Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
3 Nisan 2020 Cuma - 11:06

Okçulukta hedef sağlık, rakip korona

TÜRKİYE Okçuluk Milli Takımı'nın olimpiyat kadrosunda yer alan şampiyon 12 sporcusu, koronavirüse yönelik tedbir amacıyla evde odalarına kurdukları hedefe ok atarak, antrenmanlarına devam ediyor.

Okçulukta hedef sağlık, rakip korona
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Koronavirüs salgını nedeniyle ulusal ve uluslararası spor etkinliklere ara verilmesinin ardından Türkiye Okçuluk Milli Takımı, Antalya kampını sona erdirip, ev ortamında çalışmalarına devam ediyor. Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Göktuğ Ergin, koronavirüs salgını kapsamında Türkiye Okçuluk Federasyonu olarak sıkı önlemler aldıklarından bahsetti. Dünyayı etkisi altına alan virüs nedeniyle ulusal ve uluslararası etkinliklerin iptal edilmesinden ve ortaya çıkan belirsizlikten sporcularımızın etkilenmemesi için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getiren Ergin, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 1 yıl ertelenip, 23 Temmuz 2021'e alındığını hatırlattı.

OKÇULUKTA E-ANTRENMAN DÖNEMİ

Türkiye Okçuluk Milli Takımı'nda olimpiyat kadrosundaki 12 sporcunun evinde çalışmalarını sürdürdüğüne değinen Ergin, "Bizler de okçuluk milli takımı olarak Antalya'daki kampın ardından güvenli ve sağlıklı olacağı düşüncesiyle antrenmanlarımızı ev ortamına taşıdık. Olimpik kadromuzda yer alan 12 sporcumuz aileleriyle sağlıklı ve güven içerisinde evinde çalışmalarını sürdürmekte. Teknik ekip olarak her gün yaptığımız canlı bağlantılarla sporcularımıza günlük program verip, gelişim sürecini takip ediyoruz. Sporcularımız evlerinde kısıtlı imkanlara sahip olsa da sportif performansını ve motivasyonuna devam ediyor" diye konuştu.

"TARİHİ OLİMPİYAT OYUNLARI YAŞATACAĞIZ'

Koronavirüs salgınının en az kayıpla atlatıp Türkiye Okçuluk Milli Takımı olarak dünya çapında başarılar kazanmaya devam etmeyi dileyen Ergin, "İçerisinde bulunduğumuz süreci en az kayıpla atlatacağız ve Türk spor branşları için ülkemize tarihi bir olimpiyat oyunları yaşatacağız. Bu süreçte öncelikle hepimizin sağlıklı kalmaya, sağlıklı olmak için de evde kalmaya ihtiyacımız var" dedi.

EVDE KAL ÇAĞRISI

Evde antrenmanlarına devam eden okçuluk milli takımının başarılı sporcuları, odasına ya da salona yerleştirdikleri hedeflere ok atışı yaparak, çalışmalarına devam ediyor. Kuvvet ve kondisyon çalışmalarıyla zinde kalmayı amaçlayan milli sporcular ile Ergin, çektikleri videolar ile koronavirüsün yayılmasını engellemek için vatandaşlara 'evde kal' çağrısı yaptı.

ŞAMPİYON SPORCULAR EVDE OK ATIYOR

Milli sporculardan dünya sıralamasındaki 5 numaralı Türk okçu Mete Gazoz evinde kuvvet egzersizi yapıp, bahçede ok atışıyla antrenman yaparken Avrupa şampiyonu okçu Yasemin Ecem Anagöz odasına yerleştirdiği hedefe kısa mesafeli de isabetli atışlarla, hedefi vuruyor. Milli sporculardan gençler Avrupa şampiyonu, büyüklerde de Avrupa üçüncüsü Gülnaz Büşranur Coşkun ile yıldızlar Avrupa şampiyonu sporcu Samet Ak da evinde antrenmanlarına devam ediyor.

TURKIYE OKCULUK MILLI TAKIMI'NIN OLIMPIYAT KADROSUNDA YER ALAN SAMPIYON 12 SPORCUSU, KORONAVIRUSE YONELIK TEDBIR AMACIYLA EVDE ODALARINA KURDUKLARI HEDEFE OK ATARAK, ANTRENMANLARINA DEVAM EDIYOR. (YASEMIN ECEM ANAGOZ) (FOTO:ANTALYA-DHA)

TURKIYE OKCULUK MILLI TAKIMI'NIN OLIMPIYAT KADROSUNDA YER ALAN SAMPIYON 12 SPORCUSU, KORONAVIRUSE YONELIK TEDBIR AMACIYLA EVDE ODALARINA KURDUKLARI HEDEFE OK ATARAK, ANTRENMANLARINA DEVAM EDIYOR. (YASEMIN ECEM ANAGOZ) (FOTO:ANTALYA-DHA)

TURKIYE OKCULUK MILLI TAKIMI'NIN OLIMPIYAT KADROSUNDA YER ALAN SAMPIYON 12 SPORCUSU, KORONAVIRUSE YONELIK TEDBIR AMACIYLA EVDE ODALARINA KURDUKLARI HEDEFE OK ATARAK, ANTRENMANLARINA DEVAM EDIYOR. (SAMET AK) (FOTO:ANTALYA-DHA)

TURKIYE OKCULUK MILLI TAKIMI'NIN OLIMPIYAT KADROSUNDA YER ALAN SAMPIYON 12 SPORCUSU, KORONAVIRUSE YONELIK TEDBIR AMACIYLA EVDE ODALARINA KURDUKLARI HEDEFE OK ATARAK, ANTRENMANLARINA DEVAM EDIYOR. (BUSRANUR COSKUN) (FOTO:ANTALYA-DHA)

Tolga YILDIRIM/ ANTALYA,(DHA) 

Etiketler:
 
Taksiciden brandalı koronavirüs önlemi
 
Kaçak atık depolama yerleri kapatıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Rüştü Reçber'in sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı
Koronavirüs salgınına yakalanan ve hastanede tedavi altına alınan Rüştü ...
'Sanal Jahovic' de sahanın yıldızı
SÜPER Lig'de 13 golle gol krallığında 3'üncü sırada yer alan Fraport TAV ...
Antalyaspor'da çalışmalar sürüyor
FRAPORT TAV Antalyaspor, tele konferans sistemi ile gerçekleştirdiği antrenmanlarına ...
 
Afyon Belediyespor'dan Kevin Durant paylaşımı
ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor ...
Öztürk: En güzel başlangıcı yapacağız
FRAPORT TAV Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Sivas maçı çok güzeldi ...
Abdurrahim Albayrak'tan iyi haber
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, koronavirüs nedeniyle ...
 
Paşanın Melekleri antrenmanı eve taşıdı
KORONAVİRÜS salgını dolayısıyla Kadınlar Hentbol Süper Lig ve Türkiye ...
Fatih Terim taburcu edildi
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu edildi.
Göksel Gümüşdağ’ın sağlık durumu iyi
Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın tedbir amaçlı tedavisine ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva