ABD'de 12 yaşındaki çocuk silahlı saldırıda can verdi
ABD'de 12 yaşındaki çocuk silahlı saldırıda can verdi
Havacılık devi Ryanair Türkiye pazarından çıkıyor
Havacılık devi Ryanair Türkiye pazarından çıkıyor
Kepez’den su tasarrufuna kurakçıl peyzaj uygulaması
Kepez’den su tasarrufuna kurakçıl peyzaj uygulaması
Serik'te fırtına ve sağanakta seralar zarar gördü
Serik'te fırtına ve sağanakta seralar zarar gördü
26 Temmuz 2026 Pazar - 08:59

Kocagöz, Kepez artık Antalya’nın vitrini oluyor

“Söz Vatandaşta” halk buluşmaları kapsamında 5 mahallenin sakinleriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi değil, vitrini olması hedefiyle çalıştıklarını belirtti.

Kocagöz, Kepez artık Antalya’nın vitrini oluyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kocagöz, “Biz her zaman şunu söyledik; Kepez, Antalya’nın arka bahçesi değil, vitrini olacak. Evet vitrini oluyor” dedi.

Kepez Belediyesi’nin “Söz Vatandaşta” halk buluşmaları bu hafta Teomanpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Mahallenin kapalı semt pazarında düzenlenen buluşmaya Düdenbaşı, Mehmet Akif, Güneş ve Göksu mahallesi sakinleri katıldı. Vatandaşların talep, öneri ve eleştirilerini doğrudan dinleyen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ilçede yürütülen hizmet çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha önce salı günleri belediyede gerçekleştirilen halk buluşmalarını mahallelere taşıdıklarını belirterek, mahallelerin sorunlarını yerinde dinlemenin daha doğru olduğunu söyledi. Başkan Kocagöz, "Mahallelerin sorunlarını yerinde dinlemek gerekiyordu. Bu yüzden halk buluşmalarımızı artık mahallelerimizde gerçekleştiriyoruz. Kepez’de her hizmet çalışmamızı muhtarlarımızla işbirliği içinde yürütüyoruz. Muhtarlarımız bizim hizmet elçilerimizdir. Bir mahalleye gittiğimizde park ve bahçelerden temizlik işlerine, fen işlerinden diğer tüm birimlerimize kadar ekiplerimizle o mahallede hangi sorun varsa çözmeye çalışıyoruz” dedi.

HALKIMIZ BİZİ BAĞRINA BASTI

Konuşmasında Kepez’de yürütülen hizmet çalışmalarına da değinen Başkan Kocagöz, cezaevi süreci ve yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle göreve yaklaşık 6 ay geç başladığını hatırlattı. Bu süreçte kendisine destek veren vatandaşlara teşekkür ederek, “Zaten çalışmaya gelmiştik. Artık çok daha fazla çalışmak boynumuzun borcu oldu. Çünkü halkımız bizi bağrına bastı”  dedi.

1 LİRA BORCUMUZ YOK

30 yıl sonra Kepez'i kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Kocagöz, belediyenin mali durumu hakkında da bilgi verdi. “Göreve geldiğimizde belediyemizin 1 milyar 226 milyon lira borcu vardı. Hiçbir mazeret başarının yerini tutamazdı. Bugün Kepez Belediyesi'nin ne kamu kurumlarına ne de esnafa 1 lira borcu yok. Bir yandan borçlarımızı öderken, diğer yandan da hizmet üretmeye ve Kepez’in acil sorunlarını çözmeye devam ettik” diye konuştu.

SEL SU BASKINLARI YAŞANMIYOR

Şubat 2024'te yaşanan yoğun yağışları hatırlatan Başkan Kocagöz, Güneş, Mehmet Akif ve Göksu mahalleleri başta olmak üzere birçok bölgede su baskınları yaşandığını ifade ederek, “En önemli hedefimiz vatandaşlarımızı sel ve su baskınlarından korumaktı. Çalışma arkadaşlarımız büyük bir özveriyle görev yaptı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün Kepez’de sel ve su baskınları yaşanmıyor” dedi.

IŞIL IŞIL KEPEZ

Kepez’deki parkların aydınlatılması çalışmalarına da değinen Başkan Kocagöz, karanlık parkların kötü alışkanlıklara zemin hazırladığını belirterek şunları söyledi; “Parklarımızı aydınlatmamız gerekiyordu. Bu nedenle yüzden fazla parkımızı ışıklandırdık. Gençlerimizin enerjilerini kötü alışkanlıklara değil; spora, sanata, kültüre ve müziğe yönlendirmeleri için çalışıyoruz” diye konuştu.

105 PROJENİN 59’U TAMAM

Göreve 6 ay geç başlamasına rağmen seçim döneminde vaat edilen 105 projenin 59'unu tamamladıklarını ifade eden Başkan Kocagöz, “Bunu nasıl başardık? Çünkü siz bize güvendiniz, bize sahip çıktınız. Sizlerin başını öne eğdirmemek benim, meclis üyelerimizin, muhtarlarımızın ve tüm çalışma arkadaşlarımızın boynunun borcudur” dedi.

BU HEDEFLE YÜRÜYORUZ

"Biz her zaman Kepez, Antalya’nın arka bahçesi değil, vitrini olacak dedik” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Kocagöz, "Bugün Kepez bu hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor. Kepezli olmaktan herkes gurur duysun” ifadelerini kullandı.

Başkan Kocagöz, konuşmasının ardından sözü vatandaşlara bırakarak, “Her türlü soruyu sorabilirsiniz. Samimiyetle cevaplamaya hazırım” dedi. Ardından “Söz milletin” diyerek halkın talep ve önerilerini dinledi.

 
Kepez’den su tasarrufuna kurakçıl peyzaj uygulaması
 
Eşiyle birlikte çalışırken hayatını kaybetti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kepez’den su tasarrufuna kurakçıl peyzaj uygulaması
Kepez Belediyesi, su kaynaklarının verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla ...
Antalya'da otel havuzu can aldı
ANTALYA’nın Alanya ilçesinde ailesiyle tatil yaptığı otelin yetişkin havuzunda ...
6. Gazipaşa Toroslar Günnercik Yayla Şenliği, Yörük göçüyle başladı
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde bu yıl 6'ncısı düzenlenen Gazipaşa Toroslar ...
 
Serik'te fırtına ve sağanakta seralar zarar gördü
ANTALYA'nın Serik ilçesinde gece saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına ...
Antalya'da yaz keyfi: Sahiller doldu taştı
HAFTA içi hava sıcaklığının 44 dereceye ulaştığı Antalya'da, hafta sonu ...
ASFİM'de yeni sezon kayıtları başladı
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşlara ücretsiz spor yapma imkânı ...
 
Antalya'da tarihi keşif: 'Tiyatro Caddesi' gün yüzüne çıktı
KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Aspendos Antik Kenti'nde yürütülen ...
Antalya'da kaçak rehberlere göz açtırılmıyor
ANTALYA Rehberler Odası (ARO) ve Turist Rehberleri Odaları Birliği (TUREB) ...
Antalya'da doğuştan engelli carettaya uydu izleme cihazı
DOĞUŞTAN sağ arka yüzgeci olmayan caretta caretta, Akdeniz'in en büyük ...
 
Dursun Gündoğdu
Sen, 'Örtmenim çişim geldi' derken bak o neler yaptı
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Biz neyi kaybediyoruz?
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Alman futbolu inişte
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Politikaya baş koyanlar
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Teneffüs Park maceramız
İsa Altun
İsa Altun
Bilişim güvenlik farkındalığı
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Temmuz'da Neptün'ün burcunuzda geri harekete başlamasıyla birlikte, aynadaki yansımanızla dürüstçe yüzleşme vakti geliyor. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva