Akaydın: Hiç böyle bir düşüncem yok. Ben hayattı hep şöyle düşünürüm. Bir işe atandıysan veya bir işe seçildiysen o işi doğru dürüst yap. Ben Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı doğru dürüst yapmak istiyorum. Benim tepkim bana şansı vermedikleri için… Kim bunu vermeyenler?.. Benim partimin içerisindeki küçük bir grup… Benim bu tepkiden prim alırsam bunu siyasette kullanayım gibi bir düşüncem olmadığı gibi, altını çizerek söylüyorum, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun daha güçlü bir şekilde desteklenmesidir.
AKAYDIN HABERTÜRK'TE DE KONUŞTU
Akaydın, SKYTurk'ten sonra Habertürk'te Akşam Raporu programına katıldı. Akaydın, yaptığı çıkışla ilgili CHP'lilerden büyük destek mesajları aldığını söyledi. Akaydın yine Deniz Baykal'ın ismini vermeden 'Büyük ağabey' deyimini kullanarak eski CHP liderine yüklenmeye devam etti.
Büyük Ağabey'in siyasetinin Kılıçdaroğlu'na Türkiye genelinde zarar verdiğini ileri sürdü. Kılıçdaroğlu'nun çok kibar bir insan olduğunu, ama bu kibarlığın Antalya özelinde geçerli olmadığını belirtti.
MİNİBÜSTE NE KONUŞULDUĞUNU AÇIKLADI
Büyük ağabeyin zihniteyinin 'küçük olsun, benim olsun' zihniyeti olduğunu kaydeden Akaydın, "Ben, geçen yıl 20 Nisan'a kadar büyük ağabeyin yanında oldum. Sonra bıraktım. Minibüsün içinde Kılıçdaroğlu'nun aleyhinde bir konuşma vardı. Daha 3 günlük genel başkanımız mezhepçi bir politika yapmakla suçlandı. Kılıçdaroğlu bunu haketmiyor. Ben Kılıçdaroğlu'nun inanç üzerinden politika yaptığına inanmıyorum" dedi.
İsmini vermeden Osman Kaptan'ın Parti Meclisi'nde yaptığı konuşmaya değinen Akaydın, bu konuşma metnini de Kaptan'a büyük ağabey dediği Deniz Baykal'ın verdiğini ileri sürdü.
Akaydın, sunucunun 'Bu açıklamalar devam edecek mi?' sorusuna, 'Belden aşağı konulara girecek değili. Bundan sonra partililerime konuşacağım. Ben büyük ağabeyin eşini alarak Başbakan'a geçmiş olsuna gitmesini CHP'liler gibi sindiremedim' dedi.
AKAYDIN'IN CHP DE GERGİNLİĞE YOL AÇAN DAHA ÖNCEKİ AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ


Ne var arkadaşlar Özer Ülken Deniz Baykalın adayısıysa.Ne mutlu Özer Ülkene ,Deniz Baykal gibi bir onurlu, şerefli bir Genel Başkanın desteğini alabilmiş.Sayın Kılıçdaroğlu da Özer Ülkeni destekliyor.Ne mutlu Özer Ülkene!Peki Deniz Baykal kim!Ne var yani Özer Beyi destekliyorsa!O CHP nin 12 eylülden sonraki kurucu genel başkanı değilmi?O yiğit adam eğer boyun eğseydi bu ülkede çoktan Başbakan olurdu..Bizler CHP nin çatısında şu an siyaset yapıyorsak ona borçluyuz.O nedenle nankör haddini,kendini bilmez ,hadsiz,vefasız olmamak gerek.Vefasızlık diz boyu olmamalıdır.Ahde vefa diye bir şey vardır Ey Sevgili Gerçek CHP liler!Deniz Baykal dan ,"Önce ve Öncü Örgüt "Bilincini önde tutan Özer Ülken den intikam almak için uğraşanlar bu partiye hiçbir şey veremez.Gerçek CHP liler de bu tip kinci kendini bilmezlere sahip çıkmayacaktır.Aman sakın kimse İl Başkanlığına aday olan arkadaşlara bu lafı ettiğimi sanmasın.Onların da herbiri şerefli onurlu CHP lilerdir ve hepsini medeni cesaretleri için ve böyle bir bayrak yarışına soyundukları için yürekten kutluyor,başarılar diliyorum.Ama her kim kin için,intikam için,şahsı için siyaset yapıyorsa bunun da ayırt edilmesi gerektiğini net bir şekilde söylüyorum.Antalya Yiğitlerine ve Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkacaktır.Ben buna inanıyorum.
akaydın yıprandığını gördükçe şirinlik yapmaya çalışıyor
AKAYDIN BELEDİYE UYGULAMALARINDAN DOLAYI YAPILACAK OPERASYONLARA SİYASİ KILIF UYDURMAK İÇİN ŞİMDİYE KADAR CHP DE HİÇ BİR BELEDİYE BAŞKANININ YAPMADIĞI DAVRANIŞLARDA BULUNUYOR.KENDİSİNİN DE DEDİĞİ GİBİ CHP YE GÖKTEN ZEMBİLLE GELDİĞİ İÇİN CHP NİN KAMU OYUNDA BU KADAR ZARAR GÖRMESİ HİÇ UMRUNDA DEĞİL.
Antalyayı çok güzel yönettin sıra chp ye geldi
AKAYDIN BAŞKANIN KONUŞMALARINA SONUNA KATILIYORUZ YILLARDIR ANTALYA DA BAYKAL DAN ÇOK ÇEKTİ HEP ANTALYADA PARTİYİ KARIŞTIRDI.ANTALYADA ANKET YAPILSA BAYKAL EN SEVİLMEYEN CHPLİ ÇIKAR YETER ARTIK AKAYDIN DUYGULARIMIZIN TERCÜMANI OLDU VE ÇOK BÜYÜK DESTEK ALIYOR .SONUNA KADAR YANINDAYIZ.GENEL BAŞKANIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLUNUN DA SONUNA KADAR YANINDAYIZ.BAYKAL VE ÇANTACILARI YALAKALRI BIRAKIN ARTIK SİYASETİ BİZİM ANTALYADA TEK MİLLETVEKİLİMİZ VAR ODA GÜRKUT ACARDIR.
hoca, baykal üzerinden siyaset yapmayı bırak.projelerinle belediye başkanı olarak konuşulan biri ol.ben bu tür politika anlayışını aciz siyaset anlayışı olarak görüyorum
DOĞRU SÖYLÜYORSUN HOCA,BAYKAL CHP BENİM OLSUNDA NE OLURSA OLSUN MANTIĞINDA YAŞIYOR.YOKSA HALA KOLTUK HIRSI OLURMU HİÇ.GÖLGESİ BİR TÜRLÜ ÇEKİLMİYOR TLF İDARE EDİYOR ANTALYAYI.MADEM MEMLEKETİMİZE HİZMET ETMİYCEKTIN NİYE VEKİLİ OLDUN.EMREDEN VEKİL.CHP VEKİLİ BÖYLE OLMAMALI.ARTIK SADECE VEKİL OLDUĞUNU HATIRLAMALI YANİ GENEL BASKAN DEĞİL