Dayakçı işadamına hapis talebi
Dayakçı işadamına hapis talebi
'Giselle'den mayısta son 3 perde
'Giselle'den mayısta son 3 perde
Özkan çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü
Özkan çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü
Özgür Özel'den Bahçeli'ye ziyaret
Özgür Özel'den Bahçeli'ye ziyaret
26 Haziran 2012 Salı - 15:40

‘Personelim beni seçimi kazanmışım gibi karşıladı’

Hakkındaki suçlamalar nedeniyle geçen cumartesi günü gözaltına alınan ve dün gece yarısı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Antalya'nın Kemer İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, gözaltına alınanların suçlu sayılamayacağını, gözaltında bulunduğu sürede kendisine basın yoluyla yapılan saldırılar hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

‘Personelim beni seçimi kazanmışım gibi karşıladı’
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kemer Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından 'Örgüt kurmak, yönetmek, rüşvet, irtikap, ihaleye fesat karıştırmak' iddialarıyla 23 Haziran Cumartesi günü gözaltına alınan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile 1'i Rus 9 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere dün gece yarısı serbest bırakılmalarından sonra, Başkan Gül, bu sabah görevine döndü.
SEÇİM KAZANMIŞIM GİBİ
Belediye çalışanlarının 3 gün boyunca yaşadığı üzüntüyü tahmin ederek yanlarında olmak üzere ilk iş olarak, belediye binasına geldiğini söyleyen Başkan Gül, "Personelim de benimle birlikte zor zamanlar geçirdi. Ancak, çalışanlarım bana desteğini gösterdi. Ben de dinlenme yerine onlarla olmayı istediğim için belediyeye geldim. Seçimi kazandığım günkü gibi bir karşılama hazırlamışlar bana. Alkışlarla karşıladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
TERBİYESİZCE YAZILAR
Karşılaştığı sıkıntıları aktaran Başkan Gül, birileri görev yaparken, başka birilerinin de rahatsız olabileceğini, kıskanacağını belirterek, şöyle konuştu:
"Biz de böyle bir süreç yaşadık. Emniyet teşkilatımıza, hem de yargımıza sonuna kadar güvendik. Bir kere daha adaletin, yargının doğru işlediğini gördük. Biz gözaltındayken bazı gazetelerin saldırıya geçtiğini gördük. Kendileri hakkında suç duyurusunda bulunduk. Hakkımızı arayacağız. Bize bu durumda yaptıklarını başkalarına da yapma fırsatı tanımayacağım. Bizim hakkımızda böyle terbiyesizce yazı yazanlar hakkında da suç duyurusunda bulunup, sonuna kadar hakkımızı arayacağız. Herkesin çoluğu- çocuğu ve bir onuru var. Bizim onursuz bir durumumuz olsa teknede telsiz anonsunu duyar duymaz kendimiz gelmezdik. Kendimize güveniyoruz. Gözaltına alındı diye insanlar suçlu sayılamaz. Gece yarılarına kadar bizi Adliye önünde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Zaten beni ayakta tutan da insanların duaları ve bize sahip çıkmalarıdır. Kemer'de çok sevildiğimi biliyorum. Zaten çok sevildiğim için yüzde 60 oy aldım. Yapılan saldırılar da bu sevgiyi kırabilmek için yapılmaktadır."
PARTİSİNE TEŞEKKÜR
Parti yöneticilerinin, başta İl Başkanı Osman Çetin olmak üzere kendisine güvendiğini ve Emniyet'te gün boyu bekleyerek desteklediklerini anlatan Mustafa Gül, şöyle devam etti:
"Genel Başkanımızın bizim için 'Ben sonuna kadar güveniyorum. Alnının akıyla bu işin altından kalkacak' demiş olması da bizim için ayrıca bir gurur. Ben de bu şekilde Genel Merkezden il teşkilatına kadar ne kadar sevildiğimi ve takdir edildiğimi görmüş oldum. İnsan kötü günündeyken sahip çıkıldığı zaman çok mutlu oluyor. O zaman gerçekten seni seven ve seninle birlikte olanları görüyorsun. Belediye başkanlığı görevini bilerek yapıyoruz ve iyi de yapıyoruz. Örnek oluyoruz. Örnek olmaya da devam edeceğiz."
BEKLEYENLERE DÖNER İKRAMI
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'nce yapılan operasyon sonrasında Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün de aralarında bulunduğu 10 kişi 'örgüt kurmak, ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet ve irtikap' iddiasıyla gözaltına alınmaları ardından dün saat 07.15'te Kemer Adliyesi'ne getirilerek mahkemeye çıkarıldı. Gül ve beraberindekilerin gece yarısına kadar süren ifadelerinin alınması işlemi sırasında çok sayıda kişi sıcak havaya aldırış etmeden Adliye önünde bekledi. Bir restoran işletmecisi, Adliye önünde bekleyenlere döner ikram etti.
 
Saffet YENİGÜN/KEMER (Antalya), (DHA)

 
Konteynerlı tuzak:3 asker yaralı
 
Serik’te uyuşturucu operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya Üniversitesinin YÖK isyanı
Antalya Üniversitesi, 110 dönümlük kampüs alanında 50 milyon liranın ...
Hollandalı çocuk havuzda boğulma tehlikesi geçirdi
Antalya'da ailesiyle birlikte tatil için geldiği otelin havuzuna düşen ...
Alanyalılar’ın kabusu olan hırsız yakalandı
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde son 1 haftada 15 evden hırsızlık yaptığı ...
 
Antalya’da ekiplerin kar mesaisi
Antalya'nın Akseki İlçesi'ndeki yaylalara gidenler, karşılaştıkları kar ...
Antalya'da kaza: 1 ölü
ANTALYA'da yolun karşısına geçmek isterken cipin çarptığı 48 yaşındaki ...
Tacizci, kadının çığlık atması üzerine yakalandı
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, eğlenmek için gittiği bardan evine dönen ...
 
Konyaaltı'ndaki büfeler ve işgaller
Kadir Doğan isimli okurdan gelen mail şöyle:
İşte Başkan Gül'ün ifadesi
ANTALYA'da Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül'ün de aralarında ...
KESK Ankara Şube sekreteri tatildeyken gözaltına alındı
Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik bu sabah düzenlenen ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva