Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün ‘turuncu’ kodla uyardığı turizm kenti Antalya’da fırtınanın etkisiyle Kundur turizm merkezinde yer alan bir pazar yerinin çatısı çöktü. Pazar yerinde bulunan bazı araçlar da maddi hasar meydana gelirken can kaybı yaşanmadı. Kentin bir başka noktasında ise şiddetli rüzgardan dolayı işletmelerin tabelalarının uçtuğu görüldü.
Sağanak yağıştan dolayı kent merkezinde suyla dolan alt geçitlerde bazı araçlar mahsur kaldı. Ekiplerin trafiğe kapattığı alt geçitte suya gömülen bir otomobil, çekici yardımıyla çıkartıldı. Belediye ekipleri alt geçitleri biriken suyu tahliye etmek için çalışma başlattı.
Saat 21.00 sıralarında şiddetini azaltan fırtına ve yağışın cumartesi günü de etkisini sürdüreceği belirtildi.
![]()
Antalya'da pazar çatısı çöktü, tabelalar uçtu
Antalya'da dün etkisini gösteren fırtına ve aşırı yağış bu sabah yerini güneşli bir havaya bıraktı. Fırtına ve yağmur dün akşam alt geçitleri basan yağmur nedeniyle otomobiller suya gömüldü.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.