Antalya Tiyatro Festivali alkışlarla sona erdi
Antalya Tiyatro Festivali alkışlarla sona erdi
Antalyalı sporcuların hedefi madalya
Antalyalı sporcuların hedefi madalya
Antalyalı 75 öğrencinin demokrasi yolculuğu
Antalyalı 75 öğrencinin demokrasi yolculuğu
Öğrenciler yapay zeka ile geleceğin Antalya'sını çizdi
Öğrenciler yapay zeka ile geleceğin Antalya'sını çizdi
7 Aralık 2017 Perşembe - 18:00

Antalyaspor Genel Kurulu iptal edildi

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ile Antalyaspor Vakfı Başkanı ve Divan İcra Kurulu Başkanı Dündar Uluğkay, Antalyaspor'un olağanüstü seçimli genel kurulunun iptal edildiğini açıkladı.

Antalyaspor Genel Kurulu iptal edildi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Atilla Konuk Tesisleri Suphi Türel Konferans Salonu'nda Antalyaspor'un olağanüstü seçimli genel kurulu hazırlıklarının yapıldığı sırada Antalyaspor Kulübü Derneği, Antalyaspor Vakfı ve Antalyaspor Divan İcra Kurulu yöneticileri başka bir salonda ortak basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Antalyaspor Vakfı Başkanı ve Divan İcra Kurulu Başkanı Dündar Uluğkay, Antalyaspor'un olağanüstü seçimli genel kurulunun iptal edildiğini açıkladı. Dündar Uluğkay, "Kulübümüz şu anda evrim geçiriyor. Biz dernek, vakıf ve divan icra kurulu olarak toplandık, birtakım karar aldık. Antalyaspor A.Ş'nin mevcut yönetim kurulunun görevinin başında olduğunu değerlendirip olağanüstü genel kurulun yapılmamasını ve mevcut yönetimin devam etmesinin kulübümüz menfaatine daha doğru olacağı kanaatine varılmıştır" dedi.

Antalyaspor'un ligdeki puanının iyi durumda olmadığına değinen Uluğkay, her kulübün ligde kötü sonuçlar alabileceğini belirtti. Birlik, beraberlik ve sağduyuyla bu konuyu aşabileceklerini vurgulayan Uluğkay, "Bu sıkıntıları şehrimizin desteğiyle aşacağımıza inanıyoruz. Biz genel kurul olmasını arzu etmiyoruz. Yönetim kurulu istifa etmediği için bir olağanüstü genel kurul yapılmasını kurumun sahipleri olarak uygun görmedik. Tekrar açıklıyoruz, yönetimimizin arkasındayız. Yönetimimiz devam edecektir" diye konuştu.  Uluğkay, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ile görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısı yapma kararı aldıklarını söyledi. Takımın 3-4 mağlubiyet aldığı zaman zor duruma düştüğü gibi 3-4 galibiyetle ciddi yükselme yaşayabileceğini aktaran Uluğkay, birlik ve beraberlikle yaşanan sorunların çözülebileceğini anlattı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Nafiz Tanır ise mevcut yönetimin istifa etmediğini ve görevinin başında seçim kararı aldıklarını anımsattı. Dernek, vakıf ve divan icra kurulu olarak yaşananları değerlendirdiklerini anlatan Tanır, "Antalyaspor'un bulunduğu koşullarda mevcut yönetim kurulunun devam etmesinin daha doğru olduğunu düşündük. Zaten istifa etmesi söz konusu değil. Yönetim kurulu devam ediyor. Toplantıya katılmama kararıyla bunu gerçekleştirdik. Onlara destek olma konusunda Antalyaspor'un menfaatleri için böyle bir karar verdik" diye konuştu.

Antalyaspor yönetimine göreve devam etmeleri yönünde görüş belirttiklerine dikkati çeken Tanır, "Bizim görüşmelerimiz oluyor. Şu anda görevinin başında. Bütün yönetim kurulu devam ediyor. Görevinin başında olduğu için bundan sonraki değerlendirmeleri kendileri yapacaktır. Bizler hep beraber yönetimin devam etmesi görüşümüzü belirtiyoruz. Antalyaspor menfaatleri doğrultusunda bu gereklidir" dedi.

Genel kurul salonunda toplanan bazı üyeler ve taraftarlar başkan Ali Şafak Öztürk ile yöneticilerin toplantıya katılmamasına, kendilerine de bilgi verilmemesine tepki gösterdi. Antalyaspor'un eski başkanı Gültekin Gencer de toplantı sonrası gazetecilere açıklama yaptı. Antalyaspor'un borcunun arttığına değinen Gencer, "Ben görevi bırakalı 1.5 yıl oldu. Bizim vizyonumuzun altında arkadaşlar ezildi. Antalyaspor bu hale geldi. 'Maalesef bir çocuğa oyuncak verildi' dediğim zaman çoğu kişi beni eleştirdi. Ben yine olacakların habercisi oldum. Geldiğimiz noktaya bakarsanız Antalyaspor bu halde. Bizim düşüncemiz devam etmeli, bıraktıkları enkazı Antalya halkına mal etmemeli. Antalyaspor hiçbir zaman sahipsiz kalmamalı" şeklinde konuştu.

 

Etiketler:
 
Büyükşehir uyuma projene sahip çık
 
Gökyüzünde yılın son şöleni
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyaspor'da istifa
ANTALYASPOR'da bugün gerçekleştirilecek 'seçimli olağanüstü genel kurul' ...
İki Brütüs
Süper Lig'in 14’üncü haftasında Trabzonspor, sahasında Antalyaspor’u 3-0 ...
Kemerli kadınlar farklı yendi
​KADINLAR 3'üncü Lig'de mücadele eden Yeni Kemer Belediye Spor, Antalya Demirspor'u 8-1 yendi.
 
Antalyaspor'da olağanüstü genel kurul tarihi belli oldu
ANTALYASPOR'da olağanüstü seçimli genel kurulun 7 Aralık Pazartesi günü ...
Ne efsanesi be kardeşim...
Dursun GÜNDOĞDU yazdı
Ağlaya ağlaya açıkladı
ANTALYASPOR Başkanı Ali Şafak Öztürk, seçimli olağanüstü genel kurul kararı ...
 
Paşa'nın Melekleri zirveye demir attı
KADINLAR Hentbol Süper Ligi'nde 7 hafta sonunda 14 puanla zirvede bulunan ...
Rus Kovalenko için ayda 4 bin TL aranıyor
TÜRKİYE Futbol Federasyonu Kadın Futbol 1'inci Lig takımlarından 1207 ...
Derya Can'dan 'Atatürk' anısına dünya rekor
SUALTI dünya dalış rekortmeni milli sporcu Derya Can, Gazi Mustafa Kemal ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
İsa Altun
İsa Altun
ÖNLEMEK TEDAVİ ETMEKTEN KOLAY
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Eğitim şart 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Nereye kadar?
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva