İl Emniyet Müdürlüğü Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Faruk Karataş, 8 Aralık'ta geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Karataş, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Karataş için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene; Karataş'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Üzeyir Durmuş, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
'ÖRNEK BİR POLİS MEMURUYDU'
Duanın ardından törende konuşan İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, "Merhum polis memuru Faruk Karataş, 30 yıla yaklaşan meslek hayatı boyunca görev yaptığı her yerde devletine sadakatle hizmet etmiş, görev bilinci, disiplini ve çalışkanlığıyla hem amirlerinin hem de mesai arkadaşlarının takdirini kazanmış, insanlara olan sevgisini ise her zaman mütevazı duruşuyla göstermiş örnek bir polis memuruydu. Polislik mesleğini yalnızca bir görev olarak değil, bir yaşam biçimi olarak görmüş, üniformasını her zaman büyük bir onur ve gururla taşımıştır" dedi. Karataş'ın cenazesi, Şanlıurfa Asri Mezarlığı'nda kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
