Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Süleyman Evcilmen, seçim kampanyasına başladı. DSP Muratpaşa Belediye meclis üyesi adayları ve ekibiyle bir araya gelen Başkan Evcilmen, CHP'de yaşadığı adaylık sürecini 'Komedi Dükkanı' ve 'Hisseli Harikalar Kumpanyası'na benzetti. Başkan Evcilmen, “Yaşananları kabul etmek mümkün değil. Farklısı olsaydı bunu kabul edebilirdim. Beni çağırıp 'Sayın Başkan yeter 15 yıl yaptın. Biz senin başarından memnunuz. Senden başka yardımlar alabiliriz' denilebilirdi. Bunu kabul edebilirdim. Başvuran arkadaşım olması koşuluyla adaylığını kabul eder, onun elini kaldırabilirdim. Bunların hiçbiri olamadı" diye konuştu.
SERMAYEYE ÇOMAK SOKTUM
Yaşanan süreçten sonra onur mücadelesi başlattığını dile getiren Başkan Evcilmen, “Biz neden aday olmadık? Çok başarılı olduğumuz için mi? 150 bin metrekarelik Türkiye'nin en büyük AVM'sine karşı olduğum için mi? Herkesin bildiği o rant kavgasının içinde tek başıma ilkeli durduğum için mi? Benim dışarıda tutulmamın en önemli nedenlerinden biri, bir sermayeye çomak sokmamdır. O planı iptal ettirerek en doğrusunu yaptığım anda bir dürüstlük nişanı almak niyetinde değildim. Ama sokağa konulmayı da hiç ama hiç hazmedemedim. Yazıklar olsun" dedi.
Sadece kendisinin değil, Muratpaşalı seçmenlerin de kandırıldığını belirten Başkan Evcilmen, “Anketlerde, 'Muratpaşa'da Evcilmen olmalı' diyen yüzde 68'lik halkı da kandırdılar. Sonucu 30 Mart'ta hep birlikte göreceksiniz. Ben şu an DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayıyım. CHP il Başkanı'nın ve Mustafa Akaydın'ın adayı değilim. Ama gerçek CHP'lilerin doğrudan adayıyım. Biz CHP Büyükşehir adayının seçimi kaybetmesi için yola çıkmadık. Ben bu onur savaşımda bana yapılan haksızlığı giderebilmek için Muratpaşa'yı kazanmaya aday oldum. Göreceksiniz 30 Mart'ta tüm rakamlar bizi mutlu edecek" diye konuştu.
ANTALYA, (DHA) -
Evcilmen; Gerçek CHP'lilerin adayıyım
MURATPAŞA Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Ben şu an DSP Muratpaşa Belediye Başkan adayıyım. Ama gerçek CHP'lilerin de doğrudan adayıyım" dedi.
OKUR GÖRÜŞLERİ
13 yorum · 1 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


evcilmeni destekliyorum, konyaaltında da çok sevdiğim remzi sadiyi. akpyede geçse cumhuriyet çocuğu. muratpaşa dsp, konyaaltı remzi bey. büyükşehir fark etmez hizmet isteyenler akp, kültür festival falan isteyenler hocaya, eşitlik isteyenler mhp ye oy verebilir.
akaydın hocanın başarısızlığını kapatmak için evcilmeni ortadan kaldırma girişiminde gerçekleşen bir durum. yalnış oldu chp yalnış yaptı. evcilmen muratpaşayı marka yaptı isteyen bunu kabul eder isteyen etmez şu bir gerçek etmeyenler malesef chp lilerdir. kendi adamlarına kurşun sıkıyorlar
hiç kimse çıkıpta benim oyuma ipotek koyamaz .siz kim oluyorsunuzda gerçek veya gerçek olmayan chp li diye ayırt edebiliyorsunuz.Bir bölene oy vermem sayın evcilmen ,size saygımızı yitirdiniz.Gerçek chp liler olaya böyle bakıyor.
sayın evcilmen muratpaşanın değil sadece laranın belediye başkanı oraya verdiği hizmeti başka hangi mahallleye verdi mesela benim mahalllem muratpaşa ben hiç bir hizmetini neden yazamıyorum acaba doğru dürüst çocuklarımızın gideceği bir parkımız bile yok yıllların camisi şarampol önündeki harabelerden gözükmüyor bir cevre düzenlemesi yapılamazmıydı daha bir ton örnek verebilirim ama maşalllah lara uçuşta ACABA NEDEN:))))??????*
Evcilmenin eli kolu havaalani yoluna mi uzamis? Onu bunu bilmem ama su an Muratpasayi öbur Antalya ilcelerine kiyaslastirisak tek te gidip Avrupadan bir Turk olarak utanmayicagim bir yer..Muratpasayi kim böyle ödullu bir hale getirmis diye de merak ediyorum. Obamayla Tanzania baskani olmali
Chpde artik Ataturkculere yer kalmamistir. Bunu Sn Evcilmen daha öncede söylemisti. Secim Surecinede bakarsak.Akaydinda da Amerika gezisiyle konusuluyor ve partide butun gidenler Ataturkcu butun gelenler Sarigulcu ve cemaatci. Bunu aylar önce söylemeye calistik CHP icinde ama kimse kaideye almadi. CHP Antalyayi ve cagdas en buyuk illeri SATMISTIR. Bukadar basit
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2014/02/20/sabah-ne-dediyse-o
AVM ye karşı.Neden? Esnafı düşündüğünden olamaz. En çok AVM muratpaşada.
Sermaye ve çomak? Havaalanı yolunda emsali 0.40 tan , 0.80 e çıkartan kim? Ramada otelde 108 dava varken(kendi ifadesi) Mahkeme kararı deyip yıkmayan çin belediye başkanımı? Talya'da 25.50 m yüksekliği Putin yaptı herhalde.? Sit alanındaki parkı , günübirlik alana çevirmek için Obama geldi. Mobil arazisini Tanzanya başkanı satacaktı.
Evcilmen sen bırak CHP yide. 31 Martta ne cevap verecen kandırdığın DSP'lilere onu düşün.
doğru söylüyor. chp antalyada alevi aday bile gösteremedi
bu gerçek chpliler ,konyaaltında kime oy verecek. malum böcek sağcı,cemaatçi, ülkücü, tam ters yani
biz sana güveniyoruz başkan evcilmen. chp yi halka teslim etmek için sana sonuna kadar destek vereceğiz. inşallah 30 martta bu adamları gönderip chp yi halka teslim edecğiz. zaten bu durumda chp biz halkın partisi değil hoca ile devrimin partisi oldu. umuyoruz sen yine chp de göreceğiz.