Aliseydi KARAGÖZ/ Özel Haber
Haber üzerine bir açıklama yapan 3 kişiden Ergün Kurt ve Umut Doğan, hiçbir pazarlık içerisinde olmadıklarını ifade ederek, "Eğer, ortada bir ihanet varsa, Devrim Kök önce kendisine baksın. İhanet içerisinde olan kendisidir" dediler.
BİZİ DAVET EDEN MUSTAFA KÖSE
Kurt ve Doğan, AKP Antalya İl Başkanı Mustafa Köse'nin daveti üzerine il binasına sohbet amaçlı gittiklerini ileri sürdüler. Ergün Kurt, "Bizim kimseden gizlimiz saklımız yok. Oturduk. Hep birlikte çay içip sohbet ettik. Daha sonra da oradan ayrıldık. Sayın Mustafa Köse, ben CHP il başkan yardımcısı iken benim Kaktüs Dergisi’ne ziyarette bulunmuştur. Bunlar doğaldır. Bunun arkasında başka şeyler aramak yanlıştır. Biz hiçbir zaman bu tür kirli pazarlıkların içerisinde yer almadık. Asla da yer almayız. Herkes aynada kendisine baksın" dedi.
EN BÜYÜK İHANETİ KÖK YAPTI
CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök'ün partiyi cemaatçilere peşkeş çektiğini iddia eden Ergün Kurt sözlerini şöyle sürdürdü:
“Cemaatin adaylarını Devrim Kök partiye getirdi. Erdal Öner'i aday yapan da kendisidir. Genel başkanın üzerine atmasın. Serik'de, Demre’de ve diğer bazı ilçelerde cemaatle görüşen kendisidir. Onları meclis üyesi yapan da yine kendisidir. Onlara ne vaatlerde bulunduğunu açıklasın. Cemaatle kirli ilişkiler içerisine giren ve CHP’ye ihanet eden bizzat kendisidir.Cemaatle neyin pazarlığını yaptı, önce kendisi bunun hesabını bir versin. İhanet bizim kitabımızda yoktur. En büyük ihaneti Devrim Kök yapmıştır.
ANTALYA GAZETESİ’Nİ KINIYORUZ
AKP il binasında resmimizi gizli bir şekilde görüntüleyip, (Kirli Pazarlık mı?) diye bizleri kamuoyunda küçük düşürücü haberler yapan Antalya Gazetesi’ni de kınıyoruz. Bu haberi yapan Ali Orhan, gazetecilik etiği olarak bizlere de bu konuyu sorabilirdi. Ama sormadı. Kasıtlı olarak haber yaptılar. Bunun hesabını mahkemede verecekler. Antalya Gazetesi’nin kim finanse ediyor?.. Cemaatle ilişkisi ne?.. O haberi yapan önce bunun hesabını versin. Daha düne kadar Devrim Kök'ü yazılarında yerden yere vuruyordu. Şu an kanka oldular. Ne oldu da birden bire Devrim Kök yanlısı haberler yapmaya başladı.
ABDAL MUSAYA GİTTİK
Bir süre önce AKP ye katılan Ercan Merthatun benim akrabam. Yıllarca birlikte mücadele ettik. Arkadaşım, dostum. Bu ay yapılacak olan Abdal Musa Anma Törenleri nedeniyle hazırlıkları yerinde görmek için birlikte Tekke Köyü'ne gittik. Orada bulunan derneğimizin yetkili organları ile bir araya geldik. Eksikleri ve yapmamız gereken ne varsa onları gözden geçirdik. Bunun da arkasında art niyet arama çabaları boşunadır. Biz bütün belediyelere ve siyasilere eşit mesafedeyiz.Törenlere katkı sunmak isteyenlere her zaman kapımız açıktır. Dili, dini ,ırkı, rengi ne olursa olsun kapımız sonuna kadar açık.”
'KİRLİ PAZARLIK MI?' HABERİ İÇİN TIKLAYIN
AKP'ye neden gittik?
CHP’den geçtiğimiz günlerde istifa eden 3 il başkan yardımcısının, AKP Antalya İl Binası’nda çekilen fotoğraflarının, "Kirli pazarlık mı?’ başlığıyla verilmesi tartışma yarattı.
OKUR GÖRÜŞLERİ
13 yorum · 1 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Son günlerde yaşananlar;siyatetteki ilkesizliğin en somut örnekleri. CHP den istifa etmenizi anlarız. Ama Türkiyeyi tüm kurumlarıyla gerici- vurguncu bir zihniyete teslim eden anlayışa teslim olmamnız , sizinde bu anlayıştan medet ummanız anlamına gelir. Kimi kandırıyorsunuz.
erziincan insanları güzeldir adam gibidir. şehir çok güzeldir. ama şehirleri ayrıştırmak çok yanlıştır. kişilerle ilgili sorunun varsa ayrı. ama koscoman erzincana laf söylemek sana düşmez. ercan mert hatuna aleviler gereken tepkiyi gösterdiler. ama sorun sende var. sen alevi deyil. alevilerin düşmanısın belli ..
hadi ordan faşist sensin ... ayrıştırma yapan senin ve senin ağababaların bunuda çok iyi biliriz..
bende bir alevi olarak bunların hepsinin erzincan lı oldugunu kast ettim. chp de siyaset yapan 100 alevinin 80 i erzincanlı ve chp bundan çok kaybediyor.
aleviliği kullanıp siyaset yapmayın o pis ellerinizi dergahın üstünden çekin pis siyasetinizi nerde yaparsanız yapın
Bu türler doğada ender bulunur. kazaren yere düşseler. kalkarken yeden ceplerine toprak doldururlar.
Sayın başkan sen kiminle görüşüyorsun bu adamlar seçimlerden önce başbakana menderes türele hakaret etmedilermi bizler bu adamlarla kavga yaptık şimdi kapıyorsunuz bunlar kim bir araştırın bunlar akaydının yalakaları menfaat için akp li gözüküyorlar turgay gençe gidiyor benim oglumu özel kaleme al diyor o alamam şirkete alayım diyor ergün kurt kabul etmiyor ve dogruca ümit uysala gidiyor onada benim oglumu al özel kaleme diyor oda olmaz şirkete alayım diyor ve kızıyor siz görürsünüz ben oglumu nasıl müdür yapıyorum deyip partiden ayrılıyor ve ve akaydının karısının şöförlügünü yapan oglu eger büyükşehir belediyesinde bırakın müdürlügü orada çalışşsın ben akp den istifa ederim sayın il başkanı bunları bil
bunların memleketi aynı demekle ne söyledigini açıkla, ülkemizde her çeşit etnik yapı var. buda ülkemize güzellik katıyor. ama ne yazıki ırkcı faşist kafalılar, bir türlü degişmedi, bunlardan nereye gidersen git aynı kafayı bulursun , bunların iktidarı versen 60 milyon insanımızı ayrıştırarak yok ederler chp hep bunlar yüzünden kaybetti, islamcılar , aleviler kürtler lazlar hırıstıyanlar solcular, hepsi düşman her toplumda yanlış yapanlar olabilir, bu bütün toplulukları kapsamaz, ercan olayıyla chp de ne kadar alevi düşmanlıgı varmış gördük, hergün alevilere hakaret yagdırıyorsunuz, faşisler dökün kurtlarınızı.. ,gün sizin gününüz..
bunların hepsinin memleketi aynıdır. bilenler bilir....
Asattaki ihaleler ortaya çıkmasın diye akpyle flört ediyor. Bu adamın ciğerini tüm antalya biliyor.menfaati ön plandadır. Bir ideolojisi yoktur ,aleviliği kullanır ve onların yüz karasıdır.iki kitap açmış okumuş değildir. Sorsan aleviliği de bilmez. Fıs yani.