7. Antalya Akra Caz Festivali başlıyor
7. Antalya Akra Caz Festivali başlıyor
Pilates, yoga ve zumbayla sağlıklı kalıyorlar
Pilates, yoga ve zumbayla sağlıklı kalıyorlar
Çocuklar kum zambakları ve carettalarla buluştu
Çocuklar kum zambakları ve carettalarla buluştu
Bankanın elektrik panosunda yangın
Bankanın elektrik panosunda yangın
5 Ekim 2022 Çarşamba - 10:45

Antalyaspor altyapısından 13 milli futbolcu

Fraport TAV Antalyaspor'un altyapısından geçen sezonun başından bu yana 13 milli futbolcu çıktı. Ülke genelinde yapılan taramalarda 20 futbolcunun seçildiği U14 Türkiye Karmasına ise kırmızı beyazlı kulübün U14 takımından 11 futbolcu davet edildi.

Antalyaspor altyapısından 13 milli futbolcu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalyaspor'un altyapıya yaptığı yatırımlar milli takımın çeşitli kategorilerinde meyvelerini vermeye başlarken, kulüpte mili futbolcuların artışı da dikkat çekiyor. Daha önce 1 sezonda tüm kategorilerde 13 milli futbolcu çıkarabilen Antalyaspor, geçen sezon 15 Türk, 1 de Azerbaycan milli takımına oyuncu göndererek altyapıdaki başarısını gösterdi. Antalyaspor'un altyapısından 2004 doğumlu Mustafa Erdilman, 2005 doğumlu Emre Uzun, Lütfü Yurttakal, Mevlüt Emir Gürlek, Alperen Yılmaz ve Gürkan Yamak, 2006 doğumlu Burak İngenç, Kaan Arıcan ve Taha Osman Özmert, 2007 doğumlu Ayberk Enes Korkmaz, 2008 doğumlu Ege İzmirli ve Mehmet Arda Özmen yaş gruplarında milli takımlardan davet alırken, 2004 doğumlu Ege Bilsel de Azerbaycan U18 milli takımında forma giyme başarısını yakaladı.

U14 TAKIMININ BAŞARISI

Altyapıdan 13 futbolcuyu milli takımlara gönderen Antalyaspor'da U14 takımı ise dikkatleri üzerinde tutuyor. Kırmızı beyazlıların U14 takımı, geçtiğimiz sezon U13 yaş grubu olarak Dubai Cup'ta, uluslararası bir turnuvada boy gösterdi. U14 takımı olarak Madrid Cup'ta başarılı performans sergileyerek dev kulüplerin radarına giren oyuncular, TFF'nin de gözünden kaçmadı. Erzurum'da ülke genelinde gerçekleştirilen 14 yaş altı seçmelerine Akdeniz'den giden 20 futbolcudan 11'i Antalyaspor'dan davet edildi.

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN ALT YAPISINDAN GECEN SEZONUN BASINDAN BU YANA 13 MILLI FUTBOLCU CIKTI. ULKE GENELINDE YAPILAN TARAMALARDA 20 FUTBOLCUNUN SECILDIGI U14 TURKIYE KARMASINA ISE KIRMIZI BEYAZLI KULUBUN U14 TAKIMINDAN 11 FUTBOLCU DAVET EDILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

            FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN ALT YAPISINDAN GECEN SEZONUN BASINDAN BU YANA 13 MILLI FUTBOLCU CIKTI. ULKE GENELINDE YAPILAN TARAMALARDA 20 FUTBOLCUNUN SECILDIGI U14 TURKIYE KARMASINA ISE KIRMIZI BEYAZLI KULUBUN U14 TAKIMINDAN 11 FUTBOLCU DAVET EDILDI. (MEVLUT EMIR GURLEK) (FOTO:ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN ALT YAPISINDAN GECEN SEZONUN BASINDAN BU YANA 13 MILLI FUTBOLCU CIKTI. ULKE GENELINDE YAPILAN TARAMALARDA 20 FUTBOLCUNUN SECILDIGI U14 TURKIYE KARMASINA ISE KIRMIZI BEYAZLI KULUBUN U14 TAKIMINDAN 11 FUTBOLCU DAVET EDILDI. (TAHA OSMAN OZMERT) (FOTO:ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN ALT YAPISINDAN GECEN SEZONUN BASINDAN BU YANA 13 MILLI FUTBOLCU CIKTI. ULKE GENELINDE YAPILAN TARAMALARDA 20 FUTBOLCUNUN SECILDIGI U14 TURKIYE KARMASINA ISE KIRMIZI BEYAZLI KULUBUN U14 TAKIMINDAN 11 FUTBOLCU DAVET EDILDI. (MEHMET ARDA OZMEN) (FOTO:ANTALYA-DHA)

 FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN ALT YAPISINDAN GECEN SEZONUN BASINDAN BU YANA 13 MILLI FUTBOLCU CIKTI. ULKE GENELINDE YAPILAN TARAMALARDA 20 FUTBOLCUNUN SECILDIGI U14 TURKIYE KARMASINA ISE KIRMIZI BEYAZLI KULUBUN U14 TAKIMINDAN 11 FUTBOLCU DAVET EDILDI. (LUTFU YURTTAKAL) (FOTO:ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN ALT YAPISINDAN GECEN SEZONUN BASINDAN BU YANA 13 MILLI FUTBOLCU CIKTI. ULKE GENELINDE YAPILAN TARAMALARDA 20 FUTBOLCUNUN SECILDIGI U14 TURKIYE KARMASINA ISE KIRMIZI BEYAZLI KULUBUN U14 TAKIMINDAN 11 FUTBOLCU DAVET EDILDI. (KAGAN ARICAN) (FOTO:ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN ALT YAPISINDAN GECEN SEZONUN BASINDAN BU YANA 13 MILLI FUTBOLCU CIKTI. ULKE GENELINDE YAPILAN TARAMALARDA 20 FUTBOLCUNUN SECILDIGI U14 TURKIYE KARMASINA ISE KIRMIZI BEYAZLI KULUBUN U14 TAKIMINDAN 11 FUTBOLCU DAVET EDILDI. (GURKAN YAMAK) (FOTO:ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN ALT YAPISINDAN GECEN SEZONUN BASINDAN BU YANA 13 MILLI FUTBOLCU CIKTI. ULKE GENELINDE YAPILAN TARAMALARDA 20 FUTBOLCUNUN SECILDIGI U14 TURKIYE KARMASINA ISE KIRMIZI BEYAZLI KULUBUN U14 TAKIMINDAN 11 FUTBOLCU DAVET EDILDI. (EMRE UZUN) (FOTO:ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN ALT YAPISINDAN GECEN SEZONUN BASINDAN BU YANA 13 MILLI FUTBOLCU CIKTI. ULKE GENELINDE YAPILAN TARAMALARDA 20 FUTBOLCUNUN SECILDIGI U14 TURKIYE KARMASINA ISE KIRMIZI BEYAZLI KULUBUN U14 TAKIMINDAN 11 FUTBOLCU DAVET EDILDI. (EMIRHAN ALPEREN YILMAZ) (FOTO:ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN ALT YAPISINDAN GECEN SEZONUN BASINDAN BU YANA 13 MILLI FUTBOLCU CIKTI. ULKE GENELINDE YAPILAN TARAMALARDA 20 FUTBOLCUNUN SECILDIGI U14 TURKIYE KARMASINA ISE KIRMIZI BEYAZLI KULUBUN U14 TAKIMINDAN 11 FUTBOLCU DAVET EDILDI. (EGE IZMIRLI) (FOTO:ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'UN ALT YAPISINDAN GECEN SEZONUN BASINDAN BU YANA 13 MILLI FUTBOLCU CIKTI. ULKE GENELINDE YAPILAN TARAMALARDA 20 FUTBOLCUNUN SECILDIGI U14 TURKIYE KARMASINA ISE KIRMIZI BEYAZLI KULUBUN U14 TAKIMINDAN 11 FUTBOLCU DAVET EDILDI. (EGE BILSEL) (FOTO:ANTALYA-DHA)

Adem AKALAN / ANTALYA, (DHA) 

 
Potada ilk galibiyet Kepez’in
 
Şarkıcı Tuğba Özerk tek celsede boşandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyaspor'da Fernando Martins müjdesi
SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da sakatlığı ...
Korkuteli BAL'a kötü başladı
KORKUTELİ Belediyespor, BAL'a mağlubiyetle başladı.
Şahika Ercümen, Türkiye rekoru kırdı
Antalya'nın Kaş ilçesinde Türkiye Sualtı Sporları Fedarasyonu'nun ev sahipliğinde, ...
 
Antalyaspor’da Aziz Çetin yeniden başkan seçildi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor’un olağan genel ...
Afyonspor kupaya veda etti
HES İlaç Afyonspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda evinde Amberçay ...
Antalyaspor, hazırlıklarına devam ediyor
FRAPORT TAV Antalyaspor, Nuri Şahin gözetiminde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.
 
Antalya futbol turizminde Dünya Kupası hareketliliği bekleniyor
Futbol Turizm Birliği eski başkanları Recep Şamil Yaşacan ve Ferit Turgut, ...
PFDK'dan 2 Antalyaspor futbolcusuna ceza
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), ...
Hatayspor'da Volkan Demirel dönemi
Atakaş Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Karanlık ilişkiler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva