Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
20 Nisan 2022 Çarşamba - 13:30

Ece Melisa'nın ölümüne suç duyurusu

İZMİR'in Gaziemir ilçesindeki bir restoranda yedikleri yemek sonrası annesi ve kardeşiyle birlikte rahatsızlanan Ece Melisa Mercankaya'nın (6) kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra yaşamını yitirmesi ile ilgili olarak suç duyurusunda bulunuldu.

Ece Melisa nın ölümüne suç duyurusu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Hollanda'da yaşayan ve tatil için Aydın'ın Didim ilçesindeki yazlık evlerine gelen Cihan ve Hasret Mercankaya çifti, geçen 13 Nisan'da İzmir'in Gaziemir ilçesindeki bir restoranda çocukları Ece Melisa ve Ege (4) ile yemek yedi. Yemeğin ardından Mercankaya ailesi, Didim'e döndü. Bir süre sonra Hasret Mercankaya ve iki çocuğu rahatsızlandı. Didim Devlet Hastanesi'ne birkaç kez giden Hasret Mercankaya ve iki çocuğuna iddiaya göre bir teşhis konulamadı. Ece Melisa'nın 17 Nisan'da durumu ağırlaşınca aile fertleri bir kez daha aynı hastaneye gitti. Ece Melisa ile durumu daha iyi olan annesi Hasret Mercankaya Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne, Ege Mercankaya ise ertesi gün İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

ECE MELİSA KURTARILAMADI

Tedavileri süren aileden Ece Melisa, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Küçük kızın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Ege ile annesi Hasret Mercankaya'nın ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

ANNE VE 2 ÇOCUK KARNIYARIK YEMİŞ

Torununu kaybetmenin acısını yaşayan Davut Ülgen, "Kızım Hasret Mercankaya, damadım ve iki torunumla bir restorana yemeğe gitmiş. Kızım ve iki torunum karnıyarık, damadım ise başka bir yemek yemiş. Ardından Didim'e eve döndüklerinde 3'ü rahatsızlanıp, kusmaya başlamış. Didim Devlet Hastanesi'ne bir günde 5 defa gitmelerine rağmen teşhis koyamadılar. Bize de bir bilgi vermediler. Torunum Ece Melisa'nın durumu çok ağırlaşınca başka hastaneye sevk ettiler. Hastanedeki doktorlar, 'Bunların bir şeyi yok neden ikide bir getiriyorsunuz' demiş. Zamanında başka hastaneye sevk etseler belki torunum kurtulacaktı. Diğer torunum ve kızımın tedavileri sürüyor" dedi.

Torununun ölümünde ihmal olduğunu düşündüklerini belirten Ülgen, "Bu nedenle Aydın Cumhuriyet Savcılığı'na Didim Devlet Hastanesi başhekim ve doktorları ile restoran hakkında suç duyurusunda bulunduk. Otopsi sonucuna göre hareket edeceğiz" dedi.

MANİSA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Öte yandan yaşamını yitiren Ece Melisa Mercankaya'nın cenazesi, bu sabah Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınarak memleketleri olan Manisa'nın Şehzadeler ilçesine götürüldü. Küçük Ece Melisa'nın cenazesinin Kırtık Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği öğrenildi.

IZMIR'IN GAZIEMIR ILCESINDEKI BIR LOKANTA YEDIKLERI YEMEK SONRASI ANNESI VE KARDESIYLE BIRLIKTE RAHATSIZLANAN ECE MELISA MERCANKAYA'NIN (6) KALDIRILDIGI HASTANEDE 4 GUN SONRA YASAMINI YITIRMESI ILE ILGILI OLARAK DIDIM DEVLET HASTANESI BASHEKIM VE DOKTORLARI ILE LOKANTA HAKKINDA SUC DUYURUSUNDA BULUNULDU. MERCANKAYA'NIN ANNESI VE KARDESIYLE YEMEKTE KARNIYARIK YEDIKLERI OGRENILDI. ANNE HASRET MERCANKAYA (SOLDA), BABA CIHAN MERCANKAYA (SAGDA).(FOTO: AYDIN DHA)

IZMIR'IN GAZIEMIR ILCESINDEKI BIR LOKANTA YEDIKLERI YEMEK SONRASI ANNESI VE KARDESIYLE BIRLIKTE RAHATSIZLANAN ECE MELISA MERCANKAYA'NIN (6) KALDIRILDIGI HASTANEDE 4 GUN SONRA YASAMINI YITIRMESI ILE ILGILI OLARAK DIDIM DEVLET HASTANESI BASHEKIM VE DOKTORLARI ILE LOKANTA HAKKINDA SUC DUYURUSUNDA BULUNULDU. MERCANKAYA'NIN ANNESI VE KARDESIYLE YEMEKTE KARNIYARIK YEDIKLERI OGRENILDI.(FOTO: BURHAN CEYHAN / AYDIN DHA)

IZMIR'IN GAZIEMIR ILCESINDEKI BIR LOKANTA YEDIKLERI YEMEK SONRASI ANNESI VE KARDESIYLE BIRLIKTE RAHATSIZLANAN ECE MELISA MERCANKAYA'NIN (6) KALDIRILDIGI HASTANEDE 4 GUN SONRA YASAMINI YITIRMESI ILE ILGILI OLARAK DIDIM DEVLET HASTANESI BASHEKIM VE DOKTORLARI ILE LOKANTA HAKKINDA SUC DUYURUSUNDA BULUNULDU. MERCANKAYA'NIN ANNESI VE KARDESIYLE YEMEKTE KARNIYARIK YEDIKLERI OGRENILDI. EGE MERCANKAYA (FOTOGRAFTA).(FOTO: AYDIN DHA)

IZMIR'IN GAZIEMIR ILCESINDEKI BIR LOKANTA YEDIKLERI YEMEK SONRASI ANNESI VE KARDESIYLE BIRLIKTE RAHATSIZLANAN ECE MELISA MERCANKAYA'NIN (6) (SAGDA), KALDIRILDIGI HASTANEDE 4 GUN SONRA YASAMINI YITIRMESI ILE ILGILI OLARAK DIDIM DEVLET HASTANESI BASHEKIM VE DOKTORLARI ILE LOKANTA HAKKINDA SUC DUYURUSUNDA BULUNULDU. MERCANKAYA'NIN ANNESI VE KARDESIYLE YEMEKTE KARNIYARIK YEDIKLERI OGRENILDI. KARDESI EGE MERCANKAYA (SOLDA).(FOTO:  AYDIN DHA)

Burhan CEYHAN/ AYDIN, (DHA)

 
Kalp krizinden yaşamını yitiren polis için tören
 
Hasadı yapılan ilk üzüm Rusya ve Katar'a gitti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kalp krizinden yaşamını yitiren polis için tören
ÇORUM’da evinde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm ...
'Asalı büyücü'yü tuttuğu öne sürülen kişi konuştu
BAHÇELİEVLER'de adliyeye taşınan "asalı büyücü" saldırısıyla ilgili suçlanan ...
Üzerine pat pat devrilen 3 yaşındaki Yiğit öldü
TRABZON’da, pat pat olarak bilinen tarım aracının üzerine devrilmesiyle ...
 
'Eşin sorumsuz ve ilgisiz davranması' en önemli boşanma nedeni
AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Türkiye Aile Yapısı Araştırması'nın ...
Yurtta 'şort' ve 'kısa pantolon' yasağına soruşturma
TRABZON'da, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) kampüsünde bulunan, Kredi ...
Vergi denetiminde yeni dönem
HAZİNE ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin imzasını taşıyan 18 Nisan ...
 
Köpek satış ilanıyla 1 milyon lira dolandırdılar
ADANA’da, köpek fotoğraflarıyla internette sahte satış sitesi oluşturarak ...
Mart ayında 38 sağlık çalışanına şiddet
SAĞLIK-Sen'in 'Sağlıkta Şiddet Raporu'na göre mart ayında sağlık çalışanlarına ...
Turnalar Sultan Sazlığı Milli Parkı'nda
KAYSERİ'de, 300'den fazla kuş türüne ev sahipliği yapan Sultan Sazlığı ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva