ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 'açık kapı' uygulamasıyla belediyede tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.
Antalya'da 30 Mart yerel seçimlerinin galibi Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'in tebrikleri kabul etmek için başlattığı açık kapı, randevusuz döneme, Antalyalıların ilgisi devam ediyor. Yüzlerce insan Başkan Türel'i kutlama için Büyükşehir'e gelirken, başkanlığın ikinci katındaki makam odasının protokol kapısı da halka açıldı. Kendisini tebrik etmeye gelenlerle tek tek selamlaşan, sorunları ve istekleriyle de ilgilenen Başkan Türel, birlikte fotoğraf çektirme taleplerine de kayıtsız kalmadı. Kutlama çiçekleri nedeniyle başkanlık katı botanik bahçesine dönerken Menderes Türel'e mazbatasını almasının üzerinden geçen 10'uncu günde de yoğun ilgi vardı.
HACI BEKTAŞ VELİ VAKFI
Başkan Türel'in ziyaretçileri arasında Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesi Başkanı Tufan Eroğlu ve eski başkanı Binali Efe'den mahalle muhtarlarına, spor kulüplerine ve engelli derneklerine kadar çok farklı toplum kesiminden insanlar vardı.
ANKARALI TÜRKÜCÜ
Başkan Türel'i tebrik edenler arasında en renkli isimse Ankaralı türkücü Hasan Yılmaz oldu. Yılmaz, Başkan Türel'i tebriğe, üzerinde Menderes Türel'in fotoğrafının bulunduğu paket içinde çikolatayla geldi. Türkücü Yılmaz'ın getirdiği çikolatadan herkese ikram edilirken Başkan Türel paketin kendisi için saklanmasını istedi.
Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) -
fetocu ve süleymancılar hariç herkes gelebilir
eskimiş daire başkanı adem akyürek tekke abdal musa dernek başkanı ali erişe sizi zaten akaydın sevmiyor demedimi hacı bektaş veli vakfıda akaydından daha fazla TÜREL den hizmet alacaklardır haci bektaş törenlerine geçen sene otobüs vermeyen akaydın degilmiydi