Açılış töreninde konuşan Başkan Kocagöz, belediyenin kendi üretim çalışmalarına dikkat çekerek, “61 türde, 260 bin adet fide ürettik. Bugün bütün parklarımızı kendi ürettiğimiz fidelerle yeşillendiriyoruz. Şimdi ürettiğimiz bu fide ve çiçekler vatandaşlarımızın evlerini, balkonlarını, bahçelerini süsleyecek. Hayırlı olsun” dedi.

Kepez Belediyesi, daha yeşil bir Kepez hedefiyle, vatandaşların bitki ve fidelere daha kolay ulaşabilmesi amacıyla hayata geçirdiği ‘Bahçe Market’ projesini hizmete sundu. Dokumapark’ta açılan Bahçe Market’te farklı türlerde bitki ve fideler vatandaşların beğenisine sunulurken, proje ile kentteki yeşil alanların artırılması ve vatandaşların uygun fiyatlarla bitki ve fidelere daha kolay ulaşması hedefleniyor. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün seçim döneminde vaat ettiği 105 projeden biri olan Bahçe Market’in açılışı, Dokumapark’ta yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kepez’e yeni bir hizmet daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, her hafta ilçede bir hizmet açılışı ve temel atma töreni gerçekleştirdiklerini söyledi. İki haftada bir mahallelerde ‘Söz Vatandaşta’ etkinlikleri kapsamında halk buluşmaları yapıldığını hatırlatan Başkan Kocagöz, “Biz vatandaşımızın ayağını gidiyoruz. Mikrofonu veriyoruz, vatandaşımız bize soruyor, bizde samimiyetle cevaplıyoruz. Çünkü biz yaptıklarımızdan eminiz. Bugüne kadar sizlerin başını öne eğdirmedik, bundan sonrada eğdirmeyeceğiz” dedi.

105 PROJENİN 60’I TAMAM
Vatandaşların hizmetine sunulan Bahçe Market’in kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Kocagöz, seçim döneminde 105 proje vaadiyle yola çıktıklarını Bahçe Market’in de bu projelerden biri olduğunu hatırlattı. Vaat edilen 105 projenin bugünde 60’ncısını hizmete açıyor olmanın kendilerini daha çok mutlu ettiğini söyledi.
Başkan Kocagöz, konuşması sırasında 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından yaşadığı cezaevi ve tedavi sürecini de vatandaşlarla paylaşarak, göreve 6 ay geç başlamak durumunda kaldığını belirterek, buna rağmen 1,5 yıl içinde vaat edilen projelerin yüzde ellisini hayata geçirdiklerini bildirdi.
Başkan Kocagöz’ün “Bizden memnun musunuz?” sözleri de vatandaşların alkışlarıyla karşılık buldu.
KAMUNUN İMKANLARINI YERİNDE KULLANMALIYIZ
Göreve geldikleri günden itibaren Kepez’e 105 bin metre karenin üzerinde yeşil alan kazandırdıklarını, yeni parklar yaptıklarını belirten Başkan Kocagöz, “Bizim için önemli olan her zaman şudur; kamunun imkanlarını çok iyi şekilde kullanmak… Eğer biz 105 bin metre kare yeşil alanı hizmete kazandırırken dışardan alım yapsaydık, borçları ödeyemezdik” diyerek, Kepez’in 1 milyar 226 milyon TL. borcunu hatırlattı.
KEPEZ KENDİ ÜRETİYOR
Bu borçların giderlerin azaltılarak, gelirlerin ise artırılarak sıfırlandığını bildiren Başkan Kocagöz, “Biz iki şeye çok para harcıyoruz. Asfalt ile park ve bahçe hizmetlerine… Özellikle park ve bahçelerdeki bu harcamaları fidanları kendimiz üreterek azalttık. Arkadaşlarımızın emekleriyle bugün biz; 61 türde, 260 bin adet fide ürettik. Bugün bütün parklarımızı kendi ürettiğimiz fidelerle yeşillendiriyoruz. Kepez’de ve Antalya’daki tüm vatandaşlarımızın daha uygun fiyatlarla bu fide ve çiçeklere ulaşabilmesini sağlamak için Bahçe Market’i hizmete kazandırdık. Biz sadece büyüyen değil, yeşiliyle de büyüyen bir Kepez için çalışıyoruz. Kepez eskisi gibi artık Antalya’nın arka bahçesi değil, vitrini olsun istiyoruz. Bunun için söz vermiştik. Kepez Antalya’nın 7,5’u olacak demiştik. Büyüyen hizmetlerimizle olmaya yüz tuttu” dedi.
Başkan Kocagöz’ün konuşmasının ardından Bahçe Market, Dokumaparak’ta vatandaşların hizmetine açıldı. Vatandaşlar; bahçelerini, balkonları ve evlerini süsleyecek çeşitli bitki ve çiçekleri uygun fiyata alma fırsatı buldu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||

