İYİ Parti'nin Antalya il başkanlığına Nizamettin Sağır'ın getirildiğini aktaran Erol, Manavgat'ta da ilçe başkanlığı için adayların bulunduğunu öğrendiklerini, toplantıyı düzenleme amacının adayların fikir ve düşüncelerini vatandaşla İYİ Partililerle paylaşması olduğunu belirtti.
Toplantıda konuşan İYİ Parti ilçe başkan adaylarından Mehmet Tosak, kendisini tanıtmasının ardından başkanlık için 10 kişinin daha olduğunu belirterek, "Kim atanırsa atansın, aynı azim ve gönülle atanan arkadaşımın yanında çalışacağım. İnşallah bu birlik, beraberlik ve coşku, Manavgat, Antalya ve Türkiye'de iktidarla taçlanacak" dedi.
Başkan adaylarından Ömer Faruk Çelebi, birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekerek, "Açık çağrımdır. Bu süreçte ilçe başkanlığına talip olan kim varsa buyursun gelsin. El ele birlikte çalışalım. Aday sayımızın fazla olması bizim zenginliğimizdir. Ne kadar fazla aday varsa bu durum partimize olan teveccühün yüksekliğini gösterir" diye konuştu.
Toplantı daha sonra görüş ve önerilerin belirtildiği sohbet şeklinde devam etti.
Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.