ANSİAD'ın geleneksel bahar buluşması
ANSİAD'ın geleneksel bahar buluşması
9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri düzenlendi
9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri düzenlendi
Serik'te öğretmenlerden şiddete karşı eylem
Serik'te öğretmenlerden şiddete karşı eylem
Burdur'da adliye lojmanları için imza
Burdur'da adliye lojmanları için imza
9 Şubat 2015 Pazartesi - 11:03

Baykal: Önseçimde yarışmaktan şeref duyacağım

Kendisini 'milletvekili aday adayı' olarak tanımlayan Deniz Baykal, "Önseçim yarışının içinde bulunmaktan şeref duyacağım" dedi Önseçimden sağlıklı sonuçlar çıkacağına inandığını söyleyen Baykal, Akaydın'a da "Herkes haddini bilecek" mesajı verdi.

Baykal: Önseçimde yarışmaktan şeref duyacağım
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Korkuteli İlçe Örgütü'nün dayanışma yemeğinde konuşan Deniz Baykal, "Yukarıdan atamaya göre bu sefer önseçimden daha sağlıklı sonuçlar çıkacağına inanıyorum. Ben bu yarışın içinde olacağım. Önseçimde aday adaylarından biri olarak, bu yarışın içinde bulunmaktan şeref duyacağım" dedi. 

Antalya merkezde yapılan CHP Korkuteli İlçe Örgütü" nün yemeğine İl Başkanı Cavıt Arı, eski Genel Başkan Deniz Baykal, Antalya milletvekilleri Gürkut Acar, Yıldıray Sapan, Arif Bulut, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

'ADAY ADAYLARINDAN BİRİ'

 İl Başkanı Cavit Arı'dan sonra partililere seslenen Deniz Baykal, son zamanlarda her ortamda önseçim konusundaki tavrını dile getirdiğini hatırlattı. Hakim gözetiminde bütün üyelerin katılımıyla ön seçim yapılması gerektiğini vurgulayan Baykal, "Önseçim en iyi yöntem olmaya da bilir. Ama bugün önümüzde duran koşullarda değerlendirdiğimiz zaman yine de en sağlıklı kararı parti üyelerinin vereceğine inanıyorum. Yukarıdan atamaya göre bu sefer önseçimden daha sağlıklı sonuçlar çıkacağına inanıyorum. Ben bu yanşın içinde olacağım. Önseçimde aday adaylarından biri olarak, bu yarışın içinde bulunmaktan şeref duyacağım. Oy kullanan herkes o listenin arkasında olacak. En yetkililer kadar koşacaktır" diye konuştu.

HİÇBİR İKTİDAR KALICI DEĞİL

CHP'nin ikinci genel başkam İsmet İnönü'nün 1950'de 30 yılın birikimini, gücünü, emeğini bir kenara bırakarak Çankaya Köşkü'nden çıkıp Pembe Köşk'e yürüyerek gittiğini hatırlatan Deniz Baykal, "Çünkü kendine güveniyordu. Korkacak, tasalanacak bir durum yoktu. Hesap verilebilir bir sisteme inanıyordu. İktidarı bırakıp yürüyüp gidebilmek her babayiğidin harcı değildi. Şimdi saraydan çıkıp sade hayata karışabilme konusunda endişeliler" ifadelerini kullandı . AKP iktidarını kastederek egemen hale gelen siyaset anlayışının, iktidarı 'bırakılabilir' olarak görmediğini dile getiren Baykal, "Hiçbir iktidar kalıcı değildir. Er geç bunlar da gidecektir. Bunun sonu yoktur. Vakti de gelmiştir. Çünkü çok büyük oyunlar var. Masada Ortadoğu var, demokrasi var. rejim var" ifadelerini kullandı.

'HERKES HADDİNİ BİLECEK'

CHP'nin iktidara geleceğine inandığını söyleyen eski Genel Başkan Baykal,”Antalya'da başaracağız. Türkiye'de de başaracağız. Senlik benlik yok. Hep beraber bir arada olursak zorlukları aşarız" diye konuştu. Geçen hafta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisinden alıntıladığı "Siyasetten ne alırız diye değil, ne veririz diye bakacaksınız" cümlesini tekrarlayan Baykal, sözü CHP'den seçilip AKP'ye transfer olanlara getirdi. Bu kişilerin siyaseti rant için, konfor için yaptığım belirten Baykal, Mustafa Akaydın'a da gönderme yaparak, "Herkes haddini bilecek. Herkes partiye saygı gösterecek. Aksi takdirde durmayın orada, çekilin oradan" dedi.

Körfez Gazetesi/ İdris ÖZYOL
 

 
Muammer Güler: Aday değilim
 
Yüzük parmağı işaret parmağından uzunsa...
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SÜNDÜS ÖZTÜRK 16 Şubat 2015 Pazartesi 19:42

Yeter bıktık eskilerden deniz baykal elini çeksin partiden buyaşta halen vekil olmaya çalışıyor usanmadımı antalya ondan neyayırgördüki sayesinde akp başımıza bela oldu halende beladır teksesbebi deniz bakaldır ne çabuk unuttuk ben hiç deniz baykalın çeçimlerde çalıştığını görmedim daha seçim günü bitmeden kaçık ankaraya gitti buna herkes şahittir o bir hizipçidir azolsun benim olsun fikrindedir onun iktidar olalım diye birderdi yoktur anca antalyaya hegömmanyasını koyar okadar artık çekilmeli yerini daha aktif gençlere koymalı otursun oturduğu yerde bu ülkeye hizmet edeceğine herşeye karışıyor hiç çalıştığını gördünüzmü belediye seçimlerinde herkese hocaya oyvermeyin demiş bumudur partili olmak yazık halen bumiilet ona oyverirse şaşarım artık gitsin evinde otursun .

Yorumu oyla      3      3  
denizz 10 Şubat 2015 Salı 09:52

Had bilmeyi söyleyenler önce kendi haddini bilecek.

Yorumu oyla      5      3  
benim tahminim 10 Şubat 2015 Salı 09:27

muhittin böcek aday olmaz korkak,hem belediye daha karlı, fethi yalçın kesin olmalı, akaydın olursa chpye oy yok. genç arkadaşlar olsun artıkk

Yorumu oyla      7      5  
Cem GENÇ 9 Şubat 2015 Pazartesi 20:32

2012 yılındaki kongreden bugüne acı tatlı insanlar herkezi her şeyi öğrendi. Partisini bırakıp akepeye gecen bilişim sorumlularımız oldu bizim il başkanının çelik çekirdek ekibinin başı ergün kurt abimizin fotoğraflarını akepe binalarında gördük. Akaydın hocamızın manevi oğlu ilk o geçti akepeye. Bizim maymun iştahlı başkan kapıverse bugün muratpaşa başkanı olacaktı. Şimdi bunlaramı oy vercez. Tabikide Baykala ve en yakınındakilere oy vereceğiz.

Yorumu oyla      4      8  
Bendeniz 9 Şubat 2015 Pazartesi 19:08

Umarım istek gerçekcidir.Hani,şu Havva ve Döne'nin kocaları birlikte yolculuk yaparken hava kararmış ya ! aynen; kocaların söylemi gibi,SÖzmüüüü..!...

Yorumu oyla      7      3  
tahminler 9 Şubat 2015 Pazartesi 17:37

Liste tahminimi acikliyorum 1-Deniz Baykal 2-Bekir Kumbul 3-Cavit Ari 4-Mustafa Akaydin 5-Muhittin Bocek 6-Omer Melli

Yorumu oyla      4      8  
denizelif 9 Şubat 2015 Pazartesi 16:31

benim adayım fethi yalçın ve özcan öztürk

Yorumu oyla      10      6  
Ümit Durmaz 9 Şubat 2015 Pazartesi 16:09

Baykal önseçimi dillendirir, merkez yoklaması ister.hatta listeyide kendisi belirlemek ister.Hepimiz Deniz Baykal'ı biliyoruz.Zaten önseçimden sıralamaya kendisi de giremez.

Yorumu oyla      12      7  
mehmmet 9 Şubat 2015 Pazartesi 15:07

Sayın Deniz BAYKAL'ın ön seçim isteği etrafındaki fazlalıklardır.Umarım ön seçim yapılır ve listenin en başında yine Deniz BAYKAL olur ama sözde Antalya'ya umut olmaya kalkanlar hadlerini öğrenirler.Böylelikle paçasına yapışanlar artık Deniz BAYKAL'a zarar veremezler.

Yorumu oyla      10      5  
antalyalı 9 Şubat 2015 Pazartesi 13:33

hem deniz baykal hemde mustafa akaydın seçimde dışarda kalmalılar.baykal yaşı.akaydın da başkanlığı sırasında yaptıkları nedeniyle dışarda kalmalılar.her ikisine antalya da oy yok.

Yorumu oyla      13      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muammer Güler: Aday değilim
AK Parti Mardin Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, 7 ...
Efkan Ala Başbakan, Fidan ise Güvenlik bakanı olacak
Hakan Fidan’ın Başbakan olacağı iddiası Saray kaynaklarınca doğrulanmadı. ...
Cavit Arı istifa mı ediyor?
Bundan 4 ay önce Ekim ayında CHP il başkanlığı koltuğuna oturan Cavit ...
 
MHP'li Günal: Hukuk devleti ayaklar altına alındı
MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Ak Parti iktidarının en sıkıntılı ...
Bakan Çavuşoğlu, ilçe başkanlarıyla buluştu
DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, partisinin Antalya'da düzenlediği Genişletilmiş ...
CHP'nin ilk aday adayı Manav
ANTALYA'da CHP'nin ilk milletvekili aday adayı avukat Çetin Manav oldu.
 
İşçi Partisi adını değiştiriyor
İşçi Partisi (İP) ismini değiştirip Vatan Partisi yapacak.
İşte CHP'nin seçim vaatleri
CHP seçim bildirgesi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Cemevi Antalya'da AKP'yi böldü
Antalya’da cemevlerinin ibadethane sayılması konusunda AKP imiye bölündü. ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva