Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Yabancılara konut satışında İstanbul, Antalya'yı geçti
Yabancılara konut satışında İstanbul, Antalya'yı geçti
Serik'te kaza; 2 yaralı
Serik'te kaza; 2 yaralı
1 Nisan 2020 Çarşamba - 15:30

Taksiciler şehirler arası seyahat başlattı

ANTALYA'da koronavirüs tedbirlerinin ardından başka bir ile seyahat valilik iznine bağlanınca ve bu nedenle otobüs seferleri durma noktasına gelince otogardaki taksiciler, şehirler arası yolculuk uygulaması başlattı.

Taksiciler şehirler arası seyahat başlattı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Koronavirüs tedbirleri kapsamında şehirlerarası yolculukların İçişleri Bakanlığı tarafından kısıtlanması ve valiliklerin iznine bırakılması nedeniyle otogarlarda otobüs sefer sayıları bir anda azaldı. Şehirlerarası yolculuk yapmak isteyen ve izin komisyonlarından iznini alan vatandaş, yolculuk yapmak için sefer yapan otobüs firmalarında sıra beklemeye başladı. Bekleyiş bazen günler sürünce, Antalya'da otogardaki taksiciler, kent dışına gitmek isteyen kişiler için yolculuk uygulaması başlattı. Sürücülerin maske ve eldiven kullandığı, sosyal mesafe kuralının uygulandığı taksilerde 5 kişilik araçlar 2, 7 kişilik araçlar ise en fazla 3 yolcu taşıyabiliyor. 

'İSTANBUL'A 2 BİN, VAN'A 2 BİN 500 LİRA'

Antalya Otogar Taksi Başkanı Ersin Kahya, otobüslerin birçoğunun çalışmadığını ifade ederek, "İzin belgeleri alındıktan sonra her yere araç gönderiyoruz. Türkiye'nin birçok yerine araç gönderdik" dedi.

Müşterilerine yüzde 40 indirim yaptıklarını söyleyen Ersin Kahya, “İstanbul Avrupa yakasına taksimetre 2 bin 900 lira yazarken, biz 2 bin liraya gidiyoruz. Van'a 2 bin 500 liraya gidiyoruz. Bu işi fırsat haline getirmedik, sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

ÖĞRENCİ VE GURBETÇİ

Taksici İbrahim Kuzucu ise, “Bir iki kişi birleşip bir taksiye biniyor. Onlar için de bizim için de iyi oldu" ifadelerini kullandı.

Taksici Abdullah Adıgüzel de acil işi olan ve şehir dışına gitmek zorunda olanların izin komisyonundan aldıkları belgeyle gelmeleri halinde ulaşım hizmeti verdiklerini söyledi.

ANTALYA'DA KORONAVIRUS TEDBIRLERININ ARDINDAN BASKA BIR ILE SEYAHAT VALILIK IZNINE BAGLANINCA VE BU NEDENLE OTOBUS SEFERLERI DURMA NOKTASINA GELINCE OTOGARDAKI TAKSICILER, SEHIRLER ARASI YOLCULUK UYGULAMASI BASLATTI. TAKSICILER, 2 YA DA 3'ER KISILIK GRUPLARI INDIRIMLI OLARAK ISTANBUL'A 2 BIN LIRAYA, VAN’A ISE 2 BIN 500 LIRAYA GOTURDUKLERINI SOYLEDI.(ERSIN KAHYA)(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KORONAVIRUS TEDBIRLERININ ARDINDAN BASKA BIR ILE SEYAHAT VALILIK IZNINE BAGLANINCA VE BU NEDENLE OTOBUS SEFERLERI DURMA NOKTASINA GELINCE OTOGARDAKI TAKSICILER, SEHIRLER ARASI YOLCULUK UYGULAMASI BASLATTI. TAKSICILER, 2 YA DA 3'ER KISILIK GRUPLARI INDIRIMLI OLARAK ISTANBUL'A 2 BIN LIRAYA, VAN’A ISE 2 BIN 500 LIRAYA GOTURDUKLERINI SOYLEDI. (ABDULLAH ADIGUZEL)(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KORONAVIRUS TEDBIRLERININ ARDINDAN BASKA BIR ILE SEYAHAT VALILIK IZNINE BAGLANINCA VE BU NEDENLE OTOBUS SEFERLERI DURMA NOKTASINA GELINCE OTOGARDAKI TAKSICILER, SEHIRLER ARASI YOLCULUK UYGULAMASI BASLATTI. TAKSICILER, 2 YA DA 3'ER KISILIK GRUPLARI INDIRIMLI OLARAK ISTANBUL'A 2 BIN LIRAYA, VAN’A ISE 2 BIN 500 LIRAYA GOTURDUKLERINI SOYLEDI. (OSMAN ZABALI)(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KORONAVIRUS TEDBIRLERININ ARDINDAN BASKA BIR ILE SEYAHAT VALILIK IZNINE BAGLANINCA VE BU NEDENLE OTOBUS SEFERLERI DURMA NOKTASINA GELINCE OTOGARDAKI TAKSICILER, SEHIRLER ARASI YOLCULUK UYGULAMASI BASLATTI. TAKSICILER, 2 YA DA 3'ER KISILIK GRUPLARI INDIRIMLI OLARAK ISTANBUL'A 2 BIN LIRAYA, VAN’A ISE 2 BIN 500 LIRAYA GOTURDUKLERINI SOYLEDI. (FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KORONAVIRUS TEDBIRLERININ ARDINDAN BASKA BIR ILE SEYAHAT VALILIK IZNINE BAGLANINCA VE BU NEDENLE OTOBUS SEFERLERI DURMA NOKTASINA GELINCE OTOGARDAKI TAKSICILER, SEHIRLER ARASI YOLCULUK UYGULAMASI BASLATTI. TAKSICILER, 2 YA DA 3'ER KISILIK GRUPLARI INDIRIMLI OLARAK ISTANBUL'A 2 BIN LIRAYA, VAN’A ISE 2 BIN 500 LIRAYA GOTURDUKLERINI SOYLEDI. (FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Ukrayna’da koronavirüsü ilk bulaştıran kadın böyle af diledi
 
İtalyan siyasetçilerden AB’ye bayraklı koronavirüs tepkisi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Apartını sağlık çalışanlarına açtı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde emekli öğretmen Ömer Özdemir (63), koronavirüsle ...
MHP'den sebze desteği
ANTALYA'nın Serik ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı tarafından sağlık çalışanlarıyla ...
Koronavirüsü hiçe sayıp, kumar oynadılar
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, kumar oynatılan apartman dairesine yapılan ...
 
İğneli: Bir yere kadar dayanabiliriz
KUMLUCA Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, ulaştırma ...
Öğrencilerine kendi kurduğu sistemle uzaktan eğitim veriyor
ANTALYA'nın Demre ilçesinde ücretli öğretmen Atila Kocakaya (45), koronavirüs ...
Antalya'da dehşete düşüren olay!
ANTALYA'da, zihinsel engelli kızı H.E.'ye (24), 6 yıl boyunca cinsel saldırıda ...
 
Acı haberi Başkan Uysal duyurdu
MURATPAŞA Belediyesi'nin bağış yoluyla gerçek ihtiyaç sahiplerine hizmet ...
Antalya'da pazar esnafı tezgah aralığını artırdı
ANTALYA'da, koronavirüse karşı semt pazarları için alınan tedbirler kapsamında ...
Başkan Uysal, Turunç Masa'yı denetledi
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, koronavirüs ile mücadele kapsamında ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva