Hande Yener’den playback tepkisi
Hande Yener’den playback tepkisi
Antalya'da bıçakçılarda Kurban Bayramı yoğunluğu
Antalya'da bıçakçılarda Kurban Bayramı yoğunluğu
Teknoloji ile moda birleşti
Teknoloji ile moda birleşti
83 sivil toplum kuruluşu ASSİM’de eğitimde
83 sivil toplum kuruluşu ASSİM’de eğitimde
11 Kasım 2015 Çarşamba - 10:48

Recep Sert'in eşi isyan etti

Türkiye'nin beşinci yüz nakli yapılan kişisi Recep Sert'in eşi Esma Sert, sosyal medyadan kendisine ve evliliklerine yönelik eleştirilere isyan etti. Esma Sert, "Para için evlenmiş olsaydım bu hamile halimle her sabah işe gitmezdim" dedi.

Recep Sert in eşi isyan etti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

BURSA'da, temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert'in eşi Esma Sert, kendisine ve evliliklerine yönelik eleştirilere, sosyal medyadan isyan etti. İki ay sonra bir kız çocuğu dünyaya getirecek olan Esma Sert, "Para için evlenseydim bu hamile halimde her sabah işe gitmezdim. Eşim o halinde işe gitmezdi" dedi.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert'e, Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından, 18 Temmuz 2013 tarihinde beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüz ve çenesi, başarılı bir operasyon ile nakledildi.

HASTANEDE TANIŞTI VE EVLENDİ

Türkiye'de yüz naklinde 5'inci, çene naklinde ise ilk olan Recep Sert, Akdeniz Üniversitesi'nde uzun süre yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odasına alınınca bu hastanede çalışıp böbrek nakli olan ablası Hatice'ye refakat eden Esma Akyurt ile tanıştı. Sert ile Akyurt arasındaki arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşünce, hastaneden taburcu edilen Recep Sert, "Aşkım" dediği Esma Akyurt Sert ile geçen yıl 21 Aralık günü İnegöl'de evlendi. 

Recep Sert düğünden bir süre sonra, İnegöl Belediye Başkanı AK Partili Alinur Aktaş’ın desteği ile belediyenin Yeniceköy Mahallesi Ek Hizmet binasında taşeron firmada hizmetli olarak göreve başladı.

Esma ve Recep Sert çiftçi 2 ay sonra dünyaya gelecek kız bebeklerini hasretle beklerken, sosyal medyadaki bazı iddialar ve eleştiriler, çifti çileden çıkardı. 'Evliliğinin tamamen maddi çıkarlar üzerine kurulu olduğu' yönündeki iddialara sinirlenen Esma Sert, Facebook hesabından isyan etti. 

Kısa süre öncesine kadar bir muhasebecinin yanında çalışan, hamileliğinin son aylarına girince buna ara veren Esma Sert, "Ben size göre para için evlendim yetmedi üstüne bana biraz daha verdiler çocuk yaptım öyle mi? Ben de eşim de insanız her şeyden önemlisi biz ne sıkıntılar çekiyoruz sizin haberiniz var mı?" diye yazdı.

Esra Sert, tepkisini şöyle dile getirdi:

"Dışarıdan bakılınca laf söylemesi çok kolay geliyor değil mi?. Bizim hiç derdimiz yok sıkıntımız yok, lay lay lom eğleniyoruz para oooo denizde kum bizde para. Ben size göre para için evlendim yetmedi üstüne bana biraz daha verdiler çocuk yaptım öyle mi? Yazıkkk şu kendini bilmeyen yorum yapan dengesiz kişiler yazık. Size ben de eşim de insanız her şeyden önemlisi biz ne sıkıntılar çekiyoruz sizin haberiniz var mı ama nerden bileceksiniz öyle ahkam kesmesi laf söylemesi daha kolay geliyor size. Eyvallah ekmek parası için haber yapıyorlar ama bir tanesi de çıksın desin ki 'bizden para aldı' Ben para için evlenseydim bu hamile halimde her sabah işe gitmezdim. Eşim o halinde işe gitmezdi. O yüzden boş konuşmayın ben sevdim, evlendim, bu kimseyi ilgilendirmez." 

Bu açıklamasıyla sosyal medyada büyük bir yankı uyandıran Esma Sert, hayatlarının zaten yeterince zor olduğunu bir de insanların daha da zorlaştırmasının anlamsız olduğunu söyledi.

Recep Sert de yapılan eleştirilere tepki göstererek, "İki ay sonra olacak çocuğumuzu bekliyoruz. Bizi rahat bıraksınlar" dedi.





BURSA'NIN INEGOL ILCESINDE YASAYAN VE TEMIZLEMEK ISTEDIGI TUFEGIN ATES ALMASI SONUCU YUZU TANINMAYACAK HALE GELEN RECEP SERT, YUZ VE CENE NAKLI SONRASI HASTANEDE TANISTIGI ESMA AKYURT SERT ILE EVLENMISTI.  RECEP SERT, OCAK AYINDA BIR KIZ COCUKLARININ OLACAGINI SOYLEDI.  (FOTO.SEYFETTIN ARAS-INEGOL-BURSA-DHA-ARSIV)

BURSA'NIN INEGOL ILCESINDE YASAYAN VE TEMIZLEMEK ISTEDIGI TUFEGIN ATES ALMASI SONUCU YUZU TANINMAYACAK HALE GELEN RECEP SERT'IN ESI ESMA SERT, HAKLARINDAKI IDDIALARA SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDI. FOTO BURSA-DHA)

Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa),  (DHA)- 
 

 
'Mustafa Kemal'in Yolu' Muratpaşa'da
 
Galeride yangın: 3 araç yandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mülteci teknesi battı: 14 ölü
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında içinde mültecilerin bulunduğu ...
AVM'lerde artık bunlar olacak
Son dönemlerde AVM’lerde yaşanan ilkyardım sorunuyla ilgili Gümrük ve ...
Tecavüzü kedi önlemiş
Diyarbakır'da üvey teyzesi 18 yaşındaki H.T.'ye tecavüz etmek isterken, ...
 
Hepsine kelepçe
ESKİŞEHİR ve Manisa’da ‘paralel devlet yapılanması’ içinde oldukları öne ...
Polis başhekim vurdu
ÇORUM’da Özel Elit Park Hastanesi başhekimİ Dr.Ömer Akkaş, polis memuru ...
Obama’dan iki önemli telefon
ABD Başkanı Barrack Obama , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan ...
 
Cafe siyaset haberleri
Cafe siyaset, kulis haberleri için tıklayın
Erdoğan hem başkan hem Cumhurbaşkanı
AKP, muhalefetle uzlaşma sağlanamazsa “partili Cumhurbaşkanı” seçeneğini ...
Askeri konvoya saldırı: 1 şehit
Hakkari'nin Yüksekova'da terör örgütü PKK mensuplarınca askeri konvoya ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Fenerbahçe Cumhuriyeti 
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva