Aksu’da başlayan yangın Kepez’e sıçradı
Aksu’da başlayan yangın Kepez’e sıçradı
Atlas Çağlayan cinayeti davasında karar bekleniyor
Atlas Çağlayan cinayeti davasında karar bekleniyor
OGM: 4 orman yangını kontrol altına alındı
OGM: 4 orman yangını kontrol altına alındı
Öğretmenlerin beklediği haber geldi
Öğretmenlerin beklediği haber geldi
2 Ocak 2019 Çarşamba - 10:24

Soğuğa aldırmadan her gün denize giriyorlar

ANTALYA'nın Demre ilçesinde oturan Haydar Duman (36) ve Sadık Kırmızıbel (28), soğuk havaya aldırmadan denizde yüzdü. Duman ve Kırmızıbel, sağlıklı yaşam için her gün denize girdiklerini söyledi.

Soğuğa aldırmadan her gün denize giriyorlar
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Demre'de özel şirkette iletişim teknikeri olarak görev yapan Haydar Duman ve bir kamu kurumunda görev yapan Sadık Kırmızıbel, denize girdi. Sülüklü Plajı'na gelen iki arkadaş, önce soyunarak ısınma hareketleri yaptı. Kısa koşu ve akrobatik hareketler sonrası Duman ve Kırmızıbel, kendilerini Akdeniz'in dalgalı denizine bıraktı. Hava sıcaklığının 13, deniz suyu sıcaklığının 18 derece olduğu günde dalgalar arasında yüzen ikili, yarım saat sonra sahile çıktı.

'365 GÜN DENİZE GİRİYORUZ'

Haydar Duman, "Bu gördüğünüz plajda 365 gün denize giriyoruz. Yağmurda, çamurda her zaman giriyoruz. Bu plaj derin bir deniz değil. 200 metre açılın su dizinize kadar geliyor. Şu anda deniz suyu sıcaklığı 18 derece, hava sıcaklığı 13 derece. Dolayısıyla deniz daha sıcak olduğu için bizi etkilemiyor. Bu şekilde hiç hastalanmıyoruz. Sağlıklı yaşıyoruz. Uzun ömürlü yaşamak için denize giriyoruz" dedi.

'DÖRT MEVSİM DENİZE GİRİLEBİLİYOR'

Sadık Kırmızıbel de, "Antalya'nın en sıcak ilçesinde yaşıyoruz. Burada yaz-kış, dört mevsim denize girilebiliyor. Doğuda buz gibi hava varken, biz burada denizin keyfini çıkarıyoruz. Herkese tavsiye ederiz. Kış aylarında yüzmek daha zevkli. Su sıcak oluyor. Şu anda normal seviyede su" diye konuştu.

ANTALYA'NIN DEMRE ILCESINDE OTURAN HAYDAR DUMAN (SOLDA) VE SADIK KIRMIZIBEL (SAGDA), SOGUK HAVAYA ALDIRMADAN DENIZDE YUZDU. DUMAN VE KIRMIZIBEL, ARALIKSIZ HER GUN DENIZE GIRDIKLERINI SOYLEDI.(FOTO:AHMET ACAR/DEMRE-DHA)

ANTALYA'NIN DEMRE ILCESINDE OTURAN HAYDAR DUMAN (SAGDA) VE SADIK KIRMIZIBEL (SOLDA), SOGUK HAVAYA ALDIRMADAN DENIZDE YUZDU. DUMAN VE KIRMIZIBEL, ARALIKSIZ HER GUN DENIZE GIRDIKLERINI SOYLEDI.(FOTO:AHMET ACAR/DEMRE-DHA)

ANTALYA'NIN DEMRE ILCESINDE OTURAN HAYDAR DUMAN (SOLDA) VE SADIK KIRMIZIBEL (SAGDA), SOGUK HAVAYA ALDIRMADAN DENIZDE YUZDU. DUMAN VE KIRMIZIBEL, ARALIKSIZ HER GUN DENIZE GIRDIKLERINI SOYLEDI.(FOTO:AHMET ACAR/DEMRE-DHA)

Ahmet ACAR/DEMRE (Antalya), (DHA) 

 

Etiketler:
 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alanya yolunu kar bastı 4 saat trafiğe kapandı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ...
Kar maskesi vardı içeri girdi ve...
ANTALYA'da, bir market zincirinin şubesine giren silahlı ve kar maskeli ...
Muratpaşa'da iki ölüm...
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde apartman bahçesinde kimliği belirsiz erkeğe ...
 
Gazipaşa'da silahlı kavga: 1 yaralı
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde iddiaya göre tartıştığı husumetlisi tarafından ...
Manavgat'ta ağaç kesme protestosu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesindeki Sorgun Ormanı'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı ...
Alanya yeni yıla ünlü DJ'lerle girdi
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde DJ'ler Emrah Karaduman ve İlkay Şencan, hareketli ...
 
Muratpaşa'dan 14 bin 777 evde bakım hizmeti
MURATPAŞA Belediyesi, geçen yıl 14 bin 777 kez evde bakım hizmeti sundu.
Antalya'da uçan balon arabası
ANTALYA'da onlarca uçan balonu aracının tavanına bağlayarak satan seyyar ...
Öğrencilerin topları artık okul dışına kaçmayacak
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, toplarının sürekli okul dışına kaçmasından ...
 
Dursun Gündoğdu
Danışman çıktı meydane...
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Bir insan öldü, siz neyin peşindesiniz?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Türkiye dünyanın parlayan yıldızı
Akif Aktuğ
Akif Aktuğ
Pazar sabahıydı… Kızı babasına şunu sordu…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Girne açıklarında yarım kalan hayatlar
İsa Altun
İsa Altun
Mobil hesabınızı şarjla boşaltabilirler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İtalya ‘Mancini‘ dedi
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Eylül ayı çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. İş hayatınızda ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva