CHP Antalya İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Akaydın'ın, il genelinde tüm oyların yeniden sayımı ve seçimin yenilenmesi istemiyle İl Seçim Kurulu'na yaptığı 29 başvurunun tamamı reddedildi.
ANTALYA (DHA)
CHP'ye bir ret daha!
Antalya'da CHP'nin İl Seçim Kurulu'na yaptığı 29 itiraz başvurusunun tamamı reddedildi
OKUR GÖRÜŞLERİ
3 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Ortaya bir gerçek çıkmıştır.Devrim Kök ve Akaydın çok ciddi siyasi bir hezimete uğramıştır.Tamamen başarısızdır.Siyasi onur istifa etmektir.Partinin önünü tıkayan orta çağ zihniyetli bu insanların siyasi erdem olarak istifa edip partinin önünü açması tarihi bir zorunluluktur.Antalyada yaşanılan bu deprem ankarada oturanların koltuklarınıda yerinden oynatacaktır.Ayrıca devrim beyin ve akaydının siyasi hayatı bence bitmiştir.
hoca ve devrinm artık şovu kesin ve evlerinize gidin.
ÜZÜLEYİMMİ SEVİNEYİMMİ BİLEMDİM.BENİM GİBİ DAVA İNSANI OLANLAR İÇİN ÇOK AMA ÇOK CİDDİ BİR KAYIP.AMA AKAYDINDA HAKETTİ DEMEKTEN ALAMIYORUM KENDİMİ.DİKTATÖRLÜĞÜN BEDELİ BU.ÇÜNKÜ CHP Lİ ASLA AMA ASLA BİAT ETMEZ KİMSEYE.DEVRİMİN BAŞARISIZLIĞIDIR BU VE İSTİFA ETMESİDE MÜNASİPTİR.