Dünkü dlay, saat 10.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi'ndeki 7 katlı apartmanın 4'üncü katında meydana gelmişti. Yalnız yaşayan Müge A.'nın eşyalarını aşağıya attığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmiş, ihbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilmişti.
Kapıyı açmayan Müge A. balkonda ateş yakıp, sigara içmeye başlamıştı. Müge A.'nın hayatından endişe duyan polis, itfaiye merdiveni ile balkona girmiş, kapının açılmasının ardından eve giren ekipler, Müge A.'yı binanın dışına indirmışlardı. Müge A., üşüdüğü için ateş yaktığını belirterek, "Vücudum elektrik dolu. Nasıl atarım bilmiyorum" demişti.
BUGÜN BALKONDAN KENDİ ATLADI
Dün ambulansla hastaneye götürülen Müge A., hastaneden çıktıktan sonra evine geldi. Müge A.'nın bu sabaha karşı eşyaları attığı balkondan atlayarak yaşamına son verdi.
![]()


kendini attı da ne gibi sorun var ki? ne diyecek adamlar? sen gidip bakaydın buradan mesaj yazacağına kadına...
Kendini atti ifadeniz hoş değil. Psikolojisi bozuk olduğu belli olan kadını ne diye aynı gün evine gonderirsiniz? Gözlem altında tutup destek verilmesi gerekirdi. Yazık olmuş.