Gandhi'nin el yazısı notları açık artırmada rekor kırdı
Gandhi'nin el yazısı notları açık artırmada rekor kırdı
Tarkan'ın vereceği konserin ücreti şaşkınlık yarattı
Tarkan'ın vereceği konserin ücreti şaşkınlık yarattı
Antalya'daki arsasını Jandarma Asayiş Vakfı'na bağışladı
Antalya'daki arsasını Jandarma Asayiş Vakfı'na bağışladı
Mabel Matiz'in savcılık ifadesi ortaya çıktı
Mabel Matiz'in savcılık ifadesi ortaya çıktı
22 Haziran 2012 Cuma - 16:22

2 çocuğunu öldürdü adliyeye böyle götürüldü

ANTALYA'da geçen çarşamba gecesi çocukları 3 yaşındaki Hakan Selim ve 2 yaşındaki Kaan'ı suya karıştırdığı fare zehiri içirerek öldüren, ardından bir otomobilin önüne atlayarak yaşamına son vermek isteyen 26 yaşındaki Fatma Dülger, Adliye'ye götürülürken sinir krizi geçirdi.

2 çocuğunu öldürdü adliyeye böyle götürüldü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Polisteki ifadesinde kocasının cezaevinde olması nedeniyle çok zor günler geçirdiğini söyleyen Fatma Dülger, "Onları kimseye bırakamayacağım için öldürdüm. Akşam saatlerinde onlara oyuncak almak için markete gitmiştim. Burada hem 2 oyuncak hem de fare zehiri alarak eve geldim. Çok düşündüm ama çıkış yolu bulamadım. Mektubu yazdıktan sonra çocukların sularına fare zehirini karıştırıp içirdim. Sonra kendim de aynı sudan içtim. Ancak onlar kendinden geçti, bana bir şey olmayınca kendimi sokağa attım. Bir süre koştuktan sonra yoldan geçen bir arabanın önüne atladım" dedi.

Sorgusunun ardından Asayiş Şube Müdürlüğü çıkışında sinir krizi geçiren ve güçlükle otomobile bindirilen Fatma Dülger, Antalya Adliyesi'ne götürüldü.

TUTUKLANDI

Fatma Dülger, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dülger, mahkemede ve cezaevine götürülürken sürekli ağladı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

TIR şoförü eşi cezaevinde olan ve bir süredir bunalımda olan Fatma Dülger, geçen çarşamba günü saat 22.30 sıralarında evlerinde Kaan ve Hakan Selim'e fare ilacı içirdi. 'Kocamı çok seviyorum, kendi annemi sevmiyorum ama kayınvalidemi seviyorum' yazılı not bırakıp evden çıkan Dülger, bir süre sonra yaşamına son vermek için kendisini bir otomobilin önüne attı. Hafif yaralanan Dülger'in olay yerine gelenlere iki oğlunu zehirlediğini anlatması üzerine polis harekete geçti. İkinci katta bulunan daireye gelen ekipler, acı manzarayla karşılaştı. Sağlık ekiplerinin hayati belirti göstermeleri için uzun süre çaba harcadığı Kaan ve Hakan Selim kardeşlerin, zehrin etkisiyle kısa sürede hayatını kaybettikleri anlaşıldı. Dülger ise hastanedeki tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA) -

 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da otel odasında uyuşturucudan ölüm
ANTALYA Konyaaltı'nda, 33 yaşındaki Olcay Harmancı, kaldığı otel odasında ...
Kedi canavarı yakalandı
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde bir restoranın tuvaletinde bacaklarını kırıp ...
Antalya'da kar geçit vermiyor
TURİZM kenti Antalya'da kavurucu sıcaklar sahilde yaşayanları bunaltırken, ...
 
Antalya'da deprem
Geçtiğimiz günlerde Fethiye açıklarında meydana gelen depremle sarsılan ...
Antalya'da anne cinneti
ANTALYA'da bunalıma giren 26 yaşındaki Fatma Dülger, 2 ve 3 yaşındaki ...
4 yaşında kalp krizinden öldü
ANTALYA'nın çekirdek semti Kaleiçi'nden günübirlik tekne gezisine çıkan ...
 
Olay cezaevine Antalya'dan müdür atandı
13 kişinin yanarak yaşamını yitirdiği olaylı cezaevinin bulunduğu Şanlıurfa'dan ...
Kemer'de terör lanetlendi
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 9'uncusu düzenlenen Altın Nar Kültür ...
Sevgilisinin kızına porno izletip tacizde bulunan heykeltıraşa 13,5 yıl hapis
Antalya'da oturan heykeltıraş ve ressam Ü.K., birlikte yaşadığı İskoç ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalyaspor canımız ama markalarımıza kıymayın
YAZARLAR
Akif Aktuğ
Akif Aktuğ
Koltuk neden bu kadar değerli?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Er gazilerin sesini duyun
İsa Altun
İsa Altun
Mobil hesabınızı şarjla boşaltabilirler
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Ateş sadece ormanı değil, vicdanları da yakıyor...
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İtalya ‘Mancini‘ dedi
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Teneffüs Park maceramız
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
3 Ağustos'ta Boğa burcunda geri harekete başlayan Chiron ile adım atıyoruz. Bu durum, sahip olduklarınız ve kendinize ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva