Finike'de öğle vakti emekli maaşını çeken Nuriye Demir, Sahilkent Mahallesi'ndeki evine gitmek için Şerbetçi Bulvarı'ndan yolun karşısına geçmek istedi. Nuriye Demir, bu sırada ters yönde seyir halinde olan Nurettin Bakla yönetimindeki forkliftin üzerinden düşen parke taşlarının altında kaldı. Nuriye Demir başına aldığı darbeler nedeniyle olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayı haber alarak gelen Demir'in yakınları gözyaşı döktü. Polis ve sağlık ekiplerinin incelemesinden sonra Demir'in cenazesi Finike Devlet Hastanesi morguna konuldu. Polis, Nurettin Bakla'yı gözaltına alındı.
Görgü tanıkları, ters yönde seyir halindeki forklift sürücüsünün Nuriye Demir'i son anda fark ettiğini, ani fren yapması sonucu parke taşlarının devrildiğini iddia etti.
Suat SÖĞÜT / FİNİKE(Antalya), (DHA) -
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |