Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Cem Kotan: Engelliler için bir hayalim var
Cem Kotan: Engelliler için bir hayalim var
Antalya FashionWeek için geri sayım başladı
Antalya FashionWeek için geri sayım başladı
MİT'ten nokta operasyon
MİT'ten nokta operasyon
21 Haziran 2012 Perşembe - 14:28

Gürkut Acar: Yanlış yaparsak baraj altında kalırız

Gerçek Gündem Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş, CHP'nin Grup Toplantısı'nda konuşan Antalya Milletvekili Gürkut Acar'ın bir konudaki uyarısına dikkat çekti. İşte Yarkadaş'ın o yazısı:

Gürkut Acar: Yanlış yaparsak baraj altında kalırız
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Çarşamba günü yapılan ve basına kapalı olan CHP'nin Grup Toplantısı ilginç tartışmalara sahne oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılmadığı toplantıda konuşan bazı milletvekilleri, partinin son dönemde izlediği politikaları sert sözlerle eleştirdi. Bazı milletvekilleri ise genel merkeze tam destek verdi.

Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinen Antalya Milletvekili Gürkut Acar ile "ön seçim''den çıkarak TBMM'ye gelen Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'ın sözleri, genel merkeze yönelik eleştirilerle yüklüydü. Acar ve Yılmaz, CHP'nin "Kürt Sorunu'na Çözüm Paketi''nin tehlikelerle dolu olduğunu belirtti. Acar, "Nereye gitsem, BDP ile işbirliği yaptığımız eleştirisiyle karşı karşıya kalıyorum. Yanlış adımlar atmayalım. Aksi taktirde, baraj altında kalabiliriz" dedi.

Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ise parti politikalarının Parti Meclisi'nde ele alınmamasını eleştirdi. AKP ile işbirliği yapılıyor görüntüsünün tabanda rahatsızlık yarattığını da söyleyen Yılmaz, "Gerekirse Anayasa çalışmalarından çekilmeliyiz'' ifadesini kullandı.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ise genel merkezi "ateşli" bir şekilde savunan vekiller arasında öne çıktı. Süleyman Çelebi, Binnaz Toprak, Salih Fırat ve Alaattin Yüksel'le aynı cephede yer alan Moroğlu, günün en ilginç konuşmasına imza attı. Dilek Akagün Yılmaz ile Gürkut Acar'ın "tabanımız rahatsız" olarak da ifade edilebilecek sözlerini eleştiren Moroğlu, "Seçmen eğilimine göre siyaset belirleyecek değiliz" dedi. Ardından da ekledi: "Eğilimleri de değiştirmeliyiz."

CHP'nin basına kapalı grup toplantısında Moroğlu'nun yaptığı konuşmayı duyunca, aklıma birkaç gün önce sohbet ettiğim bir milletvekilinin sözleri geldi. Kılıçdaroğlu'nun hışmına uğramaması için ismini vermeyeceğim bir milletvekili, İzmir'de ''önünü kesen'' bir yurttaşın kendisine dert yanmasından yakınıyor ve şöyle diyordu:

"İzmir'de yolumu çeviren bir seçmenimiz, çok dertliydi. Seçmenimiz, bana şunu söyledi: (Sayın vekilim, sizin yüzünüzden bir haftadır bakkala gidemiyorum. Ekmeği başka yerden alıyorum. Çünkü; bakkalımıza gidince artık ne diyeceğimi bilmiyorum. Bizim bakkal, Kılıçdaroğlu'nun Öcalan'ı hapisten çıkarmaya çalıştığını söylüyor. Ne diyeceğimi bilmiyorum.)

"Seçmene göre siyaset belirlenmez" diyen Moroğlu, bence grupta yaptığı konuşmanın arkasında durmalı ve "bakkala gidemeyen CHP''liyi ikna etmeli... Hatta; bu yetmez! Eline bir megafon alarak, Kılıçdaroğlu'nun Öcalan'a ev hapsini savunan sözlerini İzmir'in ortasında tekrarlamalı...Bakalım, o meydanda kaç dakika durabilecek?

CHP yönetimi, işi gerçekten şirazesinden çıkardı... "Seçmen eğilimiyle siyaset belirlenmez" diyecek kadar kendi tabanına yabancılaşan bir CHP yönetimi hatırlamıyorum... Moroğlu ve arkadaşları, Kılıçdaroğlu'na şirin gözükmek ve bir dönem daha milletvekili olabilmeyi garanti altına almak adına, ne dediklerini bilmez bir hal içindeler...

"Sıcak patates" olarak da adlandırılabilecek ve tutanı yakacak olan "PKK - Öcalan - Kürt Sorunu" gibi konularda aklına geleni söylemeyi siyaset sanan CHP'nin paraşütçü milletvekilleri, belli ki; sadece kendi koltuklarını düşünüyorlar... Allah, Kürt Sorunu'na emperyalist çözümü savunur hale gelen bu vekillerin yolunu açık etsin...

GENÇLİK KOLLARI'NA PARA VERİLMEDİĞİNİ YAZDIK, TABLO DEĞİŞTİ

Biliyorum, farkındayım... CHP'ye ilişkin mevzulardan, benim kadar siz de sıkıldınız... Bunu bana yolladığınız maillerde ve yaptığımız telefon görüşmelerinde de ifade ediyorsunuz. CHP'ye ilişkin yazıların ilginizi çekmediğini, çünkü; CHP yönetiminden umudunuzu kestiğinizi sık sık söylüyorsunuz.

Ben, siz saygıdeğer okurlarımın "eğilimi"ne saygılıyım... Sizi yok sayacak kadar aptal değilim... Çünkü; Gerçek Gündem'i var eden gücün, sizler olduğunu biliyorum... "Eğiliminiz"i dikkate alacağımı da bilmenizi istiyorum...

Gençlik Kollarımevzusuna geçmeden önce, CHP'ye ilişkin yazdığım yazılarda dikkatinizi en çok çeken ve yanıtlamamı istediğiniz bir konuyu da kapatmak istiyorum. Bu hafta, bana gönderilen tam 1789 mailde aynı soru var:

"Soros'un Açık Toplum Ensitütüsü'nde beş yıl aktif olarak çalışan ve şu an CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan kişi kim?"

Bu sorunun cevabını ben değil, CHP Genel Merkezi vermelidir. Bu yüzden, sorularınızı bana değil, CHP Genel Merkezi'ne sormanız daha anlamlı olacaktır. O kişi de belki, Soros'la birlikte çalıştığını çıkıp açıklar... CHP'nin Soros'a bakışı değiştiğine göre, bunda utanılacak bir yan olmadığını da mutlaka söyleyecektir...

Gelelim asıl meseleye:

Biliyorsunuz, pazar günü Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda Gençlik Kolları Kurultayı var. Bir önceki yazımda, CHP yönetiminin Gençlik Kolları Kurultayı'na sadece 50 bin TL ödenek ayırdığını yazmıştım. Türkiye'nin dört bir yanından arayan CHP'li gençler, feryatlarını duyurduğum için teşekkür etti. ''Delege" olan gençler, "Büyük Kurultay delegeleri için otel ayrılırken, bu imkan bize tanınmıyor. Çoğumuz öğrenciyiz, biz otellerde hangi parayla kalacağız?" diye soruyordu.

Bu feryadı dile getirmemin ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu devreye girdi ve gençlere yönelik bütçeyi 50 BİN TL ile sınırlı tutan Erdoğan Toprak'a talimat verdi. Kılıçdaroğlu, "Gençlerin tüm ihtiyaçları eksiksiz bir şekilde karşılansın" dedi. Toprak da bunun üzerine kurultay için kesenin ağzını açmak zorunda kaldı.

Gençlik Kolları üyeleri, kurultay öncesi ziyaret ettikleri genel başkana mali krize ilişkin bilgi vermek üzere konuşmaya hazırlanırken, Kılıçdaroğlu, "Sorunu biliyorum. Yazılanları okudum. Gereken yapılacak" dedi. Ardından da yarı şaka - yarı ciddi konuştu: "Salonu dolduramazsanız, kurultayınıza gelmem."

Kılıçdaroğlu'nun yanından moralleri yüksek bir şekilde ayrılan gençler, şimdi tüm enerjilerini kurultayın canlı olması için harcayacak.

Biz ana muhalefet partisinin içinde yaşanan sıkıntıları yazınca, bazı okurlarımız sebebini anlayamadığım bir şekilde tepki gösteriyor. Bazı okurlarım, "Bu sorunları açın genel başkana anlatın" diyor.

Bakın; biz "Parti Komiseri" değiliz, genel başkana rapor sunacak halimiz de yok... Bizim görevimiz kamu adına soru sormak ve yanlış giden şeyleri toplumun önüne koyarak çözülmesini sağlamak... Bu eleştirilerden faydalanacak olan kişi ise, kuşkusuz ki eleştirdiğimiz kurumlar... Onlar, kulaklarını açtıkları taktirde, yanlış yapmaz ve eleştiriden faydalanırlar...

Örneğin, az sonra okuyacağınız anektodtan sonra, o konuşmayı yapan kişi; hem dilini, hem de zihniyetini değiştirecektir:

Zonguldak mitingi sonrası ilçe başkan yardımcılarıyla toplantı yapan bir ilin CHP'li başkan yardımcısı, "Biz Zonguldak'a neden gittik, değdi mi?" diye soran partiliye ilginç bir cevap verir. İl Başkan Yardımcısı "İl Kongremize yeterince katılım sağlanmadığı için, başkanımız örgüte ceza verdi. Zonguldak'a bu yüzden gittiniz" der.

Şimdi; bunu yazsan bir dert, yazmasan ayrı bir dert... Allah aşkına, bu mantık, bu üslup ve bu bakış açısı mı CHP'yi iktidar yapacak?

Ya "partinin yaptığı gece''nin biletini almayan ve bilet getiren ilçe başkanını makamından kovan milletvekilinin yaptığına ne demeli? "Bana niye bilet getiriyorsun kardeşim, bana ne sizin gecenizden?" diyecek kadar CHP'ye yabancılaşan milletvekilini de mi yazmayalım?

Yukarıdaki iki anektod geride kalan bir hafta içinde yaşandı. Bunları yazacak ve kamuya teşhir edeceğiz ki; bir daha yapamasınlar... Yazmadığımız taktirde, CHP Eyüp'te iki - üç gün önce yaşanan BAŞKA BİR REZALET kimse hesabını sormadığı için tüm bünyeye yayılır...

Haaa; biz bunları yazıyoruz da tüm sorunlar çözülüyor mu?

Tabii ki hayır.. Eğer öyle olsaydı, birileri CHP Yüksek Disiplin Kurulu'nda on gün önce yaşandığı iddia edilen YUMRUKLU KAVGA'nın hesabını da sorardı...

Neyse; lafı uzatmayalım...
Bugünlük bu kadar "hariçten gazel" yeter...

 
Domates Hıristiyandır yemeyin
 
Antalya'da otel odasında uyuşturucudan ölüm
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Barış Yarkadaşın Kurultay Yorumu 18 Temmuz 2012 Çarşamba 16:52

Barış Yarkadaşın Yazısı:"17 Temmuz 2012 CHP'nin yeni rotası belli oldu ANKARA - CHP, 34. Olağan Büyük Kurultayı'nı Temmuz ayının ortasında, Ankara bozkırının sıcağında gerçekleştiriyor. Neredeyse 62 yıldır tek başına iktidar olamayan CHP'nin tabanı, seçmeni ve iktidarın nimetlerinden yıllardan bu yana yararlanamayan emekçileri, tüm olumsuzluklara rağmen partilerini sahipleniyor. Yaklaşık 15 bin kişi, Arena Spor Salonu'nu dolduruyor ve partilerinin iktidar yarışına omuz veriyor. CHP'nin perşembe sabahından itibaren değişecek olan yönetimi, bu vefayı, bağlılığı ve emeği bir saniye dahi olsun aklından çıkarmamalı... Arena Spor Salonu'nu dolduran ve ekranları başında kurultayı izleyen milyonlarca kişi, CHP'den artık iktidar bekliyor. Bunu, salonda sohbet etme fırsatı bulduğum onlarca partiliden bir kez daha duydum. Kemal Kılıçdaroğlu'nun salona girmesiyle birlikte heyecanlanan ve dakikalarca "Başbakan Kemal" sloganını atan CHP'liler, kurultay salonundan hangi duygularla ayrıldılar, doğrusu bilmiyorum. Ancak Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşmanın ardından sohbet ettiğim partililerin bir çoğunun beklentilerinin karşılanmadığı gerçeğini rahatlıkla ifade edebilirim. Salona gelen CHP'liler, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının başlangıcında yaptığı vurgulara alkış ve sloganlarla sahip çıktılar. CHP liderinin CHP'den "ulu bir çınar" diye söz etmesi partisinin emperyalizme karşı aldığı net tavrı sahiplenmesi tabanda hemen karşılığını buldu. Kılıçdaroğlu'nun Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik övgü dolu sözleri de aynı oranda coşku yarattı. Atatürk'ün adının geçtiği her yerde, salon adeta dalgalandı."

Yorumu oyla      7      3  
Azarlanan İl Başkanı 15 Temmuz 2012 Pazar 16:45

Siz Genel Başkan OLSAYDINIZ VE BUNLARI BİLSEYDİNİZ NE YAPARDINIZ?:Antalya eski il başkanı Ümit Uysal ve şimdiki il Başkanı Devrim Kökün geçmişte Sarıgülün partisini desteklediklerini,iştişare içinde olduklarını herkes Antalyada bilir.Bunu Antalyada bir partiliye açıp telefonla sorarsanız öğrenirsiniz.Aksini iddia edenler kime sorsanız bu durumu gerçek partililerden öğrenirsiniz.Şimdi Ümit Uysalın adı parti meclisi için geçiyormuş da filan."Ümit Uysal nasıl parti meclisini hakeden birisi oluyor,efsane oluyor ben anlamıyorum.Anlayan varsa açıklasın.Ümit Uysalın parti meclisine gönderilmesi Sarıgülün desteklenmesi demektir.Kemal Bey, sarıgülcü birini parti meclisine koymaz.Çünkü ilk fırsatta hem Devrim Kök,hem Ümit Uysal Kemal Kılıçdaroğlunu hançerleyecektir.Zaten Deniz Beyi karşılamadığı için Devrim Kökü azarlaması;Devrim Kökün Ona karşı tutumunu çoktan netleştirmiştir. Genel Merkez, CHP çizgisinden sapma noktasında geçmişte yapılan zikzagları görmezden gelmeyip PARTİ MECLİSİNDE isim tesbiti yaparken gereğini yapacağına inanıyoruz.Antalya CHP tabanı bu zigzagları görmezden geldi ama,Kemal Bey yutmaz bu zigzagları.Bizler de "Kemal Bey bunları görür ,bilir,gereğini de yapar" diye düşünüyoruz,gönül rahatlığı içerisindeyiz.Ümit Uysal Deniz Baykala saygısızlık derecesinde uygulatma yaptırdı Devrim Köke.Devrim Kök bu yanlışlara tek başına karar vermedi.Yok İl binasından Deniz Baykalın resimini indirtmeler yok havalanında karşılatmamalar.Bu arkadaşlar koca Genel Başkanı madara etmeye çalışıyorlar ama güçleri yetmezler,kamuyoyunda da partimizi rezil rüsva ettiklerinin farkında değiller.Kemal Bey de herkesin önünde fırçasını attığını röportajlarında söylüyor.15.7 tarihli gercekgundem.com daki ropörtaj bölümüne bakınız Kemal Bey Türkiyeye ne diyor.Devrim Kök, Genel Başkan tarafından azarlanmış bir il başkanı olarak siyasi tarihte yer aldı,başlamadan bitirdi kendisini.İtibarı çocuk nezdinde değer görüyor artık Genel Merkezde.Peki Kendilerini aşamayandan ülkeye ,partiye mi hayır gelecek.Bu Deniz Beye karşı fikirler sadece İl Başkanı Devrim Kök ün fikri değil.Ümit Uysalın da payı büyük.Deniz Baykalı incitenler, Ona saygısızlık yapanlar bütünleştirici olamazlar,Antalya CHP yi temsil edemezler,partimizi toparlayamazlar.Biz bunu böyle biliriz.Genel merkezin de gereğini yapacağına inanıyoruz.CHPli Sade Üye

Yorumu oyla      10      3  
SİYASET ÜLKE İÇİN YAPILMALIDIR!ŞAHSİ İKBAL İÇİN DEĞİL! 26 Haziran 2012 Salı 20:23

SİYASET ÜLKE İÇİN YAPILMALIDIR!ŞAHSİ İKBAL İÇİN DEĞİL.GÜRKUT ABİYE BRAVO..YERİNDE TESBİTLER YAPMIŞ,CESURCA O GÖREVİNİ YERİNE GETİRİRKEN BAZILARI DA YEMEK PEŞİNDE..CHP SAVAŞA NET BİR ŞEKİLDE HAYIR DEMELİDİR..İLBAŞKANI GENEL MERKEZE BUNU NET BİR ŞEKİLDE AKTARMALIDIR.HERKES BİRBİRİNİ TANIYOR,YEMEK SIRASI DEĞİL.YEMEKTEN ÖNCE ÜLKE YANGIN İÇİNDE İKEN,ŞEHİTLERİMİZ VAR İKEN,TANIŞMA-EĞLENCE-ŞAN-ŞÖHRET HEVESİ YERİNE ÖNCE VATAN MEVZULARINI KONUŞMALARINI BEKLERİZ..CHP BARIŞIN YANINDA OLMALIDIR,SAVAŞIN YANINDA DEĞİL!BU KONUDA ÜZERİNE DÜŞEN TAVRI HERKES GÖSTEREBİLMELİDİR.GERİSİ HİKAYE..GERÇEK CHP TABANI DENİZ BEYİ BU KONULARDA GÖSTERDİĞİ NET TAVIRLARI NEDENİYLE ÖZLEDİ..Deniz Bey partinin şimdi başında olmalıydı diyor yurtseverler,ülkesini düşünenler,gidaşatı örenler..Onun cesur-net tavırları daha iyi anlaşılıyor bu açıklamaları ,gelişmeleri görünce;bu ortaya çıkıyor.Haddini bilmeyen ülkenin ve partimizin gidişatını göremeyen yöneticiler Deniz beyi de ,Onur Öymeni de ve Özer Beyi de arattı!Ama ,üzgünüm esas şimdi uyuyan bazı partili arkadaşlarımız bunun farkında değil..Acı bir gerçek te bu..Esasen şimdi ne desek boş gibi bazılarına..boş..Allah sonumuz hayretsin ama ben yine de umutsuz değilim.Niye mi diyorsunuz?Söyleyeyim arkadaşlar:Atamız ve silah arkadaşları Kurtuluş Savaşımızı verirken ,Atamıza destek veren ,olayları algılayabilen insanların oranı %30 lardaydı da ondan.İşte O %30 lar bu ülkeyi kurtardıda ondan.Esas yine partimizdeki aklı selimler hem partimizi hem de ülkemizi büyük belalardan ;"İŞGALDEN" er ya da geç kurtaracaktır.Ben buna inanıyorum,inanmaya devam edeceğim.Sayın Deniz Baykal da; arkadaşları da o ender kurtuluş mücadelicileridir bugün.Belki şimdi kaybedildi gözüküyor ama tarih Deniz Beyi,arkadaşlarını ve onlara inanları bir gün haklı çıkardığını gösterecektir.Ben bunu görüyorum.Ama malesef bazı arkadaşlar bunu anlayamıyor şimdi..2013 -2014 de seçim sonuçları hezimet olursa ne yapacak bu arkadaşlar göreceğiz.Seçim sonuçlarını bırakalım ülkemiz bölünme noktasına gelirse ne olacak esas,6 ok bir kenara itilirse ne olacak esas !?Ülkemiz kendisinin olmayan bir savaşa bölünmesi için sürüklenirse ne olacak?Ortadoğu ateşin içinde iken Dünya Savaşı çıkartma hesabı yapanların ülkemize ödettireceği hersabı bilmeyen liderler bu ülkeye ve göreve ihmal değil ihanet ederler.Bunları inşallah bize yaşatmazlar!CHP tabanı da bu gerçekleri görür..BU YIKIMIN SORUMLUSU SADECE DIŞ VE İÇ ODAKLAR DEĞİL; BUNU GÖREMEYEN KENDİ SİYASİ İKBALİ PEŞİNDE KOŞAN ARKADAŞLARIMIZDIR DA.!BU İHMAL,İHANET TARİHE NOT EDİLİYOR! Ve Antalya ,Türkiye Yiğitlerine vefasız davranmayacaktır arkadaşlar.Göreceksiniz bunu!Parti eksenine oturacaktır,oturmalıdır.Çünkü Ülkemiz ve Ortadoğu,Dünya Barışı sıkıntı içerisindedir.Emperyalizme dur diyecek bir güce ihtiyaç bulunmaktadır..Bunu hep beraber başarmalıyız.Gazipaşalı KEMALİST

Yorumu oyla      13      3  
Gazipaşa 22 Haziran 2012 Cuma 16:34

Sayın Gürkut Acarı kutluyorum..

Yorumu oyla      10      3  
ŞUÇLAMA CEVAP VER 22 Haziran 2012 Cuma 13:57

BAKIYORUM YORUMCULAR BARIŞ YARKADAŞ I SUÇLAMIŞLAR.HABUKİ BARIŞI SUÇLAYACAKLARINA YAZDIKLARI ELEŞTİRİLERE CEVAP VERSELER DAHA İYİ OLURDU.TABİKİ VERECEK CEVAPLARI VARSA

Yorumu oyla      4      3  
gerçekçi 22 Haziran 2012 Cuma 11:01

Sayın Acar ı gönülden destekliyorum.

Yorumu oyla      6      3  
taklaci 21 Haziran 2012 Perşembe 16:53

Bu adam baykalci degil. Kilicdaroglucudur!simdi pismandir ayri mesele.yakinda baska biriyle siyaset yapabilir...

Yorumu oyla      9      5  
chp li 21 Haziran 2012 Perşembe 15:47

gercek gündem için hariçten gazel...

Yorumu oyla      7      5  
DEVRİM KÖK NE DÜŞÜNÜYOR 21 Haziran 2012 Perşembe 15:26

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ GÜRKUT ACARIN DİLE GETİRDİĞİ"Nereye gitsem, BDP ile işbirliği yaptığımız eleştirisiyle karşı karşıya kalıyorum. Yanlış adımlar atmayalım. Aksi taktirde, baraj altında kalabiliriz"SÖSLERİYLE İLGİLİ ANTALYA İL BAŞKANI DEVRİM KÖK NE DÜŞÜNÜYOR?.GENEL MERKEZİN KÜRT SORUNUNA YENİ BAKIŞINIMI DOĞRU BULUYOR?YOKSA GÜRKUT ACARIN KAYGILARINIMI?

Yorumu oyla      8      4  
21 Haziran 2012 Perşembe 15:03

BARIŞ YARGADAŞ CHP DIŞINDA HİÇ BİR PARTİ HAKKINDA YORUM YAPMAMIYOR..NEDEN HEP CHP

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Köse: 'İster kavga etsin, ister sevişsinler'
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, diğer siyasi partilerin iç meselelerine ...
Gün Haber'in Ak Parti'li konukları
Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Ali Kıvrak, yönetim kurulu üyeleri ile ...
Başkanlar açılışta buluştu
Antalya Barosu avukatlarından Alpay Fırat'ın ağabeyi Bahtiyar Fırat'a ...
 
CHP Antalya İl Başkanı Kök, Konya'da eylem yaptı
CHP İl Başkanı Devrim Kök ve il yöneticileri, İbradı sınırının değiştirilerek ...
CHP Çetinkaya'yı unutmadı
CHP İl Başkanı Devrim Kök ve İl Yönetimi, 11. Ölüm yıldönümlerinde, CHP ...
CHP Antalya İl Kongresi iptal edilebilir
CHP Antalya İl Kongresi ile ilgili ilginç gelişme... (GÜN HABER ÖZEL)
 
AKP, Hoca'yı kendi silahıyla vurdu
AKP Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa ...
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse: “Teşekkürler Antalya...”
AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla ...
Cumhuriyet Halk Partisi "gölge kabinesi"ni açıkladı
CHP Grup Başkanvekilliği tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva