Çekim için Filistin'e giden TRT muhabiri, Osmanlı döneminde doğduğunu ve 100 yaşında olduğunu söylediği Alemmiye Hammude ile konuşmaya çalışırken Alemmiye ninenin muhabirin kolunu ve elini ısırması dikkat çekti. Sosyal medyayı da yıkan bu röportajdan 4 gün sonra Alemmiye ninenin öldüğü öğrenildi.
KORKTUĞU GÖZLERDEN KAÇMADI
TRT Türk'de gezi programı yapan ekip Filistin'e gitti. TRT muhabiri Osmanlı döneminde doğduğunu ve 100 yaşını aştığını söylediği Alemmiye Hammude ile konuşmaya çalıştı. Muhabir yaşlı kadına Osmanlı döneminden söz ederken, Alemmiye nine ise muhabirin kolunu ve elini ısırmaya çalışması dikkat çekti. (Hürriyet)
AYRINTILI HABER İÇİN TIKLAYIN
Isırdı 4 gün sonra öldü
Filistinli Alemmiye nine, TRT muhabirini çekin sırasında ısırdı. 100 yaşında olduğu söylenen nine, bu olaydan 4 gün sonra öldü.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.