Avukat Sultan Yeğen, Günhaber'den Aliseydi Karagöz'e yaptığı açıklamada, "İsmim Parti Meclisi'nden geçti. Mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum. Muratpaşa adayı benim" dedi.
GELİŞMELER BİRAZDAN
ANTALYA17/27°CHP'nin, Muratpaşa'da Süleyman Evcilmen'i yeniden aday göstermeme kararı alması üzerine Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen PM'den aday olarak geçti.
Avukat Sultan Yeğen, Günhaber'den Aliseydi Karagöz'e yaptığı açıklamada, "İsmim Parti Meclisi'nden geçti. Mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum. Muratpaşa adayı benim" dedi.
GELİŞMELER BİRAZDAN
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.
Bırlik ve beraberlik olması gereken bu zamanda cırkın düşüncelerini buraya aktaran arkadaslar daha kibar olalım .... Cok çalıştı cok emek verdi daha da guzel seyler yapacağına ınanıyorum.
Süleyman bey 15 yıldır başkan artık gitmesi de lazım Bir şey söylemeye kalk yanındaki yaverini gösteriyordu ona anlat diye burnu havada oldu reklam panolarındaki resmi bu dediğimin kanıtı
Muratpaşa Muratpaşa olalı böyle başkan görmedi...
demek mutlusun umarım bu uzun sürmez emek vermeden bld başkanı olacaksın nerde kaldı senin adaletin hiçmi utanmadın bunu söylerken emek veren onca insan varken seni seçmeleri mutlu etti demek
Dürüstlüğüne ve ınancına guvenıyoruz:)Sultan hanım gibi pırıl pırıl genc beyınlere ihtıyacımız var .... Herseyden önce namuslu ve dürüst ....
YILLARDIR VERDİGİ HİZMETİ BİR ÇIRPIDA SİLİP ATAN CHP YE YAZIKLAR OLSUN
Ne aday adayığı var, ne de seçim için bir çalışamsı emeği.. Başta Murat Bulat olmak üzere 7 aydır soskalrda seçim çalışması yapan, emek, mesai ve para harcayan adayların hakkının hesabını kim verecek... Umarım kılını bile kıpırdatmadan, emek harcamadan başkan adayı olan Sultan Yeğen, diğer 7 dayın hakkı yenerek, kendisine altın tepsi içerisinde sunulan adaylıktan mutludur.
Bir avukat olarak kendisini adil davranmaya ve istifaya davet ediyorum...
Onurlu ise istifa eder..
Haklısınız Uğur Bey, Antalya resmen AKP`ye peşkeş çekildi..
vallahi de billahi de kazanamaz.oy verirsem elim kırılsın
CHP intihar etmiştir.Kararı AKEPE'yle mi Parelel devletle mi verdiler?Bir türlü işin içinden çıkamadım.Ancak durumun AKEPE'ye yarayacağı kesin.