Kırıkkale'de 'Lara' rüzgarı
Kırıkkale'de 'Lara' rüzgarı
Antalya'da 9 yaşındaki Rihan kanalda aranıyor
Antalya'da 9 yaşındaki Rihan kanalda aranıyor
Ödüllü keman sanatçısından konser
Ödüllü keman sanatçısından konser
Antalya'daki emekliler yürüdü
Antalya'daki emekliler yürüdü
3 Nisan 2014 Perşembe - 11:59

Muratpaşa'da CHP'li Uysal görevi devraldı

ANTALYA'da Muratpaşa Belediye Başkanlığı'nı kazanan CHP'li Ümit Uysal, belediyede düzenlenen törende, Başkan Vekili Erdem Armen'den görevi aldı.

Muratpaşa da CHP li Uysal görevi devraldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Uysal, ilçedeki 56 mahallenin her birini önemseyerek çalışmalar yapacağını söyledi.
 
450 bin nüfusuyla kentin en büyük ilçesi olmanın yanı sıra, Türkiye'deki 57 ilden daha fazla nüfusa sahip Muratpaşa'da yerel seçimin galibi Ümit Uysal, belediyede düzenlenen devir- teslim törenine eşi Ümran, çocukları Efe ve Eylül ile geldi. Belediye girişinde çalışanlar ile partililer tarafından coşkuyla karşılanan Uysal, kendisini tebrik edenlerle selamlaştı. Uysal daha sonra belediye girişinde yaptığı konuşmada "Bugün nöbet değişim günü. Kalabalık topluluk içinde bir devir teslim töreni gerçekleştireceğiz. Kamu görevine gelinir hizmet edilir, süreniz dolar gidersiniz. Göreviniz süresince ürettiğiniz şeyler sizi yaşatır. Eserleriniz sizi yaşatır" diye konuştu.
 
Nöbeti devralacak olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Uysal, kaliteli, düzgün, açık, şeffaf bir belediyecilik yapmaya çalışacağını vurguladı. Muratpaşa Belediyesi çalışanlarıyla bütünleşerek ekip ruhuyla görev yapacağını belirten Uysal, "Geçmiş dönemde görev yapan tüm başkanlara teşekkür ediyorum" dedi. Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Erdem Armen ise Muratpaşa'ya geçmişte olduğu gibi en iyi hizmetin yapılacağına inandığını ifade etti.
 
Konuşmaların ardından Uysal, ailesiyle birlikte başkanlık makamına çıktı. Uysal, üçüncü katta yer alan makamı merdivenden çıkarken kendisini tebrik etmek için bekleyen çalışanlarla selamlaştı. Başkanlık makamında devir tesliminde de Armen, Muratpaşa halkının katılımcı, saydam anlayışla yasalara saygılı, kamu yararını, kentin çıkarlarını düşünen, insana ön planda tutan hizmet beklediğini belirtti. Armen, "Birbirimizi sevmemiz gerektiğini, barış, özveriyle çalışmaya hoşgörüye dikkat etmemiz, bu anlayış içerisinde bir yönetim devam ettirmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.
 
Uysal, bu onurlu görevin ne kadar ciddi ve özverili çalışma gerektirdiğinin farkında olduğunu söyledi. Çok çalışarak Muratpaşa halkına hizmet edip 56 mahallenin her birini önemseyerek çalışmalar yapacaklarını aktaran Uysal, şehrin ortak aklını takip edeceklerini ve katılımcı bir belediyecilik ortaya koyacaklarını kaydetti.
 
Daha sonra Erdem Armen, Uysal'a çiçek verdi. Ardından Uysal, başkanlık makamında CHP MUratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan ve belediye parti meclisi üyeleriyle fotoğraf çektirdi.
 
ADAYLIKTA SANCILI SÜREÇ
 
Muratpaşa'nın CHP adayı, zorlu süreç sonunda belirlendi. Mevcut başkan Süleyman Evcilmen'in aday gösterilmemesi üzerine CHP'de sancılı bir aday süreci yaşandı. İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen'in Parti Meclisi tarafından aday ilan edilmesiyle partide tepkiler ve protestolar yükseldi. Ardından toplanan Merkez Yürütme Kurulu'ndan CHP İl Başkanı Devrim Kök'ün, Muratpaşa Belediye Başkanı adayı olarak çıktığı iddia edildi. Adaylığı konuşulurken, 29 Kasım'da 'adaylık sürecinde ihtiyaç olabilir' diye istifa eden CHP İl Başkanı Devrim Kök'le ilgili beklenmedik bir belge ortaya çıktı. Aday yapılmaya hazırlanan Kök, 1 Aralık'taki istifa engelini 29 Kasım'daki istifasıyla aştığını düşünürken, Kök'ün bir görevden alma yazısında başkan olarak imzası çıktı. Bunun üzerine Genel Merkez, Devrim Kök'ün aday gösterilmesinden vazgeçti. Daha sonra toplanan Merkez Yürütme Kurulu, partinin Muratpaşa adayı olarak eski il başkanlarından Ümit Uysal'ı gösterdi.

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) 



 
Yönetimindeki traktörün altında kalarak öldü
 
Akdeniz bölgesi'nde ilk suda doğum
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
tembel muratpaşa 4 Nisan 2014 Cuma 22:27

başkan enkaz aldın bilgin olsun. herkesin torpili var. bakalım kadrolar nasıl olacak. umarım hakkı verirsin. bana göre çalışmayan tek belediye. gerksiz müdürlükler kapatılmalı, herkes haddini bilmeli ve kuruma tam bir disiplin gelmelidir. eskilerle bu iş olmaz

Yorumu oyla      11      4  
Kuvay-i Milliye Ruhu 4 Nisan 2014 Cuma 10:23

Başta KILIÇDAROĞLU olmak üzere illerinde başarısız olan tüm MYK üyeleri ve Antalya İl Başkanı Devrim KÖK bir dakika bile beklemeden derhal istifa edip partinin önünü açmalıdır.Derhal Olağnüstü Kurultay İstiyoruz.Kuvay-i Milliye Ruhu

Yorumu oyla      7      3  
Ali arslan 3 Nisan 2014 Perşembe 16:31

Hayırlı olsun inşallah sende hoca gibi dikttatörce davranıp insanların canını yakmazssın unutma kibir insanı götürür

Yorumu oyla      8      3  
GİDİŞAT 3 Nisan 2014 Perşembe 15:20

5 YIL SONRA MURATPAŞADA AKP OLACAK

Yorumu oyla      14      4  
antalyalı 3 Nisan 2014 Perşembe 14:37

sayın başkanım hayırlı olsun bu kadar sıkıntıdan sonra sızden ıstırhamım gecen bır ısımle ılgılı beledıyeye gıttım ve uzun sure kaldım hal yıne orada eskı mudurler ve vekıller orada ona buna tel ellerınde dosyalar iş takıp edıyorlar ve tek tek resımledım kadronuzu daha dıkkatlı kurarsınız herhalde bunların kım olduklarını sız zaten bılıyorsunuz bır ay ıcınde verılen ıskan ve acılıs ruh bakın anlıcaksınız zaten ustelık ogun lerde za mud ızınlıgı oldugu halde basarılar dılerım

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan AKP ve CHP'yi yazdı
Ahmet Hakan seçim sonuçlarını analiz etti, hem AKP'ye hem de CHP'ye çeşitli mesajlar gönderdi
CHP'li vekil; 'Neden kaybettik?'
CHP'nin yerel seçim yenilgisine sadece parti içerisindeki muhaliflerden ...
CHP heyeti Antalya'da
Antalya'da seçim sürecinde yaşananlar CHP Genel Merkezi'ni de harekete ...
 
Akaydın, can güvenliğim kalmadı
Akaydın, yaptığı açıklamada can güvenliğinin olmadığını belirterek devir ...
Genç, mazbatasını aldı koltuğa oturdu
ANTALYA Döşemealtı İlçe Belediye Başkanı Turgay Genç, mazbatasını alıp başkanlık koltuğuna oturdu.
Şok...Şok... Şok... Akaydın'ın kır evine baskın
Antalya'da yeni başkan Menderes Türeli ile eski başkan Mustafa Akaydın ...
 
CHP'de kazan kaynıyor
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın seçimden hemen sonra yaptığı ...
CHP Antalya'da seçimin iptalini istedi
- CHP Antalya İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın ...
Ak Parti'den Antalya'da 'evrak yakılıyor' baskını
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Boğaçayı'ndaki tesisinde belediyeye ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Eğitim şart 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Nereye kadar?
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva