."

BALBAY'DAN  ODA TV YORUMU

İkinci Ergenekon Davası'nın 100’üncü duruşması üç hafta aranın ardından tekrar görülmeye başlandı. Sanıklardan gazeteci Mustafa Balbay, Soner Yalçın'ın evinde yapılan aramaya değinerek  "Burada içeri alınacaklar listesi hazırladık. Bu listenin başında da Soner Yalçın yer alıyordu. Böyle gazetecilik yaparsan, böyle olur diye düşünüyorduk. Listedeki diğer isimleri açıklamak istemem, sonra Mustafa Balbay'dan bilirler. Bizi siyasi iktidarın malzemesi yapmayın. Türkiye'nin açık hava hapishanesine dönmesine izin vermeyin" dedi.

MECLİS GÜNDEMİNDE

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, internet sitesi Odatv’nin aranması ve “Ergenekon" soruşturması kapsamında Odatv’nın yöneticisi Soner Yalçın’ın da aralarında bulunduğu 4 kişinin gözaltına alınmasını TBMM gündemine taşıdı

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, TBMM Başkanlığı’na, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. “İşte Amerikalılar’ın Ergenekon Polislerine Verdiği Eğitimin Belgesi” gibi bazı yazı ve videoların yayınlandıktan sonra internet sitesi Odatv'nin merkezinin yanı sıra eş zamanlı olarak, Odatv'nin yöneticileri Soner Yalçın, Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Haber Müdürü Barış Terkoğlu'nun evinde arama yapılmaya başlandığını kaydeden CHP’li Köktürk, İçişleri Bakanı Atalay’dan, şu sorulara yanıt istedi:
“Odatv internet sitesinde yapılan bu aramanın gerekçesi nedir, eğer, gerekçe Ümraniye (Ergenekon) adı verilen davaysa, bugüne kadar Ümraniye (Ergenekon) davası ile ilgili yandaş basında birçok belgeler yayınlandı, bu yayınlardan dolayı hangi gazete ya da internet sitelerinde arama yapılmıştır?
Odatv internet sitesinde yayınlanan videolarda görülen polisler gerçekten Türk polisi midir? Eğer Türk polisiyse Amerikalı yetkiliyle ‘Abi’ diye hitap edebilecek kadar birlikte mi çalışmaktadırlar?
Bu video görüntülerinde polisin Zir Vadisi kazısından, sadece 2 gün önce Amerikalı uzmanlardan eğitim aldığı iddia edilmektedir, bu iddialar doğru mudur?
Polisin gönderdiği belgelerde Yarbay Mustafa Dönmez’de bulunduğu hakkında rapor verilen 472 adet merminin gerçekte Dönmez’de bulunmadığını Emniyet mahkemeye yazdığı yazıyla kabul etmiş midir, bu kadar önemli bir davada bu kadar hata olması, 473 merminin ‘sehven’ Mustafa Dönmez’de bulunuyor olması, halkın adalete olan güvenini sarsmayacak mıdır?
Gazetecilerin tutuklandığı, muhalif yayınlar yapan televizyonların, internet sitelerinin polis baskınına uğradığı bir ülkede demokrasiden, hele hele ‘ileri demokrasiden’ söz etmek olanaklı mıdır?"

SONER YALÇIN'IN EVİNE GELEN GAZETECİLER İÇERİYE ALINMADI

Gazeteci-yazar Soner Yalçın'ın Levent'te bulunan villasına sabah saat 06.00 sıralarında gelen polislerin, içeriye çuvallar götürdüğü görüldü. Yalçın'ın gazeteci arkadaşları Hakan Aygün ve Oray Eğin villanın önüne gelerek bilgi almaya çalıştı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hakan Aygün, "Sanırım bir yayınla ilgili. Umarım öyledir" diye konuştu. Aygün, Soner Yalçın'la ilgili ulusalararası gazetecilik örgütlerinin de harekete geçtiğini söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal da villaya geldi. Soner Yalçın'la sabah yüzyüze görüştüğünü söyleyen Soysal, daha sonra da aramaların yapıldığı villaya girdi. 

Çetin Soysal, çıkışta açıklamalarda bulundu. Soysal, Soner Yalçın'ın moralinin oldukça yüksek olduğunu ve kendisine "Bedel ödenecekse, ödemeye hazırız" dediğini aktardı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  tarafından görevlendirildiğini söyleyen Soysal, birkaç gün içinde Soner Yalçın'ın genel yayın yönetmenliğinde yayına başlayacak olan yeni bir televizyon kanalının olduğunu, televizyon kanalının yayına başlamadan önce böyle bir operasyonun yapılmasının manidar olduğunu belirtti.

İSTANBUL BARO BAŞKANI: "BU İLERİ FAŞİZMDİR"

İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, Türkiye’nin “ileri faşizm uygulamalarıyla” karşı karşıya olduğunu dile getirerek “Bu ileri faşizm uygulamasını bütün çıplaklığıyla insanlara, halka anlatmamız lazım” dedi.
Kocasakal, CNN Türk televizyonunda katıldığı canlı yayında Balyoz davası kapsamında verilen tutuklama kararları ile Oda TV’de yapılan Ergenekon aramasını değerlendirdi. Balyoz davası kapsamında verilen tutuklama kararlarını eleştiren Kocasakal, “Davanın başından itibaren bütün sanıklar duruşmalara geliyor, hangi kaçma şüphesi, hangi vicdana bunu izah edebileceksiniz” dedi.

-“TOPLUMU APTAL YERİNE KOYUYORLAR”-

Kocasakal, Oda TV internet sitesinin binasında ve yöneticilerinin evlerinde “Ergenekon üyeliği, halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla yapılan polis aramasını değerlendirdi. “Bir yayın hangi noktada halkı düşmanlık ve nefrete sevk edebilir” sorusu üzerine Kocasakal, “Kanundaki bir takım hükümler vardır. Önemli olan, bu hükümleri unsurları, şartları, içeriğiyle uygulamaktadır. Yoksa siz bunu şeklen işletmek isterseniz, istediğiniz gibi gerekçe yazarsınız. Hatta hiç gerekçe göstermezsiniz. Asıl toplumu aptal yerine koyuyorlar. Düşünün ki siz, adli emanete alınması gereken bir telefona sehven 133 tane kayıt yüklendi demek, toplumun zekasıyla alay etmek demektir. Biz Baro olarak ona suç duyurusunda bulunduk. Bu, sehven yapılabilecek bir şey değil. Zevken yapılır bu, sehven yapılmaz” diye konuştu.

-“HİÇ KİMSENİN HUKUK GÜVENLİĞİ YOK”-

Oda TV’nin, “bir takım şeylerin üzerinde duran, eleştiren, bazı aksaklıkları ortaya koyan” bir yayın organı olduğunu söyleyen Kocasakal, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Önemli olan, bu yayın organına artık tahammül gösterme sınırını aşmış durumdalar. Niye, çünkü en azından bir yargı vardı çekinilen, normal olarak çekinilmesi gereken, hukuken söylüyorum; şimdi o da artık ortadan kalkınca, tamamen yürütmeye bağlanınca artık bunda bir sınır yok. O zaman hukuk devleti olmaktan çıkmışsınız demektir. Hiç kimsenin hukuk güvenliği yok. Bugün onlara gidecek, yarın sırayla hepimize gelecek. Dolayısıyla siz o arama kararlarındaki gerekçelere, şunlara, bunlara bakmayın. Sizin artık bağımsız mahkemeleriniz yok. O gerekçeler, o şeyler hukukun işlediği, hukuk devletinin bulunduğu, yargı bağımsızlığının ve teminatının bulunduğu yerlerde konuşulur ve tartışılır. Şuna benziyor; zemin zaten bataklık, halen siz binanın aksamıyla uğraşamazsınız. Zemin kaymış zaten altınızdan, beni endişelendiren bu.”

-“İLERİ FAŞİZM UYGULAMASINI HALKA ANLATMAMIZ LAZIM”-

“Şimdi üniversitede derse gireceksiniz, ne anlatacaksınız siz öğrencilerinize sorarlarsa bugünkü meseleleri” sorusu üzerine Kocasakal, şöyle konuştu:
“Gene de anlatmaya, doğrusunu söylemeye, hukuku savunmaya ve direnmeye devam etmemiz lazım. Bu ileri faşizm uygulamasını bütün çıplaklığıyla insanlara, halka anlatmamız lazım. Bu, bizim çökmemiz anlamına gelmiyor ama durum çok vahim ve çok kritik. Bakın, şimdi sizinle ben konuşuyorum, ben dünyanın en büyük barosunun şu an başkanıyım hasbelkader. Ama benim dahi hukuk güvenliğim yok. Kime ne zaman giderler bilmiyoruz. Artık polis maalesef bir başka kurum haline getirilmiş. Beşiktaş Adliyesi’nin şu anki işleyişinin ne olduğunu herkes görüyor. Yani tamamiyle muhalifleri, farklı ses çıkaran herkesi bir tasfiye aracı haline dönüştürülmüş. Böyle bir durumda bir hukuk güvenliğinden, hukuk devletinden bahsedebilir miyiz? Ama biz elbette öğrencilere olması gerekenleri, hukuku anlatacağız, yapacak başka bir şeyimiz yok şu anda.

GAZETECİLER FEDERASYONU'NDAN AÇIKLAMA

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, Oda TV binasında ve yöneticilerinin evlerinde yapılan aramaların, “hukuka ve basın özgürlüğüne indirilmiş darbelere eklenen yeni bir halka” olduğunu ifade etti.
Sertel, yaptığı açıklamada “Ergenekon terör örgütü üyeliği, yayınlarla halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek” gibi subjektif kavramlarla gazetecilerin evlerine ve işyerlerine girildiğini kaydederek “Oda TV’nin yayıncılığına yönelik bir saldırı yapılmıştır. Aynı saatlerde Oda TV’nin internet sitesinin yayını da durdurulmuştur. Bilgisayarların hard disklerine, gazetecilerin belgelerine el konulması, notlarına, bilgilerine ulaşılması, mesleğin özgürlüğünün tamamen ortadan kaldırılmasının ve Türkiye’de demokrasinin ne hale getirildiğinin açık göstergesidir” dedi.
Gazetecilerin haber kaynaklarının gizliliğinin, yasal olarak teminat altında olmasına karşın gazetecilerin evlerinde, işyerlerinde yapılan aramaların ve bilgisayarlarına el konulmasının, onların özel yaşamlarını dahi ortadan kaldırdığına işaret eden Sertel, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal’ın aramalara ve Balyoz tutuklamalarına yönelik “Bunun adı ileri faşizmdir” yorumunu yaptığını anımsatarak şunları kaydetti:
“Yargı, ‘bağımsızlığınız, hakim teminatınız kalmadığı bir dönemi yaşıyoruz’ demektedir. Gazeteciler, ‘Bir gün bize de sıra gelebilir’ diye endişelerini dile getirmektedir. Oda TV, muhalefet çizgisinde gazetecilerin kurduğu, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Çağdaş Gazeteciler Derneği’nden ödüller kazanmış ciddi bir internet gazetesidir. Muhalefet yapan bir yayın organının daha ortadan kaldırılması hedeflenmiş, gazeteci arkadaşlarımız için hukuksuz, haksız gözaltı kararları çıkartılmıştır. Oda TV yönetiminden Soner Yalçın, Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Haber Müdürü Barış Terkoğlu’nun evinde ve işyerinde yapılan aramalar basın özgürlüğüne indirilmiş ağır darbelere eklenmiş kötü örnekler olarak basın tarihimizde yerini alacaktır.

ODA TV YORUMLARI

Odatv internet sitesi, yönetici ve çalışanlarının evlerinde yapılan polis aramasını “flaş” olarakduyurdu. Siteye yorum bırakan vatandaşlar aramaya tepki yağdırdı.

Odatv, aramayla ilgili haberini “Bu sabah erken saatlerinden itibaren Odatv yönetiminden Soner Yalçın, Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Haber Müdürü Barış Terkoğlu’nun evinde arama yapılıyor. Polisler Odatv binasında aramalar yapıyor. Gelişmeler Odatv’de olacak” diye verdi.

Gündemi sarsan haberlerle adını duyuran bağımsız internet haber ve bilgi sitesi Odatv’nin yöneticilerinin evlerinin polis tarafından basılması vatandaşların tepkileriyle karşılandı. Vatandaşlar operasyona tepkilerini internet sitesine şu ifadelerle yansıttı:
“-Muhalif olmanın suç olduğu bir ortamda ODA TV yöneticilerinin bu tür bir operasyon bekledikleri kanaatindeyim, yılmadan karanlıkların aydınlığa çıkacağına inanarak direnmek gerek, ODA TV’nin susturulamayacak kadar büyüdüğünü ve bu yapılanın ODA TV'ye teveccühü daha da arttırmaktan başka bir işe yaramayacağını düşünüyorum. 
-Amaç Oda tv’yi de susturmak yıldırmak. 
-Yanınızda olamadığımız için üzgünüz. Ama siz bunların olacağını biliyordunuz ve cesaretinizden bir şey kaybetmediğinizden eminim. Yüzünüz gülsün, gözleriniz parlasın. Demek ki yazdıklarınız sonuna kadar doğru, sonuna kadar haklısınız. Yüreğimiz sizlerle...
-AKP yokuş aşağı son sürat koşuyor... Duramaz, durursa yuvarlanıp yok olacağını biliyor... Önüne ne çıkarsa çarpıp yıkmaya çalışıyor... Odatv.com yıkıma giden AKP'nin çarpacağı en sert kayalardan biridir!!! 
-Onlar içeri girmeden önce keşke siz onları arasaydınız. Delilleri yanında getirmiş olabilirler. Emin olun yanındadır.

 

YAZIKLAR OLSUN BU İKTİDARA!

Ortalıkta muhalif bırakmamaya yeminliler! Ama Türkler Araplara benzemezler. Devrimi yaptılar mı tam yaparlar. Sonra "demokrasi" dediklerinden hep bu tongalara düşüyorlar ama şimdi bundan ders de aldık. artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!”

 

 

Sisteminizde Flash Player yüklü değil.
 
Çetin Doğan savunma yapmayacak
 
En çok ziyaret edilen dördüncü kent
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çetin Doğan savunma yapmayacak
Balyoz Davası'nın son duruşmasına katılmadığı için hakkında yakalama kararı ...
Baykal'dan nergis ve şebboy demeti
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal hafta sonuna nergis demetleriyle girdi. ...
Muhtarlar Ankara’da
Türkiye Muhtarlar Dernekleri Federasyonu çatısı altında örgütlü 10 bin ...
 
Öğretim üyesi eşini bıçakladı
İzmir Karşıyaka'da 27 yaşındaki G.T.A. kendisini dövdüğünü ileri sürdüğü ...
Ders zili çalıyor
2010-2011 eğitim-öğretim yılının ikinci yarıyılı yarın başlıyor. Ders ...
8 Mart'a işsiz uyanacaklar
Türk Patent Enstitüsü’nde 10 yılı aşkın süredir birçok farklı taşeron ...
 
Antalya yat üretminde marka
Avrasya Boat Show, İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde başladı.. Karada ...
Suçu; ikinci kadını istememek
Manisa’nın Akhisar ilçesi Süleymanlı beldesinde, başka bir kadınla ilişkisi ...
Kayıp kız İran'a gitmiş
Rize'de 1 hafta önce Kuran Kursu’na gideceğini söyleyerek evden ayrılan ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva