AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
15 Haziran 2014 Pazar - 15:26

Antalya o villadaki tecavüz olayını konuşuyor

ANTALYA’da müzikholde çalışan Filiz G., kendisine ilaçlı bira ve kahve içirilip, grup sekse zorlandığı ve tecavüze uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Teslime TOSUN un haberi:

Antalya o villadaki tecavüz olayını konuşuyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


Döşemealtı İlçesi’ne bağlı Dağbeli Mahallesi yakınlarındaki müzikholde çalışan 26 yaşındaki Filiz G., 1 Haziran gecesi, burada tanıştığı Mesut H. adlı işadamının cipiyle yola çıktı. Mesut H., Fatih A. ile Gürcistan asıllı eşi Khatuna A.’nın da içinde bulunduğu cipiyle, tanıdıkları Emrah K. ve Kamile K. çiftinin evine gitti. Burada bira içen Filiz G. ile Mesut H., Fatih A. ile de eşi iddiaya göre grup seks yaptı. Ev sahibi Emrah K. ile eşi Kamile K. ise ilişkiye katılmayıp, izlemekle yetindi. Ertesi gün Fatih A. ile eşi Khatuna A., Filiz G.’yi Duacı Köyü’nde işadamı Cevat Y.’nin villasına götürdü. Burada ikram edilen kahveyi içtikten sonra kendinden geçen Filiz G.’ye, Cevat Y. zorla ters ilişki kurdu. Fatih A. ile Khatuna A., saat 22.30 sıralarında Filiz G.’yi evine götürüp bıraktı.

Filiz G.’nin ertesi gün şüpheliler hakkında şikayetçi olması üzerine soruşturma başlatan savcılık, olaya karıştıkları belirtilen kişilerin ifadesini aldı. Karşılaştırma yapmak üzere şüphelilerden sperm örnekleri de alındı.

’HAYATIMIZA RENK KATIYORDUK’

Oto alım satım işi yapan Emrah K., savcılıktaki ifadesinde suçlamaları reddetti. Emrah K., "Evimize misafir olarak geldiler, alkol aldık. Daha sonra uyumak istediler. Mesut H. ile Filiz G. yatak odamıza geçtiler ve uyudular" dedi. Eşi Kamile K. ise 9 yıllık evli olduklarını, yaklaşık 1 yıldır hayatlarına renk katmak için eş değişimi fantezisi yaşadıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Önceleri bununla ilgili internet sitesinden partner bulduk. Siteden bulduğumuz çiftlerle önceden görüşüp tanışıyoruz. İki taraf da birbirini beğenirse karşı tarafın evine gidiyoruz. Biz hiç kendi evimize davet etmedik. İlk defa o akşam oldu. Bu konuda özellikle evli çift olmalarına özen gösteriyoruz. İlk zamanlar çift partnerleri internetten buluyorduk. Daha sonra tanıştığımız arkadaşların önerisiyle yeni çiftler tanıyorduk. O akşamki Filiz G. ve Mesut H.’yi, Fatih A. ve Khatuna A. aracılığıyla tanıdık. Ben eşime Mesut H.’yi beğenmediğimi söyledim. Olaya dahil olmadık. Ben ya da eşim karşı tarafı beğenmezse cinsel birliktelik yaşamayız. Filiz G. bizim evde istekliydi. Yatak odasında iki saat kaldılar. Evimiz 1+1 olduğu için biz koridorda bekledik. Filiz G.’nin zaman zaman ’Erkeğim’ diye hitap ettiğini duyduk."

’BENDEN 5 BİN LİRA İSTEDİ’

İşadamı Mesut H. ise Filiz G.’yi olay gecesi Doğu Garajı semti civarından aldığını belirterek, "Canımız sıkılmasın diye arkadaşım olan Fatih A. ile eşini de yanımıza aldık ve bakkaldan bira alıp Kundu bölgesine gittik. Deniz kenarında biralarımızı içtik. Hep beraber Emrah ve Kamile K. adlı evli çiftin Kültür Mahallesi’ndeki evine gittik. Evin salon kısmında Filiz G. beni öpmeye başladı. Ben arkadaşlardan utandım. Filiz G. ile yan odaya geçtik. Normal yoldan cinsel ilişkiye girdik. Sabah ise Filiz G. benden 5 bin lira istedi. Bu kadar param olmadığını belirterek, 500 lira verdim. Daha sonra işe gittim. Beni tanımadığım bir numaradan, adının Süleyman D. olduğunu söyleyen bir kişi aradı ve ’Filiz G. ile birlikte olmuşsun ama yardımcı olmamışsın’ dedi. Bu şahıs ayrıca bana tehdit mesajları attı. Bu kişiden de şikayetçiyim" diye konuştu.

İşadamı Cevat Y. ise Fatih A.’nın kendisini arayıp evine gelmek istediğini söylediğini belirterek, "Evime geldiler. Kahve ikram ettim. Filiz G. benimle olmak istedi. Biz de odaya girip birlikte olduk. Benim işim olduğu için evden ayrılırken Filiz G. benden para istedi. Ben de hiçbir para karşılığı birlikte olmadığımı söyledim. Kimseye tecavüz etmedim" dedi.

Bir sitede kapıcılık yapan Fatih A. ise suçlamaları kabul etmeyerek, "Filiz G.’nin tefeciye 10 bin lira borcu varmış. Bunun 5 bin lirasını Mesut H. ödeceğini söylemiş, ama yardım etmediğini belirterek ağladı. Yanımıza alıp Cevat Y.’nin evine gittik. Filiz G. burada da Cevat Y. ile ilişkiye girdi. Akşam üzeri evinin yakınına bıraktık" dedi.

LİSELİ KIZLA GRUP SEKS İDDİASI

Şüphelilerden Cevat Y. hakkında savcılık, 3 ay önce de lise öğrencisi 17 yaşındaki B.Y.Ş.’ye ecstasy hap verip grup seks yaptıkları iddiasıyla başka bir soruşturma yürütüyor. Olayla ilgili 5 kişi daha aynı soruşturma kapsamında ifade verdi. Bu olayla ilgili şüpheliler ve B.Y.Ş.’den alınan kan, kıl ve doku örnekleri, uyuşturucu madde ve DNA testi sonuçları bekleniyor.
 

 
İsim isim CHP'den AKP'ye geçenler
 
Müjde! Emekli olabilecekler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'dan Ankara'ya giden otobüs kaza yaptı; 2 ölü, 43 yaralı
Kazada otobüsün şoförü Mesut Altınay ile otobüste bulunan Fatma Ulusoy yaşamını yitirdi.
MHP'li Çetin'den sert ifadeler
ANTALYA'da MHP İl Başkanı Osman Çetin, Büyükşehir Belediye Meclisi'ne ...
Eşinin ölümüne dayanamayıp intihar etti
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, eşinin yaşamını yitirmesinin ardından bunalıma ...
 
Eski Antalya İl Genel Meclis Üyesi Doğrusoy vefat etti
ANTALYA eski İl Genel Meclis Üyesi MHP'li Hakan Doğrusoy, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle öldü.
Antalya'da suda zamsız indirim
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kent nüfusun yüzde ...
Rus kadını tutulduğu evden polis ve itfaiye kurtardı
ANTALYA'da telefonla acil yardım hattını arayarak, erkek arkadaşı tarafından ...
 
Antalya'da YDG-H gözaltısı
ANTALYA'da, terör örgütü PKK'nın Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi ...
Kırgız stajyer kazada öldü
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde, 53 yaşındaki Mustafa Keskin'in kullandığı ...
Umut'u yaşatamadık
NADİR görülen MDS hastası 3.5 yaşındaki Umut Yunus Emrem, İspanya'dan ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva