Antalya’nın en çok erişilebilir parkı Konyaaltı’nda
Antalya’nın en çok erişilebilir parkı Konyaaltı’nda
Piknik tüpün üzerine yuva kurdu
Piknik tüpün üzerine yuva kurdu
THK'nın 'Ateş Kuşları' görev başında
THK'nın 'Ateş Kuşları' görev başında
Yaşlı evlerinden sanat eserleri
Yaşlı evlerinden sanat eserleri
1 Ağustos 2011 Pazartesi - 17:25

İl başkanlığı için Kılıçdaroğlu’na ne dediler?

İl başkanlığı için Kılıçdaroğlu’na ne dediler?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Dursun GÜNDOĞDU yazıyor
 
 
CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken ve yönetiminin düşürülmesinin ardından herkes kendi adayının il başkanı olması için çalışırken, partinin Antalya’daki iki önemli ismi Ankara’ya gizlice bir çıkarma yapmıştı. Evcilmen ve Böcek, Kılıçdaroğlu ile genel merkezde buluşmuş ama ne görüştükleri sır gibi saklanmıştı.
Bana ulaşan bilgiler, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na bir isim lanse etmediği yönünde… Oysa, her ikisinin de Muzaffer Ayhan ismini genel başkana götürdüğü iddia edilmiş bu da kulis bilgisi olarak yayınlanmıştı.
Peki, bu ani ziyarette Kılıçdaroğlu-Evcilmen ve Böcek üçlüsü ne görüştüler?.. Görüşülen şüphesiz ki, CHP Antalya İl Başkanlığı ve yönetimiydi…
Kılıçdaroğlu, her iki başkanın Antalya’dan akıllarında ortak bir isimle geldiğini düşünüyordu. Ancak, 18 dakikalık o görüşmede tek bir isim dahi telaffuz edilmedi. İsim söylenmediği için de Kılıçdaroğlu, ‘Peki sizin adayınız kim?’ veya ‘Siz kimi destekliyorsunuz?’ diye de sorma gereği duymadı.
Her iki belediye başkanı da, “Bizim adayımız yok” diye söze girdiler. “Parti zarar görmesin istiyoruz” dediler.
Kılıçdaroğlu, bu 18 dakikalık görüşmede çok az konuştu, başkanları dinledi. Zaman zaman kafasını sallayarak onları onayladığını belirten tavır sergiledi.
Evcilmen, “İl başkanlığı konusunda gazetelerde, internet sitelerinde çarşaf çarşaf yayınlar yapılıyor. Bu yayınların partiye zarar vermesinden endişe ediyoruz. Ve, bu endişemizi belirtmek için de size geldik” dedi.
Her iki başkan da, “Aday isimleri üzerinde düşüncelerini belirtmeye gelmediklerini” üzerine basa basa söylediler.
Bana ulaşan bilgilere göre, her iki başkan da, Kılıçdaroğlu’na il başkanlığı seçimine az bir süre kaldığını belirtip, Ülken yönetiminin seçime kadar görevlerine devam etmesinden yana olduklarını söylediler.
Evcilmen ve Böcek, il başkanlığının tartışmalı hale gelmesinden sonra ortaya bir çok adayın çıktığını, hatta bazılarının ilçe ve beldelerde çalışmalara başladığını belirterek, “Biz sürece destekliyoruz. Güçlü adayın arkasında herkesin durmasını istiyoruz” dediler.
Tabi, tüm bu bilgiler bana üçlü görüşmeden yansıyanlar.
Antalya’daki her üç belediye başkanı da, yani Mustafa Akaydın, Süleyman Evcilmen ve Muhittin Böcek, Özer Ülken’i kesinlikle istemiyorlar. Bu başkanlardan sadece Evcilmen ve Böcek, istemeseler bile Ülken’in seçime kadar görevde kalmasını istiyorlar.
Akaydın’ı bilemem ama Evcilmen ve Böcek, ortak bir adayın ismi üzerinde uzlaşı sağlanması ve seçim sürecinde o adayın desteklenmesinden yanalar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
İkinci çocuğuna hamile
 
Dramın altından Antalya çıktı
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BOŞ İŞLER 11 Ağustos 2011 Perşembe 12:25

Siz enerjinizi niçin boş işlere ayırıyorsunuz Ey Genel Başkan, ve Gürsel Tekin!Bir bakıyorsunuz İstanbulda seçime ramak kala İl Başkanı görevden alınmış ,bir başkası ATANMIŞ.Bir bakıyorsun Bursa Görevden alınıyor ve DELEGE/TABAN GENEL MERKEZE ÖÖYLE BİR Tokat CEVAP VERİYOR Kİ!Görevden alınan Bursa İl başkanı(Sayın Deniz Baykala Yakınlığıyla bilinir) geçen hafta seçimli kongreyi kazandı.Bir bakıyorsun Antalya, İzmir Yönetiminde sorun özellikle çıkartılıyor .Bir Bakıyorsun Ankara da,Sakaryada .ve Şimdi Tekirdağda İl Örgütünden adam (!?)istifa ettirilmek taktiği ile, SEÇİMLİ KONGRE iradesini hiçe sayan bir faşisan anlayışla yönetim düşürmeler..VE BİZİM GENEL MERKEZ DE SANKİ TÜRKİYE DE HİÇ SORUN YOKMUŞ GİBİ,GÜRSEL TEKİN İZMİRDE İL ÖRGÜTÜ ZİYARETİNDE!GENEL MERKEZ BU BOŞ İŞLERLE MEŞGUL EDİLİYOR/MEŞGUL OLUYOR, İLLERDEN BİR SÜRÜ ADAM GÖREVE GELMEK İÇİN GENEL BAŞKAN VE GÜRSEL TEKİN NEZDİNDE KULİS YAPIYOR.GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİMİZ DE BU ADAMLARA KAPIYI GÖSTERECEKLERİ YERDE,SANDIĞI İŞARET EDECEKLERİ YERDE," KARDEŞİM SİZİN YAPTIĞINIZ HAİNLİK BUNUN ADI SİYASET DEĞİL DİYECEKLERİNE" BU ADAMLARA PİRİM VERİYORLAR.BOŞ İŞLER,KÜÇÜK İŞLER KÜÇÜK ADAMLARIN TARZIDIR.BU BÖYLE BİLİNMEZ Mİ!ACABA AMAÇ DENİZ BAYKALCILARI YADA ULUSALCILARI PARTİDEN TASFİYE ETMEK İÇİN Mİ BÖYLE ADAM DÜŞÜRTMEKLE SONUÇ ALINMAK İSTENİYOR GENEL MERKEZ TARAFINDAN.EĞER BU TAKTİKTE İSELER BURSADA CEVABINI ALDILAR.BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYI BIRAKIN,ÜLKENİN CİDDİ SORUNLARI VAR.İSTİFA EDENLERE KAPIYI GÖSTERİN MEVCUT BAŞKANLARA YENİDEN YETKİ VEREREK DEMOKRASİYE VE KENDİNİZE SAYGIYI GÖSTERİN.KISA SÜREDE PARTİ TABANINDA YIPRANIYORSUNUZ HER İKİNİZDE BUNU BÖYLE BİLİN.BİZ AYNI GEMİDEYİZ.DOST ACI SÖYLER! DÜRÜST SOLCU-ANTALYA

Yorumu oyla      12      4  
Hiç Düşündünüz mü? 3 Ağustos 2011 Çarşamba 13:13

2011 Genel Seçimlerinde ,Antalyada CHP li Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Akaydın, Belediye Başkanı olmasa idi ,CHP nin oyları Antalyada daha çok artarmıydı?

Yorumu oyla      21      5  
ONURLU SİYASETİ KORUMANIN BEDELİ BÖYLE OLMAMALIDIR! 3 Ağustos 2011 Çarşamba 12:59

Kurultayla Seçilmiş Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğluna nasıl herkes saygı duyup ona destek veriyorsa,İl Kongresi ile seçilmiş İl Başkanımız Sayın Özer Ülkene de herkes aynı destek ve saygıyı göstermelidir..CHP lilik bunu gerektirir. Mustafa Akaydın,İl Örgütü ile sürekli olarak kavga görüntüsü veren,kendine yakın,kendi denetiminde bir İl Yönetimini el altından dizayn etmeye çalışan ve istifa eden 11 kişinin istifasında en büyük faktör olan bir kişidir.Genel Merkeze “Ya Ben , Ya Özer Ülken” diye tahdit eden Mustafa Akaydın,Örgütün Üzerinde bir Güç Odağı olduğunu Antalya CHP ye ve Genel Merkeze dikte etmeye çalışmaktadır.Seçimle Gelmiş bir İl başkanı için Genel Merkeze dahi şantaj yapan , CHP den ayrılmayı ima eden bir Belediye Başkanının önce şunu bilmesi gerekir:Oraya kendi başına gelmedin.Oraya CHP linin kutsal oylarıyla geldin. Eğer Mustafa Akaydın CHP tabanının oylarına saygı duymuyorsa, Genel Merkez yöneticileri de bu şantajın altında kalmamalı,gereğini söylemelidir:Örgütün Üzerinde Bir Güç Yoktur!Bunu Kafana Bir Yerleştir Önce!.İşine Gelmiyorsa da İstifa edersin!Biz sana göre bir Örgüt Kuramayız.Delegenin Oyuyla Gelmiş Bir İl Başkanı var burada..Kusura Bakma! Ayrıca Mustafa Akaydın daha önceki İl Yönetimiyle ,Sayın Ömer Melli ile de geçinemiyordu ki,şimdi ile geçinsin ve ya bundan sonra gelecek olan ile geçinsin. Şimdiki İl Örgütü ile geçinemediğini söyleyen Sayın Akaydın, Muratpaşa,Konyaaltı Beklediye Başkanlarıyla,İl Genel Meclisi ile,Halk Otobüsçüleriyle, Kepezaltı Santral Mahallesi Sakinleriyle,Kırcamisi sakinleriyle geçinebiliyor mu?Hayır!Aslında hiç kimseyle geçinemeyen Sayın Akaydın,kendine münhasır Örgütünü kurmak istediğinden dolayı, CHP ANTALYA da oy kaybetmiştir ve Antalya CHP sancılı günler geçirmiştir ve geçirmektedir. Sayın Özer Ülken ,Mustafa Akaydın ve Yandaşı olan ufak bir kesime, Örgütü Temsilen ,Örgüt Saygısını-Onurunu hissettirmek,korumak ve CHP Kurumunu yüceltmek istediği için, şu anki İl Yönetimi düşürülmek istenmektedir.Olayların buradan kaynaklandığını herkes bilmelidir ve bilecektir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu gerçekleri iyi etüt etmelidir ve edecektir de!Eğer Genel Merkez Bir Belediye Başkanının çizdiği yanlış yolda yürürse,bu durum Örgütlerde çok ciddi rahatsızlık uyandırır. Genel Merkezin bu bilinçle hareket edeceğinden hiçbir kuşkumuz yoktur. BİR BİLEN

Yorumu oyla      19      5  
sabri 2 Ağustos 2011 Salı 16:34

Bunların ikiside kendi dertlerine düştüler.Gelecek dönem aday yapılmayız korkusu sardı şimdiden.Zaten şarlarr ne olursa olsun bence ikiside yeniden aday yapılmamalıdır.Genel Merkez değişim diyorsa antalya'da 2 belediye başkanı mutlaka değiştirilmelidir.

Yorumu oyla      8      14  
EY HALKIM! İŞ İŞTEN GEÇMEDEN GENEL MERKEZİ UYARIN! 2 Ağustos 2011 Salı 15:57

Büyükşehir Belediye- Sermaye Piyasası ve menfat çıkarları içinde olan kişilerden hiç biri il başkanı ve yöneticisi olmamalıdır.Bunlar CHP içinden de ayıklanmalıdır,zamanı gelince bu ayıklama derhal yapılmalıdır..Özer Ülken bu kişlere eyvallah etmediği için ve hatta sert tavır sergilediği için görevden düşürülmek isteniyor EY HALKIM GÖRÜN VE GENEL MERKEZE GERÇEKLERİ HAYKIRIN!! ELİNİZİ VİJDANINIZA KOYUN VE GERÇEKLERİ BİR DÜŞÜNÜN VE SONRA DA OYUNU BOZUN..HAYDİ ANTALYA..GÖREV ZAMANI...Bu memlekette Dürüstler, Darbeciler Kadar Cesur Olmak Zorunda!Bana ne Demeyiniz!Sesinizi Genel Merkeze Duyurunuz..Değilse Yarın Çok Geç Olabilir! DÜRÜST SOLCU

Yorumu oyla      24      9  
partili 2 Ağustos 2011 Salı 14:25

chp tüm delegeler yenilenmeli....

Yorumu oyla      19      4  
SİYASİ DARBECİ 2 Ağustos 2011 Salı 12:32

Yönetimden İstifa Eden 11 kişi ANTALYA SİYASİ LÜGATINA yeni bir terim kazandırdılar ve bunu kendi nesillerine,partililere,halka nasıl anlatacaklar merak ediyorum:SİYASİ DARBECİ Bu arkadaşlara artık kimse güvenmeyecektir.Bir daha il yönetimine girmek istedikleri zaman,nolur nolmaz bizi yarı yolda bırakırlarmı diye destekledikleri il başkanı kararkara düşündürtecek siyasetçi olarak siyasi tarihte yer aldıkları için bu arkadaşlar sanırım bir daha il yönetimine giremezler ve talip olmayı da düşünmezler heralde..

Yorumu oyla      31      9  
ünal 1 Ağustos 2011 Pazartesi 20:57

antalya il başkanlığı için en büyük aday muzaffer ayhan

Yorumu oyla      22      20  
YÖRÜK 1 Ağustos 2011 Pazartesi 20:22

AK AYDIN EFENDİ PARTİDE TEK SORUN SORUNUNUN CAN DAMARI AKAYDIN BENCE AKAYDIN GİDECEK DERLER BİTECEK.... YÖRÜK

Yorumu oyla      35      11  
MURATPAŞA VE KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ SOL DUYULU 1 Ağustos 2011 Pazartesi 20:12

MURATPAŞA VE KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ SOL DUYULU..KENDİLERİNİ KUTLUYORUM..SAYIN DENİZ BAYKALI DA AŞACAKLARINI ZANNEDENLER,HER TÜRLÜ SAYGISIZLIĞI YAPANLAR,VEFASIZLIK SERGİLEYENLER ERGEÇ YANILDIKLARINI GÖRECEKLERDİR! O ZAMAN BU ARKADAŞLARIN NASIL DAVRANACAKLARINI VE HAKARET ETTİKLERİ PARTİLİLERİMİZE;LİDERİMİZE HANGİ YÜZLE BAKACAKLARINI ÇOK MERAK EDİYORUM..GEÇMİŞTE YANINDAN HİÇ AYRILMAYAN BAZI ARKADAŞLAR,"ŞİMDİ DÜŞTÜ;VUR DÜŞENE " MANTIĞIYLA HAREKET EDİYORLAR!EMİN OLUNUZ BU MEMLEKETTE VEFALILAR DA VAR DÜŞENİN DOSTU DA VAR AMA NE SAYIN DENİZ BAYKAL NE DE SAYIN ÖZER ÜLKEN DÜŞMEDİ..KİMSE DÜŞÜRECEĞİNİ DE ZANNETMESİN..SAYGI SINIRINI AŞAN ARKADAŞLARIN TAVIRLARINI GÖZDEN GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUM.BU KADAR SEVGİSİZLİK,SAYGISIZLIK,VEFASIZLIK ÇOK FAZLA..BİZ CHP ÇATISI ALTINDAYIZ HEPİMİZ..AYNI İDEOLOJİ VE PARTİ İÇİN MÜCADELE VEREN İNSANLARIZ..SAYIN DENİZ BAYKAL İSE KURUCU GENEL BAŞKANIMIZ..ÖZER BEY DE SEÇİLMİŞ İL BAŞKANIMIZ..BUNU NASIL UNUTURSUNUZ SİZLER! SOL DUYU

Yorumu oyla      30      16  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özer Ülken'e görevden alındın tabligatı geldi
Görevden alınıp alınmadığı aylardır tartışılan CHP Antalya İl Başkanı ...
Ak Parti Antalya Kadın Kolları kongre startını verdi
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı ...
CHP Sakarya İl Başkanı ve yönetimden 'Yorulduk' istifası
GEÇEN Haziran ayında yapılan seçimlerinde 34 yıl sonra milletvekili çıkartan ...
 
CHP'de il başkanlığı için kim kimi destekliyor?
O korkak 'Kaptan' değilmiş
CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Gürsel ...
Gürsel Tekin'e Antalya'yı sordum işte cevabı;
 
Gürkut Acar'dan 'Şeker çubuğu' sorusu
Diyabet hastalarının sorununu Meclis’e taşıyan CHP Antalya Milletvekili ...
Ülken'i düşüren 11'ler
CHP Antalya İl Örgütü’nden istifa eden 11 kişi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ...
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine talimat
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il örgütlerine verdiği Ramazan’da ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Bayram günleri
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva