Adalet Bakanlığı'nda tetkik hakim olarak görev yürüten C.G. ile karısı M.G. arasında henüz sebebi bilinmeyen bir durumdan dolayı tartışma yaşandı.
Ekran Haber'in aktardığına göre tartışmanın büyümesiyle hakim C.G.'nin eşine yumruk attığı ve ölümle tehdit ettiği öne sürüldü.
'ELİNDEN KOMŞULAR KURTARDI'
Olay hakkında darp raporu alan öğretmen M.G., hakim eşi C.G.'den şikayetçi olurken, koruma ve tedbir kararı talep etti. Şiddete uğramasının ardından evden kaçtığını ve komşusundan yardım istediğini belirten M.G., hakim eşinden şikayetçi oldu.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Uğradığı öne sürülen şiddetin ardından hastaneye başvurarak darp raporu alan genç öğretmenin fiziksel şiddeti belgelemesinin ardından olaya ilişkin Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından soruşturma başlatıldı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||

