Antalya'daki emekliler yürüdü
Antalya'daki emekliler yürüdü
Müzik Sokakta’ya yoğun ilgi
Müzik Sokakta’ya yoğun ilgi
AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Erol, vefat etti
AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Erol, vefat etti
Galatasaray'da Dursun Özbek yeniden başkanlığa seçildi
Galatasaray'da Dursun Özbek yeniden başkanlığa seçildi
28 Mayıs 2019 Salı - 11:55

Sözlüsüne 'hakkını helal et' mesajı gönderip, kayboldu

ANTALYA'nın Kaş ilçesinde yaşayan Kadir Hayri İrbeç(22), sözlüsü Elif Çetinkaya'nın (17) cep telefonuna 'hakkını helal et' yazılı mesaj gönderdikten sonra kayboldu. Elif Çetinkaya, jandarma ve polisin 2 gündür her yerde aradığı İrbeç'in yerini bilenlerin kendilerine bilgi vermelerini istedi.

Sözlüsüne  hakkını helal et  mesajı gönderip, kayboldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kaş'ta eniştesine ait markette çalışan Kadir Hayri İrbeç, geçen Pazar akşamı saat 22.00 sıralarında, Kınık Mahallesi'nde yaşayan evlenmeyi planladığı Elif Çetinkaya'nın cep telefonuna 'hakkını helal et' yazan mesaj gönderdi. Ardından da ortadan kayboldu. İrbeç'ten bir daha haber alamayan Elif Çetinkaya, Kınık Jandarma Komutanlığı'na giderek, durumu bildirdi. İhbar üzerine Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kadir Hayri İrbeç'i bulmak için arama çalışması başlattı. Kaş merkez ile Kınık, Kalkan ve Gömbe Mahalleleri'nde yürütülen arama çalışmalarında aradan geçen 2 güne rağmen sonuç elde edilemedi.

Elif Çetinkaya, "Pazar günü Kalkan'da buluştuk. Kahvaltı yapıp, ayrıldık. Akşam iftara gelecekti. Gelmedi. Aradım, 'çay içmeye geleceğim' dedi. Gelmedi. Saat 10 sıralarında mesaj attı. Sonra telefonu kapandı. Telefonundan sinyal alınamıyor. En son Kaş'a bağlı Ova Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonundan motosikletine yakıt almış" dedi. Elif Çetinkaya, İrbeç'i görenlerin ya da yerini bilenlerin jandarma veya polise haber vermesini istedi.

'HAKKINI HELAL ET'

Kadir Hayri İrbeç, sözlüsüne gönderdiği mesajında şunları kaydetti:

"Canım, bir tanem, her şeyim. Bu hayatta en çok seni istedim. Çok sevdim, hala da öyle. Artık dayanamıyorum. Artık bıktırdılar. Babam, anam herkes üstüme geldi. Ben senle mutlu olup, hayat kurmak istedim. Sadece bunu bana çok gördüler. Kaç gündür geleceğim. Bırakmadılar, hala da üstüme geliyorlar. Ben dayanamıyorum. Yaptım bir hata ama benim hayatımdan kıymetli mi ? Sen mutlu ol, ben artık dayanamıyorum. Hakkını helal et bir taneciğim. Seni çok sevdim. Severek de gideceğim, bal yanaklım. Şu ana kadar gelmek istedim yanına. Bugün son kez gördüm seni. Sarılamadım, kokunu çekemedim ona yanarım. Beni bulamazlar artık. Bulsalar da iyi şekilde bulamazlar. Hakkını helal et gonca gülüm."

SON DAKİKA: KOMŞU EVİNDE ÇIKTI

Antalya'nın Kaş ilçesinde sözlüsü Elif Çetinkaya'nın cep telefonuna 'hakkını helal et' yazılı mesaj gönderdikten sonra kaybolan Kadir Hayri İrbeç, ortaya çıktı. Cep telefonunu kapatan ve 2 gündür kendisinden haber alınamayan İrbeç'in Kaş'a bağlı Üzümlü Mahallesi'nde komşularına ait evde olduğu anlaşıldı. Sözlüsü Elif Çetinkaya'nın sosyal medyadan attığı ısrarlı mesajlara bir süre sonra 'Ben iyiyim, merak etme' diye yanıt veren Kadir Hayri İrbeç, yine sözlüsünün ısrarları sonucu cep telefonunu açtı. Sözlüsüne, "Üzümlü Mahallesi'ndeki komşumuzun evindeyim. İyiyim. Bu saate kadar senin için dayandım" dediği öğrenilen Kadir Hayri İrbeç, Kınık Mahallesi'nde oturan sözlüsünün yanına giderek görüştü. Daha sonra Cumhuriyet Savcılığı'ndan çağrılan İrbeç, ifade vermeye gitti.

Elif Çetinkaya, "Konuştuk, benden de özür diledi. 'Seni seviyorum, hata yaptım. Aileme kızdığım için bunu yaptım' dedi" diye konuştu.

ANTALYA'NIN KAS ILCESINDE SOZLUSU ELIF CETINKAYA'YA (17) 'HAKKINI HELAL ET' YAZILI MESAJ GONDEREN KADIR HAYRI IRBEC (SOZLUSU ILE) ORTADAN KAYBOLDU. CETINKAYA, JANDARMA VE POLISIN 2 GUNDUR ARADIGI IRBEC'I GORENLERIN YA DA YERINI BILENLERIN GUVENLIK GUCLERINE BILDIRMELERINI ISTEDI.(FOTO:KAS-DHA)

ANTALYA'NIN KAS ILCESINDE SOZLUSU ELIF CETINKAYA'YA (17) 'HAKKINI HELAL ET' YAZILI MESAJ GONDEREN KADIR HAYRI IRBEC  ORTADAN KAYBOLDU. CETINKAYA, JANDARMA VE POLISIN 2 GUNDUR ARADIGI IRBEC'I GORENLERIN YA DA YERINI BILENLERIN GUVENLIK GUCLERINE BILDIRMELERINI ISTEDI.(FOTO:KAS-DHA)

ANTALYA'NIN KAS ILCESINDE SOZLUSU ELIF CETINKAYA'YA (17) 'HAKKINI HELAL ET' YAZILI MESAJ GONDEREN KADIR HAYRI IRBEC (SOZLUSU ILE) ORTADAN KAYBOLDU. CETINKAYA, JANDARMA VE POLISIN 2 GUNDUR ARADIGI IRBEC'I GORENLERIN YA DA YERINI BILENLERIN GUVENLIK GUCLERINE BILDIRMELERINI ISTEDI.(FOTO:KAS-DHA)

Ahmet ACAR/KAŞ (Antalya), (DHA)

Etiketler:
 
Çıralı'da caretta caretta sevinci
 
Sevgiliye 55 bıçağa şoke eden savunma
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çıralı'da caretta caretta sevinci
ANTALYA'nın Kemer ilçesine bağlı Çıralı'da bu yılın ilk caretta carettaları ...
Tiyatro festivali Carmen'le final yaptı
DEVLET Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nce bu yıl 10'ncusu düzenlenen Uluslararası ...
'Balerenk' ANSAN'da açıldı
ANTALYALI ressam Zafer Orhun, yağlıboya tekniğiyle çalıştığı 'Balerenk' adlı sergisini açtı.
 
FETÖ şüphelilerinden 2'si tutuklandı
ANTALYA'nın Finike ilçesinde FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına ...
Yol kenarında üst üste duran hurda araçlar şaşırttı
ANTALYA'da, yol kenarına kim ya da kimler tarafından bırakıldığı henüz ...
Kıbrıs gazilerine madalya
ANTALYA'nın Demre ilçesinde üç Kıbrıs gazisine Milli Mücadele Madalyası ve Beratı verildi.
 
Kumluca'da sulama suyu konuşuldu
ANTALYA'nın Kumluca ilçesindeki Alakır Barajı üzerinde bulunan HES santrallerinin ...
Öykü Arin'e anneden nakledilen ilik tutmadı
ANTALYA'da löseminin ender görülen türü Juvenil Miyelomonositik Lösemi ...
Antalya'da servis minibüsleri çarpıştı: 2 yaralı
ANTALYA'da iki servis minibüsünün çarpıştığı kazada iki kişi yaralandı. ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Karanlık ilişkiler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva