Yerel üretici ile tüketici Konyaaltı'nda buluştu
Yerel üretici ile tüketici Konyaaltı'nda buluştu
Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
8 Mayıs 2021 Cumartesi - 14:04

Öldürülen Özbek genç, bebeğini son kez kundaklamış

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Nurettin Taşgın ve O.K. ile aralarında çıkan tartışmada dövülüp, bıçaklanarak öldürülen Özbekistan uyruklu Akhroljon Khalimov'un (29), birlikte yaşadığı Endonezyalı Nı Nyoman Nik Somanadi'nin (36) dünyaya getirdiği bebeğini kundaklarken görüntüleri ortaya çıktı.

Öldürülen Özbek genç, bebeğini son kez kundaklamış
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, çarşamba gecesi Manavgat'ın Side Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Bir otelin SPA bölümünde çalışan Özbekistan uyruklu Akhroljon Khalimov ile komşuları Nurettin Taşgın (48) ve O.K. (44) arasında, birlikte alkol aldıkları sırada tartışma çıktı. Bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü. Khalimov, Nurettin Taşgın tarafından evinin yanında göğsünden bıçaklandı.

Çevredekilerin çağırdığı ambulansla bir özel hastaneye götürülen Khalimov, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Akhroljon Khalimov'un cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma ekipleri Nurettin Taşgın ve O.K.'yi gözaltına aldı.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Şüpheliler, karakoldaki işlemlerinin ardından Manavgat Adliyesi'ne getirildi. Cumhuriyet savcısı tarafından tutuklanmaları istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden Nurettin Taşgın 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı, O.K. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

CENAZESİ ORTADA KALDI

Akhroljon Khalimov'un birlikte yaşadığı Endonezyalı arkadaşı Nı Nyoman Nik Somanadi'nin, özel bir hastanede kısa süre önce 'Ömer Ramazan' adını verdikleri bir oğlu dünyaya geldi. Türkçe ve İngilizce bilmeyen Somanadi, Endonezya konsolosluğunu arayarak bilgi verdiğini ve konsolosluk görevlilerinin perşembe günü kendisini ziyarete geldiğini söyledi. Salgın nedeniyle Akhroljon Khalimov'un çalışamadığını ve ekonomik olarak zor durumda olduklarını ifade eden Somanadi, çok az ve zor konuştuğu Türkçesiyle, "Ben oğlum Ömer Ramazan'ı da alarak ülkeme döneceğim. Konsolosluk bürokratik işlemlerimi halledecek ama uçak bileti için yardıma ihtiyacım var" dedi.

'ÖZBEKİSTAN'A GÖNDERİLEMEZSE, KİMSESİZLER MEZARLIĞINA GÖMÜLECEK'

Akhroljon Khalimov'un annesinin çok uzun zamandır oğlunu görmediğini, İstanbul'da kaçak olarak yaşayan bir ablası olduğunu, onun da cenazeyi almaya gelmeyeceğini söyleyen Somanadi, "Ablasıyla konuştum. Annesi oğlunu son bir defa görmek istiyormuş. Ama ekonomik olarak çok kötü durumdalar. Akhroljon Khalimov'un cenazesi Özbekistan'a gönderilemezse, 15 gün sonra burada kimsesizler mezarlığına gömülecek. Bir annenin son dileğinin yerine getirilmesi için yetkililerden yardım istiyoruz" diye konuştu.

YAKIN ARKADAŞLARMIŞ

Bu arada öldürülen Akhroljon Khalimov ile Nurettin Taşgın'ın çok yakın arkadaş oldukları öğrenildi. Salgın nedeniyle çalışamayan ikilinin sık sık bir araya geldiği belirtildi. Akhroljon Khalimov'un geçen ay saç tıraşı olan Nurettin Taşgın'ın cep telefonuyla videosunu çektiği görüntü de ortaya çıktı. Videoda, evinin ortasında sandalyede oturan Nurettin Taşgın'ın etrafında dolanan Akhroljon Khalimov'un 'Gerçek Amerikan tıraşı budur' dediği duyuldu.

BEBEĞİNİ KUNDAKLAMIŞ

Endonezyalı arkadaşı Nı Nyoman Nik Somanadi’nin de 12 gün önce doğan bebeği Ömer Ramazan'ı Khalimov'un kundaklarken videosunu çekerek sosyal medyada paylaştığı görüldü. Videoda, bebeğin altını değiştiren Akhroljon Khalimov'un ardından kundakladığı ve öptüğü görüntüler yer aldı.

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE NURETTIN TASGIN (48) VE O.K. (44) ILE ARALARINDA CIKAN TARTISMADA DOVULUP, BICAKLANARAK OLDURULEN OZBEKISTAN UYRUKLU AKHROLJON KHALIMOV'UN (29), OLAYDAN KISA SURE ONCE NIKAHSIZ BIRLIKTE YASADIGI ENDONEZYALI ARKADASI NI NYOMAN NIK SOMANADI'NIN DUNYAYA GETIRDIGI BEBEGINI KUNDAKLARKEN, GORUNTULERI ORTAYA CIKTI. AKHROLJON KHALIMOV (SAGDA) VE KENDISINI BICAKLAYIP OLDURDUGU IDDIASIYLA TUTUKLANAN NURETTIN TASGIN'IN (SOLDA) YAKIN ARKADAS OLDUGU DA OGRENILDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE NURETTIN TASGIN (48) VE O.K. (44) ILE ARALARINDA CIKAN TARTISMADA DOVULUP, BICAKLANARAK OLDURULEN OZBEKISTAN UYRUKLU AKHROLJON KHALIMOV'UN (29), OLAYDAN KISA SURE ONCE NIKAHSIZ BIRLIKTE YASADIGI ENDONEZYALI ARKADASI NI NYOMAN NIK SOMANADI'NIN DUNYAYA GETIRDIGI BEBEGINI KUNDAKLARKEN, GORUNTULERI ORTAYA CIKTI. (FOTO:MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE NURETTIN TASGIN (48) VE O.K. (44) ILE ARALARINDA CIKAN TARTISMADA DOVULUP, BICAKLANARAK OLDURULEN OZBEKISTAN UYRUKLU AKHROLJON KHALIMOV'UN (29), OLAYDAN KISA SURE ONCE NIKAHSIZ BIRLIKTE YASADIGI ENDONEZYALI ARKADASI NI NYOMAN NIK SOMANADI'NIN DUNYAYA GETIRDIGI BEBEGINI KUNDAKLARKEN, GORUNTULERI ORTAYA CIKTI. (FOTO:MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE NURETTIN TASGIN (48) VE O.K. (44) ILE ARALARINDA CIKAN TARTISMADA DOVULUP, BICAKLANARAK OLDURULEN OZBEKISTAN UYRUKLU AKHROLJON KHALIMOV'UN (29), OLAYDAN KISA SURE ONCE NIKAHSIZ BIRLIKTE YASADIGI ENDONEZYALI ARKADASI NI NYOMAN NIK SOMANADI'NIN (FOTODAKI) DUNYAYA GETIRDIGI BEBEGINI KUNDAKLARKEN, GORUNTULERI ORTAYA CIKTI. (FOTO:MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE NURETTIN TASGIN (48) VE O.K. (44) ILE ARALARINDA CIKAN TARTISMADA DOVULUP, BICAKLANARAK OLDURULEN OZBEKISTAN UYRUKLU AKHROLJON KHALIMOV'UN, KENDISINI OLDURDUGU IDDASIYLA TUTUKLANAN NURETTIN TASGININ (FOTODA) TIRAS SONRASI GORUNTULERINI CEKTIGI ORTAYA CIKTI. (FOTO:MANAVGAT-DHA)

Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)

Etiketler:
 
Marmaris'te turistler deniz ve güneşin keyfini çıkartıyor
 
Köpeği kurtarayım derken, kuyuya düşüp öldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya Valisi Yazıcı'dan Anneler Günü mesajı
ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, 9 Mayıs günü kutlanacak olan Anneler Günü ...
Muratpaşa'da pazarlar kontrol altında
ANTALYA'da, Muratpaşa Belediyesi, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda ...
Antalya pazarlarında alışveriş hareketliliği
ANTALYA'da, tam kapanma sürecinde cumartesi günü belirli saatlerde kurulmasına ...
 
Serik'te 10 noktada pazar kuruldu
ANTALYA'nın Serik ilçesinde İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda ...
Doğa tutkunlarının 'Adam kayalar' ilgisi
ANTALYA'nın Manavgat ilçesindeki Selge Antik Kenti'ni çevreleyen 'konglomera' ...
Acar resmen görevden alındı
ANTALYA Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne 15 yıldır görev yapan ve geçen ...
 
Ağa takılan caretta carettayı 'Tamam gülüm' diyerek kurtardı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde, tekneyle denizde balık avına çıkan Ömer Baydak ...
Turfanda kiraz, 50 liradan alıcı buluyor
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde, turfanda kiraz hasadı sürerken, bu yıl ...
Şehit babası vefat etti
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde yaşayan şehit Piyade Er Bülent Kılıç'ın ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva