Parti Adası adlı eğlence kompleksinde hazırlanan birinci yaş doğum günü kutlamasının konsepti ise 'Doğa' olarak belirlendi. Rengarenk balon ve süslerle hazırlanan salonda gerçekleşen kutlamaya, Aldıkaçtı ailesinin yakınları ve arkadaşları katıldı. Beyaz renklerin hakim olduğu elbise giyen anne ve kızı, davetlilerin ilgi odağı oldu.

Kızlarının ilk doğum gününü bir ömür boyu hatırlamak için organizasyon düzenlediklerini anlatan Mehtap Aldıkaçtı, "Kızım hayatıma bir yıl önce geldi. Onunla birlikte, hayatımız tamamen değişti. Eşim ile birlikte yeni bir hayata adım attık. Bugün 1 yaşında ve çok mutluyuz" dedi.


OKUL ONCESI OGRETMENI MEHTAP ALDIKACTI ILE OTOMOTIV SEKTORUNDE CALISAN ESI ERTAN ALDIKACTI, 1 YASINA GIREN KIZLARI DEFNE LIYA ICIN SURPRIZ DOGUM GUNU PARTISI DUZENLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)