Burdur turizmine 'Gül Yolu' rotası
Burdur turizmine 'Gül Yolu' rotası
Antalyalı miniklere trafik eğitimi verildi
Antalyalı miniklere trafik eğitimi verildi
Antalyaspor-Adana Demirspor: 2-1
Antalyaspor-Adana Demirspor: 2-1
Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
26 Aralık 2011 Pazartesi - 17:09

Tecavüz ettiği küçük kızı, boğup ormana atmış

Kahramanmaraş'ın Ahır Dağı'nda çuval içinde cesedi bulunan 12 yaşındaki Şeyda Durgun'un cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan 19 yaşındaki Kazım C., küçük kıza tecavüz ettiğini, olayı kimseye söylemesin diye boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Tecavüz ettiği küçük kızı, boğup ormana atmış
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Dumlupınar Mahallesi Sait Zarifoğlu Bulvarı'nda oturan 75'inci Yıl İlköğretim Okulu 7'inci sınıf öğrencisi Şeyda Durgun, 22 Aralık'ta okuldan evine geldikten sonra kırtasiye malzemesi almak için çıktı. Evlerinin bulunduğu sokaktaki bakkaldan alışveriş yapacağını söyleyen küçük kız geri dönmedi. Bunun üzerine ailesi, Şeyda Durgun'un bulunması için polise başvurdu. Olayla ilgili polis çalışma başlatırken, bir gün sonra Ahir Dağı eteklerinde mantar toplayan köylüler, ormanlık alanda çuval içinde bir kız çocuğuna ait ceset bulunca durumu jandarmaya bildirdi. Yapılan incelemede cesedin kayıp Şeyda Durgun'a ait olduğu anlaşıldı. Küçük kızın boğularak öldürüldükten sonra cesedinin çuvala konularak, ormanlık alana atıldığı belirlendi.

EVDEN KIYAFETLERİ ÇIKTI

Yapılan otopsinin ardından Şeyda Durgun'un cenazesi toprağa verilirken polis, olayın failini yakalamak için çalışma başlattı. Durgun Ailesi'nin oturduğu sokaktaki bütün evleri mercek altına alan polis, evlerden sadece bir tanesinde kimsenin olmadığını tespit etti. Evde 21 yaşındaki İbrahim A.'nın yaşadığı, olay günü de çalışmak için İstanbul'a gittiği saptandı. Evde yapılan aramada küçük kızın bakkaldan satın aldığı defter, el işi kağıdı ve kıyafetleri bulundu. Bunun üzerine İstanbul polisine bilgi verildi ve İbrahim A., kaldığı bir inşaatta yakalandı. İbrahim A. olayla ilgisinin bulunmadığını, evine kendisi gibi elektrikçi olan arkadaşı Kazım C.'nin gelip gittiğini, kapı girişine gizledikleri anahtarın yerini de bir tek onun bildiğini, iş için İstanbul'a birlikte geldiklerini anlattı. Bu bilgi üzerine İstanbul'da olduğu anlaşılan Kazım C. de yakalandı. İki şüpheli sorgulanmak üzere Kahramanmaraş'a getirildi.

SARHOŞTUM NE YAPTIĞIMI TAM OLARAK HATIRLAYAMIYORUM

6 aylık evli olduğu belirlenen Kazım C. sorgusunda küçük kızı tecavüz ettikten sonra öldürdüğünü itiraf etti. C. ifadesinde şunları anlattı:
"O gün eve geldim. Elimdeki içki şişeleri ile içeriye girdim. Cam kenarında oturup içmeye başladım. İçerken kızın yoldan geçtiğini gördüm ve bunun üzerine kapıya çıktım. 'Bir dakika bakar mısın?' diye seslendim. Kendisi çekinerek yanıma gelince, 'bayan kuaförüne ben giremiyorum. Oradan birisini çağırtacağım. Bana yardımcı olur musun?' dedim. Kapıya doğru iyice yaklaşınca da içeriye doğru ittim. Bağırdığı takdirde kendisini öldüreceğimi söyleyince çok korktu ve şoka girdi. Sarhoştum bu nedenle tam hatırlayamıyorum ama tecavüz ettiğimi hatırlıyorum. Olayı söylerse başım belaya girer diye boğarak öldürdüm. Kafasına siyah bir poşet geçirdikten sonra elektrik kablosu bandı ile de iyice sardım. Sonra da bir torbaya koydum. Zeynel O. (26) isimli arkadaşımı arayarak bana bir araba temin etmesini istedim. O da oto kiralama şirketinden bir araç kiralamış. Kendisinin ehliyeti olmadığı için de diğer arkadaşımız İsa F.'nin (25) ehliyeti ile aracı kiralamış. Zeynel eve girdiğinde cesedi görünce adeta şoka girdi. Olayı anlattığım zaman da 'Ne halt ettin. Beni karıştırma, al arabanın anahtarını' diyerek çıkıp gitti. Ceset bulunan çuvalı koyarak Ahir Dağı'na götürüp attım ve kimseye de bir şey söylemedim. Daha sonra da arabanın anahtarını Zeynel'e teslim ettim."

LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

İfade üzerine Zeynel O. ile İsa F. de gözaltına alındı. Kazım C. ile diğer 3 şüpheli, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu sırada adliye önünde toplanan kalabalık,  şüphelileri linç etmek istedi ama polis buna izin vermedi.

KAHRAMANMARAŞ, (DHA)

 
Polisten yaka paça gözaltı
 
Antalya'da 2 kişiye çarptı bankaya girdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye 'Hortum'lar ülkesi oluyor
Uzmanlara göre, önümüzdeki yıllarda bu tür afetler daha sıklıkla yaşanacak, ...
Mahkeme kararını mezar başında okudu
BURSA’nın Mustafakemalpaşa İlçesi’nde 2 yıl önce Bükköy Madencilik’e ait ...
Cebe servet harcadık
Türkiye cep telefonuna 10 yılda 21 milyar dolar para harcadı.
 
KCK’da 48 gazeteciden 35’i tutuklandı
İstanbul Emniyet'inde gözaltında tutulan 48 gazeteciden 35'i tutuklandı. ...
Tasarruf etmiyoruz, sonunu düşünmeden yiyoruz
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, şu anda tasarruf oranının, yüzde 12'ye ...
Yük treni devrildi: 2 makinist yaralı
Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde yük treninin raydan çıkması sonucu meydana ...
 
Bakan Şahin: Fransızlara ekonomi dersi vereceğiz
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Biz torunlar olarak ekonomik ...
Evinin tuvaletinde intihar etti
Şanlıurfa'da, 22 yaşındaki Mesut Kavsut, evinin tuvaletinde tabanca ile ...
Aydın Menderes hayatını kaybetti
Eski Başbakanlardan Adnan Menderes'in oğlu Aydın Menderes 65 yaşında yaşamını yitirdi.
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva