Türkiye'nin ilk Expo'sunun bir parçası olduğu için de mutlu olduğunu ifade eden Lara Fabian, bu mutluluğunu "Yalnızca müziğimle değil, burada uzun süre kalıcı olacak bir ağaçla da buraya imzamı attım" cümlesiyle dile getirdi.
'TÜRKİYE'YE GELMEK BENİM İÇİN ÖNEMLİYDİ'
Expo 2016 Antalya'da vereceği konser öncesinde sosyal medyada yaptığı 'Girişi ücretsiz bu konser, bu güzel ulusun yaralı ruhunu iyileştirmek için küçük bir katkı' paylaşımında bulunan Fabian, bu paylaşımıyla ilgili olarak da unları söyledi:
"Ben insanlarla bağlı olmayı seven bir kadınım ve bu insanların nerede olduğu önemli değil. Ne duyduğumuz, ne olduğumuz, neyi yargıladığımız önemli değil. Şimdi burada Türkiye'de olmam da işte tüm bu düşüncelerimin sonucu. Dünyada olanları değiştiremeyiz ama nasıl bir dünya görmek istiyorsak bunun için değişimin kendisi olabiliriz. Bu duygular ışığında buraya Türkiye'ye gelmek benim için çok önemliydi."
EXPO KONGRE MERKEZİ'NDE LARA FABİAN İZDİHAMI
Çoğunluğunu yabancıların oluşturduğu Lara Fabian hayranları, konserini izlemek için saatler öncesinde Kongre Merkezi'ne akın etti. Sahneye siyah pantolon ve ceket içine giydiği ekru bluzuyla çıkarak sade bir şıklık sergileyen Fabian, güçlü sesi ve yorumuyla büyüledi. Ana salonu 5 bin 3 kişilik olan, Türkiye'nin en büyük kongre merkezini dolduran müzikseverler Fabian'ın duygu yüklü şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı. Sevilen şarkılarını seslendiren Fabian, konser sonunda ayakta alkışlandı. Yoğun istek üzerine sahneye bir kez daha çıkan Fabian, konserin finalini 'Je T'aime' şarkısıyla yaptı.
ANTALYA, (DHA)


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.