Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
İş insanı Bıdı'nın torun acısı
İş insanı Bıdı'nın torun acısı
4 Kasım 2021 Perşembe - 19:32

TÜGVA'ya Antalya'da bina tahsisi

Kendilerine tahsis edilen Büyükada Vapur İskelesi’nin üst katıyla ilgili boşaltma kararının polis tarafından engellenmesiyle gündeme gelen Türkiye Gençlik Vakfı’na (TÜGVA) Antalya’da da eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü binasının verildiği ortaya çıktı.

TÜGVA ya Antalya da bina tahsisi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün yeni binasına taşınması nedeniyle boş kalan Tahılpazarı Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerindeki mülkiyeti Hazine’ye ait eski binayı devralan TÜGVA, binada tadilat ve güçlendirme çalışması yaptırıyor.

İSKELEDEKİ MEKANI BOŞALTMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kurucusu olduğu TÜGVA, İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski yönetiminin tahsis ettiği Büyükada Vapur İskelesi’nin üst katıyla tartışmaların odağı haline geldi. İBB yeni yönetiminin mahkeme kararıyla tahliye girişimi, polis tarafından engellendi. Bu olay sonrası gözlerin üzerine döndüğü TÜGVA’yla ilgili paylaşılan belgelerde vakfın, kamu kurumlarından yurt tahsis edilmesi için ilgili makamlara ardı ardına dilekçeler yazdığı görüldü.

ANTALYA’DA TAHSİS EDİLEN YURT

En son sızdırılan belgelere göre ise TÜGVA’nın kamu kurumlarından yalnızca yurt istemekle kalmadığı; “sportif faaliyet”, “eğitim-kültür” ve “sosyal hizmet ve yardımlaşma” faaliyetleri için de taşınmaz talebinde bulunduğu ortaya çıktı. Türkiye genelinde çoğunluğu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından el konan toplam 820 öğrenci yurdundan 61’inin TÜGVA tarafından talep edildiği anlaşıldı. Bu yurtlar arasında yer alan Antalya’daki Özel Yükseköğrenim Bayram-Mustafa Doğan Erkek Öğrenci Yurdu’nun TÜGVA’ya verildiği belirtildi. Yenigün Mahallesi’ndeki yurdun adı değiştirilerek Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu haline getirildi.

(DUVAR)

 

 
Öldürüp, intihar ettiği eşi ve kızıyla ayrı yerde toprağa verildi
 
Belediye çalışanı genç kadın bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 5 Kasım 2021 Cuma 06:58

Ne FETÖ imiş be.Sümüklü ilkokul mezunu bir vaizin koca koca adamlar yıllarca her tarafını yalama yarışına girmişlerdi.Toplumun her kesiminden insanlar hoca efendi diyorlardı da başka bir şey demiyorlardı,önünde eğilip diz çöküyor nerede ise her şeylerini vermeye hazırlardı.Mecliste dahi bir bakan vardı,adı lazım değil,siz hoca efendiye başka bir şey diyemezsiniz diye kükrüyor,bir başkası devlet kademelerinde 'Fethullahçılar' örgütleniyor derseniz buna gargalar bile güler diyordu.FETÖ'yü eleştirenlere toplu saldırıyorlar,onların devlet kademelerinde daha hızlı bir yere gelmeleri için önlerini açmak maksadıyla uyduruk operasyonlarla kendilerinden olmayanları saha dışına atarlarken memleketi yönetenler öylece seyir etmeyi bırakın her türlü lehlerine düzenlemeyi yapıyorlardı.Ta ki FETÖ kendilerine dokunana kadar,o zaman feryat figan koparıyorlardı ancak olan olmuştu kendi elleriyle devlet kademelerine yerleştirdikleri FÖTÖ hızla 15 temmuza gidiyordu.15 temmuz gecesini düşünün FETÖ ye methiyeler yağdırarak onun adeta kıçını yalayanlar ortalıkta gözükmüyorlardı.Yine halk sokaklara dökülüp canı pahasına karşı koyuyordu,FETÖ karşıtı olan ve yılarca FETÖ kadrolarının itilmişliğini yaşayan kamu görevlileri karşı çıkıyorlardı.O Bakanın dediği gibi o gece maalesef gargalar gülmedi ama analar ağladı.Yani herkesin gözü önünde oldu,film seyir eder gibi yıllarca örgütlenmelerine siyasilerin çoğunluğu öyle seyir ettiler,hatta yardımcı olmak için sıraya girdiler.15 temmuzdan sonra peki ne oldu siyasiler ellerini yıkadılar ve işin içinden çıktılar,yukardaki haberi okuyunca bunları hatırlamamak mümkün değil,ülke genelinde el konulan yurt sayısına bakınca bunlar herhalde bir günde olmadı,bunlar yapılırken ruhsat verilirken alkış sırasına girenlerin hiç mi vijdanları sızlamadı veya bu gün sızlıyor mu acaba.Gelinen noktada bazı kurumlardan iyi bir temizlik yapıldı ama maalesef başka ad altında yine devlet kademelerinde faaliyetlerine devam etmeleri ne yazık ki gelecekte yine milletin başına bela olacaklar.Hep beraber yaşayıp göreceğiz,bu filmin sonu acaba nasıl sonlanacak.Bu arada ele başları yurt dışlarında babalar gibi yaşıyorlar.Özellikle sembol isimlerden bir kaçı getirilemez mi????

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağ Zafer Kupası Alanya'da
2. Karabağ Savaşı'nda kazanılan zafere armağan edilen Karabağ Zafer Kupası'nda ...
Otobüse çarpıp kanala düşen otomobilin sürücüsü hafif yaralandı
ANTALYA'da, önce hareket halindeki otobüse çarpıp ardından da kanala uçan ...
Vali Yazıcı: Bu şehri mutlu etmek hepimizin görevi
İL Tanıtım ve Geliştirme Toplantısı, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında Antalya ...
 
Evden tahliye edileceğini öğrenince balkonda eylem yaptı
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde 6 aylık ev kirasını ödemediği gerekçesiyle ...
Bıçaklanan Afgan öldü
ANTALYA'nın Serik ilçesinde Afganistan uyruklu 2 kişi arasında çıkan bıçaklı ...
Esen: Ekonomik kalkınma üretimle olur
ANTALYA Serbest Bölge'de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Konyaaltı Belediye ...
 
Polis müdürü, 'Beni tanımadın mı?' deyince konu mahkemelik olmuştu
ANTALYA'da asayişten sorumlu il emniyet müdür yardımcısı Mustafa Hilmi ...
Kaş kırsalında yöresel ürünler turizmle buluşuyor
SANAYİ ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ...
Kemer'de AHENK Projesi tanıtıldı
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva