Antalya medyasının tanınmış simalarından, kızı gibi tv programcısı ve sunucusu Nesrin Mater ile Kahraman ailesinin kapıda karşıladığı misafirler, şarkıcı Mehtap'ın şarkıları ile coştular. Daha sonra sahneye Ferman Toprak çıktı. Damat Ertuğrul Kahraman'ın arkadaşı olarak düğüne katıldığını söyleyen Toprak, sevilen parçalarını seslendirdi. Toprak'ın ardından Serkan Kaya sahne aldı.
Serkan Kaya'da damadın ve gelinin arkadaşı olduğunu belirterek programına başladı. Kaya'nın seslendirdiği hareketli parçalara pistte eşlik eden davetliler halay çekti.
ŞANTAJ DAVASI SÜRÜYOR
'Hayatı tesbih yapmışım' şarkısıyla adından söz ettiren Ferman Toprak, kavgalı olduğu iddia edilen Serkan Kaya ile nikah kıyıldıktan sonra sarılıp sohbet etti. Düğüne eşi Hilal ile birlikte katılan sanatçı Ferman Toprak, çıplak fotoğraflarını çekip kendisinden 100 bin dolar istediğini iddia ettiği Türkan K. hakkında açtığı davayla ilgili de Antalya'da konuştu. Türkan K. hakkında açtığı davayla ilgili sürecin devam ettiğini belirten Toprak, "Bizim davada haklı olduğumuz aşikar. Mahkeme sonuçlanınca zaten her şey ortaya çıkacak. Biz rahat ve huzurluyuz" dedi.
'KİMSEYLE KAVGALI DEĞİLİM'
Kavgalı oldukları iddia edilen Serkan Kaya ile birlikte nikah şahitliği yapmasıyla ilgili olarak da Toprak, “Benim kimseyle küskünlüğüm yok. Kimseyle kırgınlığım da olmaz. Ben terbiyemi bilen de bir adamım. Ben düğüne eşimle birlikte katıldım. Yeni evlenen çiftlere de mutluluklar diliyorum" diye konuştu.




Ne mutlu kardeşime. Hayat ne güzel akıyor, geçiyor. Tebrikler.
Allah bir ömür mutlu etsin
Okulumuzun hizli cocugu ALLAH mesut etsin.Aglattin beni yakisikli kardesim .Allah im yar ve yardimcin olsun.
Degerli büyüğügum ertugrul abime bir omur boyu mutluluklar dilerim
Degerli Çocukluk Okul Karakollar ve Delikanlılık Dönemlerimizin iyi Samimi Arkadaşı Dostu Ertugrul KAHRAMAN Uzunca yıllar malum sebeplerden dolayı görüşemedik. 2016 da bir kaç telefon görüşmesi yaptık Evlendigini ögrendim ALLAH Mesut ve Mutlu etsin. Sana Mutluluk VE Güzellikler yakışır. Tebrik ederim ALLAH a Emanet olun Arkadaşım. Galip Sevinç
Hayırlı ve mutlu bir evlilik diliyorum.
Allah bir ömür mutlu etsin
Allah mutlu mesut etsin
Tebrikler.
Allah bir yastıkta kocatsın inşallah. Mutluluklar diliyorum.