Başkan Evcilmen: “Kırcami’nin faturasını kim ödeyecek?”
Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen,“Seçimlerden sonra Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 1/5 binlik plana dönük bir olumsuzluk gelişirse bunun faturasını kim ödeyecek” diye konuştu.
Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Adayı Süleyman Evcilmen, Kırcami Bölgesi’nde bulunan eski Soğan Fabrikası yanındaki alanda Kırcami Mitingini gerçekleştirdi. Başkan Evcilmen, 1/5 bin ölçekli Nazım İmar Planına yapılan itirazların görüşülmesi önerisinin Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine alınmamasını eleştirdi. Seçimlerden sonra Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yapısının değişeceğini kaydeden Başkan Evcilmen, “Bu plana dönük bir olumsuzluk gündeme gelirse bunun faturasını kim ödeyecek” dedi.
BAKANLIK BÖLGEYİ İKİYE AYIRDI
Konuşmasının büyük bölümünü Kırcami halkını yıllardır ilgilendiren planlama sorununa ayıran Başkan Evcilmen, ilk olarak 2010 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı Kırcami Planı hakkında da bilgi verdi. Başkan Evcilmen, Bakanlığın Kırcami’yi ikiye ayırarak Aspendos Bulvarı ile Gazi Bulvarı arasını kentsel yerleşim alanı, Gazi Bulvarı’ndan Fener Mahallesi’ne kadar olan bölümü tarımsal planlama alanı olarak planladığını kaydetti.
EVCİLMEN ŞİKAYET ETTİ
Yürütülen çetin bir mücadelenin sonunda Toprak Koruma Kurulu’nun kararını “Burada tarım yapılamaz” yönünde değiştirdiklerinin kaydeden Başkan Evcilmen, kamu yararı kararının ise seçimlere çok kısa bir süre kala gönderildiğini kaydetti. Kırcami’de harika bir nazım imar planı hazırlandığını kaydeden Başkan Evcilmen, “Hem 1/5 binlik planlama hem de 1/1000’lik planlama bitsin dedim. Önergemiz gündeme alınmadı. Kırcami sorununu ortadan kaldıracak önerimizi gündeme almayan Büyükşehir Belediye Meclisi’ni size şikayet ediyorum” dedi.
RET EDENLER SORUMLU OLACAK
Muratpaşa Belediyesi’nin 3 aydır 1/1000’lik plan üzerine çalıştığını kaydeden Başkan Evcilmen, “Seçimlerden sonra oluşacak yeni meclisinin üye dağılımı farklı olacak dedim. Kaş’tan Korkuteli’nden gelen meclis üyesinin bu planla ilişkisi ne kadar olur? Meclis armudun sapı üzümün çöpü derse, plana dönük bir olumsuzluk yaratılırsa bunun faturasını kim ödeyecek? Bunun sorumlusu ben mi olacağım? Hayır! Bu işi ret eden olacak. O nedenle şikayet ediyorum. Ne olursa olsun bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım” diye konuştu.
OKUR GÖRÜŞLERİ
7 yorum · 5 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


ANTALYALI BAŞLIKLI ARKADAŞA SİZ HERALDE MURATPAŞADA YAŞAMIYORSUNUZ EVCİLMEN!İN MURATPAŞADA YAPTIGI HİZMETLERİ GÖRMEMEK İÇİN KÖR OLMAK LAZIM YADA KISKANIYORSUNUZ MURATPAŞADA OYLARIMIZ EVCİLMEN!E
ARKADAŞLAR HEP BERABER EVCİLMEN'E SAHİP ÇIKALIM VE YENİDEN MURATPAŞA BAŞKANIMIZ OLSUN YOKSA RANTCILAR KIRCAMİSİNİ PARSELLER OYLARIMIZ MURATPAŞADA DSP EVCİLMEN'E VERELİM
Bir kezde gerçeği söylemeyi denesene evcilmen.?
Yapacağın ; açtığın MELTEM BALIK PAZARI değil , açtığın OLİMPİK YÜZME HAVUZU değil.
Yapacağın ; İnsanların umudu.
Ve sen umuttan ne anlarsın ki Evcilmen.?
hoca hoca korkunun ecele faydası yok evcilmen seni sandığa gömecek.
S.Evcilmen kazanır.
Ayni gun Sabah Chpnin Oglen dspnin aksamustu Akpnin mitingine gittim. Hepsini dinledim beni bortek evilmen tatmin etti. Herseyi super anlatti. Bakanligin hatalarini en son buyuksehirmeclisini herseyi soyledi. Ben kziyordum ama tek tek acikladı
ya başkanım şu montun harika ya.