3 Ağustos 2014 Pazar gününe ait programı şöyle:
11:30 Esenboğa Havaalanı’ndan Antalya’ya hareket
13:30 Feslikan Yayla Şenlikleri’ne katılım
15.30 Antalya Havaalanı’ndan Hatay’a hareket
18.30 Hatay mitingi
20.30 Hatay’dan Ankara’ya hareket
Kılıçdaroğlu'nun Antalya programı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Feslikan Yayla Şenlikleri’ne katılmak üzere 3 Ağustos 2014 Pazar günü Antalya’ya gelecek.
OKUR GÖRÜŞLERİ
6 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANLIĞI CHP DEN ADAY OLUP KAZANAN BELEDİYE BAŞKANI DEVETİ ÜZERİNE GELEN GENEL BAŞKANINA,SAYIN GENEL BAŞKANIM KILIÇDAROĞLU'NUN KATILIMLARI İLE DİYEMİYOR.CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN KATILIMLARIYLA DİYEBİLİYOR.SANKİ CHP DEN SEÇİLMEMİŞ BELEDİYE BAŞKANI. ZATEN HEP CHP DEN SECİLMİŞ BELEDİYE BAŞKANIYIM DER.BUĞÜN GÜREŞ GİDEN TÜM CHP LİLER ÇAKIRLARDAN BAŞLAYARAK TÜM AFİŞLERİ OKUYABİLİRLER SAYGILAR..
gelirken fetodan selam getir
feslikanda karşılaşırsak başkanıma soracağım, sayın myk üyelerinden bazıları konyaaltı başkan adayı seçimlerinde para aldı mı,almadı derse: elimdeki dekontlarıda vereceğim,
genel başkan seçildiği günden beri elinden gelenden fazlasını yapmaya çalışıyor gece gündüz koşduruyor chp teşkilatları genel başkanın yarısı kadar partinin iktidara gelmesi için çalışsalardı parti buğün daha iyi durumda olurdu ama ne yazık ki teşkilatlar çok hantallar eskiden kalma alışkanlıklarından bir türlü kurtulamıyorlar genel merkezin bu güne kadar sağlıklı bi yapıya kavuşduramadığı üye sorunudur oysa yapılması gereken tüm üyeliklerin gözden geçirilerek zamanında şu veya bu şekilde üye olmuş ama partiyle ilğisi olmayan bi sürü insan var bunların ayıklanarak üyelerin aktif hale getirilmesi lazımdı maalesef bu güne kadar neden yapılmadı bilende yok açıklamada yok bu yapıldıktan sonrada yerelde ve genel seçimlerde ön seçim mutlaka yapılmalı yoksa eski tas eski hamam aslan muhalefetliğe devam ayrıca genel başkan cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra da ekmeleddin insanoğlu nu kendisine kimler önerdi neden bu isimle seçime gidildiğini mutlaka sorgulamalı görünen oki ihsanoğlu toplumda karşılığı olmayan bi aday eğer 1.nci turda Erdoğan yüzde 50 yi geçer seçilirse fark çok olmayabilir yok eğer seçim 2.nci tura kalırsa o zaman yandı keten helva fark açılır buda chp de konğre zilleri çalmaya başlar demekdir sonuş da ihsanoğlu seçimden sonra unutulur giderde çalkantısı chp ye kalır şimdiden hayırlısı diyelim başka ne denirki.yazdıklarım tamamen sokakda konuşulanlar halkın alğısı bu halka rağmen demekki ben yaptım oldu olmuyor.
Çok lazımdı
çok hızlı bir program olmuş bu