Antalya'ya gitar fabrikası kuruyor
Antalya'ya gitar fabrikası kuruyor
Özel bireylere destek sergisi
Özel bireylere destek sergisi
Doğanın özgür kanatları için 'fark et' sergisi
Doğanın özgür kanatları için 'fark et' sergisi
Dilekler Akdeniz’le buluştu
Dilekler Akdeniz’le buluştu
28 Aralık 2010 Salı - 12:01

Sky iç hat seferlerine başlıyor

15 Ocak 2011 tarihinde iç hat seferlerine başlayacak SKY Airlines, kış döneminde Antalya merkezli olmak üzere 7 kente tarifeli iç hat seferleri düzenleyecek.

Sky iç hat seferlerine başlıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kasım ayında, Avrupa'nın en iyi charter şirketi ödülüne layık görülen SKY Airlines, charter seferlerinden sonra, tarifeli iç hat seferlerine başlıyor.
 
Ocak ayında başlayacak olan iç hat seferleri ile ilgili olarak sembolik olarak düzenlenen İstanbul-Antalya seferinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, tarifeli iç hat seferlerinin yanı sıra önümüzdeki dönemde dış hat seferleri de düzenleyeceklerini söyledi.
 
15 MİLYON DOLARLIK YATIRIM
 
Tanıtım amacıyla düzenlenen özel İstanbul-Antalya seferinde uçuşlar ve SKY Airlines hakkında detaylı bilgi veren Görgülü, şunları söyledi:
 
"Türkiye'nin marka değerini arttırma, Türk turizmine ve insanımıza faydalı olma isteği ile hiç durmadan çalışıyoruz. Ödüllü havayolu şirketimiz SKY Airlines'la yurt dışı uçuşlarımızda tam 10 yıldır ayrıcalıklı bir güven konforu sunuyoruz. SKY Airlines, 10 yıllık hizmet süresi boyunca tam 225 bin saat uçuş tecrübesi edinerek 11 milyondan fazla yolcuyu Smile In The Sky (Gökyüzüne gülümseyin) sloganı ile güvenli ve huzurlu bir şekilde taşımayı başarmıştır. Bu üst düzey hizmet standartını tarifeli iç hat seferlerine taşımak için 15 milyon dolarlık bir ek yatırım yaparak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Amacımız iç hatlarda uçacak yolcularımızı rötarsız, konforlu ve güvenli bir şekilde gideceği yere ulaştırmaktır. Uçuş ekiplerimize müşteri odaklılık konusunda kapsamlı eğitim imkanı sağladık. Rakiplerimiz arasında en güler yüzlü hizmeti verme konusunda iddiamız var. Yaratacağımız farkla yurt için havayolu sektöründe de en kısa sürede sağlam bir yer edineceğimize inancımız tam"
 
7 KENTE UÇAÇAK
 
İlk etapta Antalya merkezli olarak 7 kente uçuş gerçekleştireceklerini ifade eden Görgülü, "Antalya merkezli SKY Airlines, iç hat tarifeli uçuşlarını Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Van ve Trabzon arasında tarifeli uçuşlar gerçekleştirecek. İstanbul uçuşlarında ise Sabiha Gökçen Havalimanı'nı kullanacağız. Kış döneminde 7 kent arasında yapılacak olan uçuşlara, yaz sezonunda 10 yeni şehir daha eklenecek. İlk yıl 1 milyon yolcu taşımazı hedeflenen SKY Airlines'in yıllık 20 bin saatin üzerinde uçuş kapasitesi bulunuyor" dedi.
 
PERSONELE BİN 350 SAATLİK EĞİTİM
 
SKY Airlines'de görev yapacak olan kabin ve yer ekiplerine, müşteri odaklı ve marka kültürü alanlarında eğitim verildiğini de belirten Talha Görgülü, "Toplamda 450 kişiyi bulan kabin ve yer ekiplerimiz 1350 saatlik bir eğitime tabi tutuldu. Çalışanlarımıza, düzenli aralıklarla güler yüzlü hizmet konusunda eğitim verilmeye devam ediyor. SKY Airlines'de toplam çalışan sayısı tarifeli iç hat uçuşlarına yönelik yaratılan yeni istihdamla birlikte 900 kişiye ulaşacak. Yaz mevsiminde artacak destinasyon sefer sayıları ile nedeniyle 200 kişinin daha istihdam etmeyi planlıyoruz.
 
IATA'ya üye olarak uluslararası standartlarda uçan ve tüm emniyet kurallarına büyük önem veren bir şirket olduğunu ispatlayan SKY Airlines, yolcularına rötarsız yolculuk sunmak amacıyla 17 uçaklık filosunda 4 uçağı sadece tarifeli iç hat uçuşları için ayırdı. Tümü Boeing 737-400 serisinden olan uçaklarda yolcuların konforlu bir oturma düzenine sahip olmaları için 170 olan koltuk sayısı 162'ye düşürülerek koltuk ve diz mesafeleri artırıldı. SKY Airlines standart olarak koltuk araları 17-81 cm arasında. Bu mesafe rakip firmalarla kıyaslandığında yolculara kendilerini rahat hissedecekleri daha geniş bir alan ve konforlu bir uçuş garantisi veriyoruz. Şirketin iç hat uçuşlarındaki ikram servisleri alkollü içecekler dışında ücretsiz olacak. SKY Airlines'in ikramları Avrupa'nın en önemli catering firmalarından LSG Sky Chef (Lufthansa Service GMBH) hazırlayacak"dedi.
 
SKY KONFOR SINIFI
 
Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, SKY Konfor adı verilen uygulama ile özel havayolu şirketleri arasında bir ilke attıklarını da belirterek, "Business ile ekonomik sınıf arasında yeni bir uçuş kategorisi ortaya çıkardık. Avrupa'da kullanılan bu yeni sınıf ile business uçmayı seçen müşterilere de konforlu ama daha az maliyetli teklifler sunacağız" dedi.
 
SKY Havayolları, her yolcuya 20 kilo bagaj, 2 de el bagajı tanıyor. Bu, rakiplerine göre yüzde 30 daha fazla bağaj taşıma olanağı anlamına geliyor.
 
 

 
İflas etti ölmek istedi
 
Su altında yeni yıl
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İflas etti ölmek istedi
Tekstilci Ozan Yavuz, iflas ettiği için ödemeyemediği 20 bin liralık borcu ...
Gece gündüz Beach Park
Antalya’nın ünlü plajı Konyaaltı Beach Park, Ramazan ayının gelmesiyle ...
Bu şarap ödülleriyle yıllanıyor
Antalya’dan dünyaya açılan Likya Şarapları her katıldığı yarışmalardan ...
 
Artık OLYMPOS TELEFERİK
Antalya’nın en yüksek kıyı dağında “Tahtalı Teleferik” adıyla ...
“Elvada Kumru” Almanca’ya çevrildi
Antalya’da yaşayan Gazeteci-Yazar Mustafa Tuncel’in “Elveda Kumru” adlı ...
Sezonun ilk konseri Göksel’den
Antalya’nın, özellikle yaz dönemlerinde en çok tercih edilen eğlence alanlarından ...
 
N İLETİŞİM geniş hizmet ağıyla yeni yerinde
Antalya’nın halkla ilişkiler (PR) hizmeti sunan ilk kuruluşu N İLETİŞİM, ...
Sel baskınına anında müdahale
12 Mart günü akşam saatlerinde aniden bastıran Yağmur Kemer ve çevresini ...
ADO’dan yanmaz kirlenmez kapı
Türkiye’nin köklü sanayi kuruluşlarından Adopen’in bünyesindeki Adokapı, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva