Mısırlı iki kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Mısırlı iki kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Antalya'da orman yangını
Antalya'da orman yangını
Antalya'da Tiyatro Festivali heyecanı
Antalya'da Tiyatro Festivali heyecanı
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
6 Şubat 2011 Pazar - 10:16

Şimşek Trabzon'dan puanı aldı

Antalyaspor, şampiyonluğun güçlü adayı Trabzonspor'la deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Şimşek Trabzon dan puanı aldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Spor TOTO Süper Lig’de Antalyaspor, ligin ilk yarısında 0-0 berabere kalarak  liderlik koltuğundan indirdiği Trabzonspor’la deplasmanda 0-0 berabere kaldı.. 

Antalyaspor, karşılaşmaya Ömer, İbrahim, Kerem, Erkan, Ali Zitouni, Sedat, Radeljic, Yenal, Ali Turan, Mehmet Yılmaz, Tita on biriyle başladı.

Antalyaspor'da da hasta olan Necati Ateş ve Deniz Barış ile kart cezalısı Uğur İnceman, maç kadrosunda yer almadı.

Antalyaspor'da Kenan Özer, karşılaşmanın 94. dakikasında gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Alınan 1 puan sonrasında  Antalyaspor  25 puanla 12'inci sırada yer aldı. Lider Trabzonspor'un puanı ise 44.

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Hüseyin Göçek (6), Bahattin Duran (6), Tarık Ongun (6)

TRABZONSPOR:

35 Onur (7)

30 Serkan (6)

22 Mustafa (6)

23 Giray (6)

3 Cale (7)

17 Burak (5) (Dk. 81 – 61 Yattara 5)

8 Selçuk (6)

20 Colman (5) (Dk. 87 – 31 Pawel Brozek)

5 Engin (5) (Dk. 71 – 25 Alanzinho 5)

50 Jaja (6)

10 Umut (6)


YEDEKLER: 29 Tolga, 6 Ceyhun, 21 Barış, 66 Ferhat


MEDİCAL PARK ANTALYASPOR:

1 Ömer (7)

6 Erkan (6)

57 Ali Turan (6)

27 Radeljic (7)

28 Yenal (6)

11 Ali Zitouni (6)

5 Kerem (5) (Dk. 65 – 99 Kenan 5)

4 İbrahim (7)

15 Sedat (6)

86 Tita (6) (Dk. 89 – 50 Veysel)

61 Mehmet Yılmaz (6) (Dk. 88 – 29 Djiehoua)


YEDEKLER: 33 Ndjock, 19 Hüseyin, 35 Tuna, 39 İlkem

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Dk. 34 Cale, Dk. 38 Serkan, Dk. 71 Mustafa, Dk. 90 Giray (Trabzonspor), Dk. 35 Yenal, Dk. 73 Sedat (Medical Park Antalyaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 90 + 4 Kenan (Medical Park Antalyaspor)

CALE VE GİRAY KART CEZALISI

Trabzonspor’da Antalyaspor maçının 34. dakikasında sarı kart gören Hrvoje Cale, gelecek hafta oynanacak olan Sivasspor maçı öncesi cezalı duruma düştü. Cale böylelikle bu sezon ikinci kez kart cezalısı durumuna düşmüş oldu. Bordo – mavili takımda Giray Kaçar da maçın 90. dakikasında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. Bu arada maçın 87. dakikasında oyuna giren Pawel Brozek de ilk kez bir lig maçında forma giydi.

MAÇTAN DAKİKALAR:

2. dakikada sağ kanattan Serkan Balcı’ın ceza sahası içerisine yaptığı ortayı Engin Baytar, müsait pozisyonda üstten auta gönderdi.

3. dakikada Selçuk’un sağdan kullandığı serbest vuruşa ceza sahası içerisinde yükselen Giray’in kafa vuruşunda top kaleci Ömer de kaldı.

10. dakikada sağ kanattan çizgiye inan Tita’nın yerden çektiği sert şutu Onur ceza sahası içerisine çeldi. Altıpas içeirisnde seken topu Ali Turan tamamladı ancak Onur bir kez deha topu yatarak kontrol etti.

12. dakikada Engin Baytar’ın pasıyla ceza sahasına giren Umut Bulut’un sert şutunda top yandan auta çıktı.

17. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Burak Yılmaz, Radeljic ile girdiği mücadele de yerde kaldı. Burak Yılmaz bu pozisyonda penaltı beklerken, hakem oyunu devam ettirdi.

22. dakikada Selçuk’un sağdan ceza sahasına ortaladığı topu Giray aşırttı, arka direkte Umut’un dokunduğu top auta çıktı.

32. dakikada Tita’nın sağdan ceza sahasına ortaladığı topu Giray, son anda kayarak engelledi.

43. dakikada Selçuk’un soldan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisinde oluşan karambolde topu önünde bulan Umut’un vuruşunda savunmaya çarpan top kornere çıktı.

44. dakikada Selçuk’un soldan ceza sahasına ortaladığı topa iyi yükselen Giray’un kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.

45. dakikada Selçuk’un yine soldan ceza sahasına ortaladığı topa bu kez Burak vurdu ancak top yine üstten auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0 – 0’lık eşitlikle sona erdi.

56. dakikada Selçuk’un uzun pasında savunmanın arkasına iyi sarkan Burak, Ömer’in üzerinden topa kafa vurmak istedi ancak tecrübeli kaleci pozisyonu uzaklaştırdı.

68. dakikada Kerem’in ceza sahası içerisinden çektiği sert şutu savunma kornere çeldi. 74. dakikada Jaja’nın yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest vuruşta direkt kaleye giden topu Ömer son anda kornere çeldi.

82. dakikada orta sahadan aldığı uzun pasla Trabzonspor ceza sahasına giren Kenan’ın sert şutunu kaleci Onur, son anda parmaklarının ucuyla kontrol etti.

90 + 3. dakikada Kenan’ın ceza sahası dışından çektiği sert şut kaleci Onur’da kaldı.

90 + 4. dakikada hakem düdük çaldıktan sonra topa vuran Kenan ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışına gönderildi. Karşılaşma 0 – 0’lık eşitlikle sona erdi.

ÖZDİLEK: İYİ BİR TAKIM OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, puan aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, şöyle dedi:

"İyi takımlar böyle atmosferi yüksek maçlarda performanslarını ileriye taşıma anlamında duruş sergilemeliler. Bizde maçın başından sonuna kadar iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Maçın başında bir baskı yedik ama bu çok bilinçli bir baskı değildi. 60. dakikadan sonra yakaladığımız pozisyonlar var bunlarda son vuruşlarda başarılı olsaydık belki üç puanı alabilirdik. Oyuncularımın ortaya koyduğu mücadeleden son derece memnunum. Kendi evinde lidere karşı oynadık. Ben hayatımda hiç eksiklere sığınmadım. Bugün iyi bir takım olduğumuzu herkese göstermenin mutluluğunu yaşıyorum."

ÖMER: KEYİFLİ BİR GECEYDİ

Antalyaspor’un tecrübeli file bekçisi Ömer Çatkıç, keyifli bir 90 dakikayı tamamladıklarını ifade ederek, "Dolu tribünler önünde futbol oynamak keyif veriyor. Trabzonspor taraftarları takımlarını ellerinden geldiği kadar desteklediler. İki takımda gol atmayı başaramadı, bunun sonucunda da puanları paylaştık" dedi. Mehmet Yılmaz ise lider bir takım karşısında iyi futbol ortaya koyduklarını vurgulayarak, "Bizim için buraya gelirken puan almak çok önemliydi. Trabzonspor’un ilk 15– 20 dakika çok iyi baskısı vardı. O pozisyonları değerlendirebilmiş olsalardı çok farklı olabilirdi. Maç gitti geldi. Onlarda kazanabilirdi, bizde kazanabilirdik. Gönlüm Trabzonspor’dan yana ama hangi takıma hizmet ediyorsan o formanın hakkını vermek zorundasın" diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor ile berabere kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Güneş, maçın 90 dakikasında disiplinden kopmadıklarını belirterek, “Bugün sahaya çıkarken kazanmak zorunda olduğumuzu biliyorduk. Başından sonuna kadar disipline bağlı olarak oynadık, pozisyonlar bulduk ama goller bulamadık. Gol gelmeyince rakibe olan etkimiz azaldı. Genelde baskılı olan taraf bizdik. Son bölümde pozisyonlar verdik. Daha önceki kayıplarımız önce hırs daha sonra kontrolsüzlük olarak sahaya yansıdı. 2 puan kaybetmek üzüntü verici. Sarı kartlarla iki oyuncu kaybettik.Bizim için iyi bir gün değildi" dedi.

Güneş, halen lider olduklarını hatırlatırken, ama bunun garantisi olmadığını söyledi. Avantajlarıyla değil, kendilerine güvenerek yola çıktıklarını vurgulayan Şenol Güneş, şöyle devam etti:

"Sezon başında her şeye sıfır olarak başladık. Sonra avantaj yakaladık. Şu an yine öndeyiz ama avantajımız biraz azaldı. Trabzonspor’un bu kadar hızlı büyümesini aşağıya çekmek için rakipler kampanyalar yapacaktı. Bu da bizi olumsuz etkiledi. Fenerbahçe maçını olumsuzluk olarak görüyorum ve bunun dışında kaybettiğimiz 4 puan vardı. Üzerimizdeki olumsuzluğu aşmaya çalışacağız. Fenerbahçe ile 9, Bursaspor ile 7 puan fark varken şimdi bu farkın kaybolduğunu görüyoruz. Arkadan gelen diğer takımlar da olabilir. Biz bundan sonraki süreçte elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Takım üzerinde kaybedilen puanların baskısı vardı."

GİRAY: 1 GOL ATABİLSEK ÇOK FARKLI OLACAKTI

Bordo– mavili takımın savunma oyuncusu Giray Kaçar, şansız bir günü geride bıraktıklarını söyledi. Kaçar, şöyle konuştu:

"Çok iyi bir performans sergiledik. Özellikle ilk 45 dakika rakibimizi boğduğumuzu düşünüyorduk. Bu arada bir gol atsaydık şu anda çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Rakiplerimizin puan kazandığı haftada kaybetmemiz üzüntü verici. Ama bu puan kayıpları olabilir, herkes herkese kaybediyor. Biz takım olarak bundan sonraki maçlara daha iyi adapte olacağız ve takımı hak ettiği yerlere getireceğiz."

Mustafa Yumlu ise, şansın yanlarında olmadığını, özellikle ilk yarı birçok iyi pozisyona girdiklerini anlatırken, "Kazanmak için her şeyi yaptık ama olmadı. bir şeyler eksik demek ki. Bu eksikleri gidermek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

TRABZON - DHA

 

 

 
En çok arzulanan kadınlar
 
Cevapsız çağrıyı arayınca hayatı karardı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi
Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi. Dilmen'in Maslak ...
Amerikan futbolu başladı
AKDENİZ Üniversitesi'nin ev sahipliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen Amerikan ...
Hedef olimpiyat
Türkiye'nin ilk uluslararası kıta takımlarından birisi olan Manisaspor ...
 
Alanya tercihi
Polonya 1. Lig takımlarından olan Bytom 14 günlük kamp için Antalya'nın ...
Dostluk maçı
Antalya'nın turistik Belek beldesinde kamp yapan CSK Moskova futbol takımı, ...
Hedef Avrupa kupası
Muratpaşalı hentbolcular, Avrupa Kupası'nı Türkiye'ye getirmeyi hedefliyor.
 
Hedef Trabzon
Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Sivasspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ...
Mağlubiyet serisi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) oynanan 15’inci hafta karşılaşmasında ...
Bisiklet yol yarışı
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen Kulüplerarası Puanlı (KAP) Sezon ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva