Türkiye Kupası finali Antalya’da oynanacak
Türkiye Kupası finali Antalya’da oynanacak
Akdeniz Üniversitesi logolu ürünler mağazası açıldı
Akdeniz Üniversitesi logolu ürünler mağazası açıldı
Antalya’nın markaları bir araya geldi
Antalya’nın markaları bir araya geldi
AGGİK Türkiye 2'ncisi
AGGİK Türkiye 2'ncisi
9 Kasım 2022 Çarşamba - 14:20

Kuduz tanısıyla tedavi gören Mustafa kurtarılamadı

BİTLİS'te sokak köpeklerinin ısırması sonucu kuduz tanısıyla Ankara'daki hastanede tedaviye alınan Mustafa Erçetin (10), hayatını kaybetti.

Kuduz tanısıyla tedavi gören Mustafa kurtarılamadı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bitlis'in Adilcevaz ilçesine bağlı Göldüzü köyünde yaklaşık 1 ay önce sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Mustafa Erçetin, 21 Ekim'de kuduz şüphesiyle Ankara Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi. Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'nde kuduz tanısıyla tedaviye alınan Erçetin, bugün öğle saatlerinde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Bülent Cengiz, "Aşıyla önlenebilecek bir hastalıktan dolayı bir evladımızı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerindeyiz" dedi.

KÖPEK ISIRDIĞINI AİLESİNE GEÇ SÖYLEMİŞ 

Mustafa Erçetin'in ölümüyle ailesi ve yakınları ile arkadaşları, büyük üzüntü yaşadı. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi morgu önünde bekleyen Servet Erçetin, doktorların acı haberi verdiğini söyleyerek, "Tüm çabalara rağmen kurtaramadılar. Tedavi sürecinde sadece camdan görebiliyorduk, makineye bağlamışlardı. İlk geldiği gün bizleri tanıyordu, konuşabiliyordu. O gece uyuttular, doktorlar. Geldiği günün akşamı fenalaştı, o günden sonra doktorlar uyuttular" dedi.

Servet Erçetin, Mustafa Erçetin'in köpek ısırmasını ailesinden gizlediğini belirterek "Ailesine söylememişti, geç bilgilendirme olmuş. Buraya geldiği zaman da iş işten geçmişti. Bütün kana işlemişti. Doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Beyni bayağı hasar görmüştü, doktorların söylediğine göre. Cenazeyi bekliyoruz. Cenazeyi yarın sabah uçak ile Muş'a göndereceğiz. Oradan da alıp cenazemizi götüreceğiz. Bir sürü köpek var. Devletten beklentimiz, o köpeklerin bir barınağa gönderilmesi. Maalesef biz Mustafa'yı kaybettik" diye konuştu.

Mustafa Erçetin'in akrabası Yusuf Saf ise "Bizler açıkçası böyle bir ölümü ne hak eden milletiz ne de insanlarız. Allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin. Bir devlet görevlisi olarak, başıboş köpeklerin ne yazık ki genç çocuklarımızı ısırmasından ve kuduza yakalanmasından çok rahatsızız. Belediyemize seslenmek istiyorum. 10 yaşında genç kardeşimi kaybettik. Başıboş köpekleri toplayalım, bir hayvan barınağına toplayalım, çocuklarımız ölmesin" dedi. 

MUSTAFA ERCETIN, KUDUZ TANISIYLA TEDAVI GORDUGU HASTANEDE HAYATINI KAYBETTI.   FOTO-ANKARA-DHA

MUSTAFA ERCETIN, KUDUZ TANISIYLA TEDAVI GORDUGU HASTANEDE HAYATINI KAYBETTI.  YAKINLARI HASTANE MORGU ONUNDE BUYUK UZUNTU YASADI. FOTO-ANKARA-DHA

Elif ER- Emirhan YÜZÜGÜLDÜ/ ANKARA, (DHA)

 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
RTÜK'ten TV 5'e 'Hakan Şükür' incelemesi
RADYO ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, FETÖ/PDY ...
80 yaşında filografi öğrendi
AKSARAY’da yaşayan Zeynep Müzeyyen Atuğ, 80 yaşında filografi öğrendi. ...
Evindeki bütün saatler 09.05’i gösteriyor
EDİRNE'de yaşayan Mukaddes Kokeralp Çırak (84), Ulu Önder Mustafa Kemal ...
 
Hayali askere gitmekti, celp kağıdını göremeden öldü
AKSARAY'da kendi yaşıtlarına göre vücut gelişimi zayıf olduğu için askere ...
81 ilde 'kumar' ve 'yasa dışı bahis' uygulaması
İÇİŞLERİ Bakanlığı, ülke genelinde yapılan kumar, tombala ve oyun makineleri ...
'Hayalet Ekran' hırsızları inşaatta yakalandı
İSTANBUL'da park halindeki otomobillerin "Hayalet Ekran" olarak bilinen ...
 
Önündeki TIR'a çarpan TIR, alev alev yandı
BOLU'da, TEM Otoyolu'nda tomruk yüklü TIR'a çarpan TIR, alev aldı. Kazada, ...
Köpekten kaçan Efekan'a otomobil çarptı
TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde, köpekten kaçarken otomobilin çarptığı ...
Yine koca dehşeti! Eşini 12 el ateş ederek öldürdü
ERZURUM'da Yasemin Sarıyıldız (38) tartışma yaşadığı eşi Ezalettin Sarıyıldız ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllara ziyan bir aday profili
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Nereden nereye...
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Baltalı siyaset
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya semalarında gurur, içimizde burukluk
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Bundesliga’da şampiyon Bayern Münih
İsa Altun
İsa Altun
Öfke, stres ve bağımlılık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayına başlarken, 2 Nisan'daki Terazi dolunayı size ilişkilerinizdeki fedakarlık sınırlarını yeniden çizdiriyor. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva