'Uluslararası Antalya Türkiye Fly 2 Troy Festivali'
'Uluslararası Antalya Türkiye Fly 2 Troy Festivali'
Manavgat Devlet'e 'Bebek Dostu Hastane' ünvanı
Manavgat Devlet'e 'Bebek Dostu Hastane' ünvanı
Serik'te Engelliler haftası kutlandı
Serik'te Engelliler haftası kutlandı
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
11 Şubat 2024 Pazar - 08:19

Tütüncü, Antalya’nın kalbi Muratpaşa’da

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya’nın kalbi Muratpaşa ilçesinin her köşesini karış karış gezdi.

Tütüncü, Antalya’nın kalbi Muratpaşa’da
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında Muratpaşa İlçe sakinleriyle kucaklaştı. Günün ilk ziyaretini AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına gerçekleştiren Tütüncü, ilçenin Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu’na çıktığı yolda başarılar diledi. Tütüncü, “Kalbimizdeki gönlümüzdeki Muratpaşa’yı, kalbimizdeki gönlümüzdeki Antalya’yı hemşehrilerimize anlatacağız. Ve hemşehrilerimizden destek isteyeceğiz. 31 Mart akşamı yepyeni  bir dönemin kapılarını açacağız. Bu dönemin adı Antalya’nın altın çağı olacak. Antalya’nın tam kalbinde Muratpaşa var. Antalya’nın tam kalbinde sevgi var, saygı var. Antalya’yı aydınlık yarınlara taşıyacak muhteşem bir kadro var. O kadroda Muratpaşa teşkilatımız. Muratpaşa da, sevgili hemşehrilerimizin bizlerden beklediği çok şeyler var. İnşallah o beklentilerin hepsini gerçekleştirmek için hemşehrilerimizden yetki isteyeceğiz. O yetkiyle Antalya’yı aydınlık bir geleceğe taşıyacağız. Nasıl ki Kepez’de başardıysak, Antalya’da başaracağız, Muratpaşa’da da başaracağız. Muratpaşa’da milletine ve memleketine daha çok hizmet edecek, yenilikler peşinde koşacak bir adayımız var. Özdemir Manavoğlu var. “ dedi.

ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Cumhur İttifakı’nın Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu da, “Sizler bizim için çok değerlisiniz. Muratpaşa bizim için çok değerli. Çalışmak için geliyoruz, hizmet için geliyoruz.” diye konuştu. AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker de, hem Muratpaşa’da, hem de büyükşehirde çok büyük başarılara imza atacağız.” dedi. Muratpaşa’daki buluşmaya AK Parti’nin Konyaaltı Belediye Başkan adayı Durali Kolpak’ta katıldı. Tütüncü, Muratpaşa ziyaretleri sırasında  taksi durak başkanlarıyla da bir araya geldi. Akdeniz Taksi Durağı’ndaki buluşmada Tütüncü, taksici esnafının istek ve taleplerini dinledi.  Memurevleri mahallesinde Çakırlar Çiçekçiliğin açılışını katılan Tütüncü, Güllük Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Cadde esnafını tek tek gezen Tütüncü, hayırlı ve bol kazanç dileklerini iletti.

MURATPAŞA BULUŞMASINA KATILDI

Ziyaretlerini gün boyu sürdüren Tütüncü, Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Büyük Muratpaşa Buluşmasına katıldı. Cam Piramit’teki buluşmada konuşan Tütüncü, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 55. Yılını kutladı. Milliyetçi Hareket Partisi’ni Türk siyasetine kazandıran Başbuğ merhum Alparslan Türkeş’i, kurucuları ve ülkücü şehitleri de rahmetle andı.  “Bilgimizle, tecrübemizle, şehirlerimizin ortak aklıyla ortaya koyduğumuz projelerle, çalışmalarla şehrimizi geleceğe taşımak için elimizden gelen bütün gayreti bir memleket hizmeti bilinciyle yerine getirmeye gayret edeceğiz” diyerek, sözlerini sürdüren Tütüncü, “Cumhur İttifakı olarak Antalya’mıza mahalli idareler seçimlerinde 31 Mart’ta bambaşka bir zafer yaşatacağız. Antalya’mızı yarınlara hep birlikte çok daha güçlü taşıyacağız. Sadece Antalya’mız değil, Antalya’mızın 19 ilçesini altın çağına taşıyacağız. Belediyecilik  hizmetleri Cumhur İttifakının en önemli vatan ve millet hizmetlerinden biri olmuştur.  Güçlerimizi birleştirerek, Türkiye’mizin yarınlarını inşa etme yolunda şehirleri ihya etme adına önümüzdeki seçimleri bir fırsat olarak değerlendireceğiz. Muratpaşa seçimlerine yönelik bir iddiamızı ortaya koyuyoruz. Belediye başkan adayımız, Cumhur İttifakının adayı, hepimizin desteklediği Özdemir Manavoğlu kardeşimizde, Muratpaşa’da tarihi bir başarıyı Allah’ın izniyle elde edecek. Bu başarı hepimizin olacak. Antalya’yı altın çağına hep berber taşıyacağız.” dedi.

 
Eski Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu hayatını kaybetti
 
Kurtlar Vadisi Manavgat...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da Serbest Bölge'de yangın
ANTALYA'da Serbest Bölge’de faaliyet gösteren tekne ve yat imalathanesinde ...
Antalya'da eski ilçe başkanına saldırıya 2 gözaltı
ANTALYA'da eski İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'in evinin ...
Tütüncü: Önümüzdeki 5 yıl Antalya’nın altın çağı olacak
AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısında ...
 
'Keçilerden özür dilemeliyiz'
Uzman Zooteknist Ziraat Mühendisi Özgün Sözüer, ormanları korumak adına ...
Erbil ailesinin eserleri Antalya'da
ANTALYA'nın kültür-sanat yaşamına Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının ...
Antalya'da kaçakçılık yapan 10 şüpheli yakalandı
ANTALYA'da sigara ve tarihi eser kaçakçılığı yaptığı belirlenen 10 kişi hakkında adli işlem yapıldı.
 
TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu Antalya'da başladı
Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen TGF ...
Antalya'da horoz dövüştüren 5 kişi yakalandı
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde horoz dövüşüyle kumar oynadığı tespit ...
Ak Parti bu kişileri nasıl aday gösterdi?
Dursun Gündoğdu yazdı
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva