Antalya'da bıçakçılarda Kurban Bayramı yoğunluğu
Antalya'da bıçakçılarda Kurban Bayramı yoğunluğu
Teknoloji ile moda birleşti
Teknoloji ile moda birleşti
83 sivil toplum kuruluşu ASSİM’de eğitimde
83 sivil toplum kuruluşu ASSİM’de eğitimde
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başladı
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başladı
14 Kasım 2017 Salı - 15:46

Öldürülen kız kardeşler ve intihar eden baba, toprağa verildi

ANTALYA'da, babaları tarafından öldürülen 3 yaşındaki Hira ile 5 yaşındaki Ela Su ile çocuklarını öldürdükten sonra intihar eden Göksel Akşeker'in cenazeleri, Kahramanmaraş'ta ayrı mezarlıklarda defnedildi.

Öldürülen kız kardeşler ve intihar eden baba, toprağa verildi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İki kardeşin cenazeleri, Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin morgundan alınarak, Senem Ayşe Mahallesi'ndeki Duraklı Camii'ne getirildi. Polis, Şura Akkök Akşeker'in ölen eşinin ailesinin kendisini tehdit ettiğini söylemesi nedeniyle cenazede yoğun güvenlik önlemi aldı. Cenaze namazına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay da katıldı.

İMAM, HALELLİK İSTEMEDİ

Önce Ela Su'nun daha sonra Hira'nın cenaze namazlarını kıldıran cami imamı, törene katılanlardan helallik istemeyerek, "Bu yavrularımız sabidir, günahsızdır, cennet kuşlarıdır. Bunların günahı yoktur, helallik istenilmez. Bunlar, inşallah yakınlarına şefaatçi olacaktır" dedi.

Dua okunmasının ardından omuzlara alınan kardeşlerinin cenazeleri, Şeyh Ali Sezai Efendi Mezarlığı'na götürülerek, burada toprağa verildi. Anne Akşeker, kente gelen bakanların korumalığını yapan ekipler tarafından polis aracıyla mezarlığa götürüldü.

Çocuklarını öldürdükten sonra intihar eden Göksel Akşeker ise Namık Kemal Mahallesi'ndeki Şerefiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Adil Mezarlığı'nda defnedildi.

'HAKİMİN BİLGİSAYARINA GİRİP, AÇIK CEZAEVİNE ALDIRIYORLAR'

Çocuklarını kaybetmenin acısını yaşayan Şura Akkök Akşeker, eşinin çete kurmak, uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yapmak gibi suçlar nedeniyle 16 yıl hapis cezasına çarptırıldığını anlatarak, şunları söyledi:

"Cezaevinde yatıyordu 2,5 yıldır. İçeriden bir arkadaşı yardım ediyor, para ayarlıyorlar. Dışarıdan katip ayarlıyorlar. Savcının, hakiminin bilgisayarına girip, caninin dosyasını düşürüyorlar. Açık cezaevine aldırıyorlar sonra bu adam, firar ediyor. Bana da firar ettiğini söylemeyip, tahliye olduğunu ve çocukları görmek istediğini söylüyor. 'Güzellikle getir, benim niyetim kötü değil. Gelmezsen ben geleceğim. Oraya beni getirtme' diyor. Ben de çocuklarımı göstermek için gittim. Beni tuzağa düşürdü. Silahla iki kız çocuğumun gözü önünde beni vurdu. Akciğer, karaciğer ameliyatı oldum. Günlerce yoğun bakımda yattım. Beni 'öldü' sandı çocuklarımı kaçırdı. 2 aydır çocuklarımdan haber alamıyordum. Savcıya, polise gittim 'Ailesi görüşüyor. Ailesi sürekli beni arayıp, tehdit ediyor. Cinnet getirmiş, yapmış, çok pişmanmış. 'Ya bu adamla barışacaksın ya da daha kötü şeyler olacak' dediler. Ben de 'Barışmayacağım, çocuklarımı verin' dedim. Sonra annesini şikayet ettim. Annesi, benden para istedi, 5 bin lira. 'Çocukların aç' dedi. Bulup, gönderdim, sırf çocuklarım için para gönderdim ve annesine 'Yerini söyle' dedim. 'Hasret kalacaksın çocuklarına, söylemeyeceğim' dedi mesajları da duruyor."

'ADALET YERİNİ BULSUN'

Göksel Akşeker'in ailesinin, çocuklarının yerini bildiğini; ama kendisine söylemediğini ileri süren anne Akşener, "Benim çocuklarım, kör kurşuna gitti. Öldüler, yoklar artık. Benim devletimden tek isteğim, benim çocuklarımın katilleri bulunsun. Benim yüreğim, şimdi nasıl soğuyacak? Benim yavrularım ne olacak şimdi? Gitti, bitti. Yeter, adalet yerini bulsun. Yeter artık başka canlar yanmasın; kadınlar, çocuklar ölmesin yeter" dedi. 


BABALARI TARAFINDAN OLDURULEN KIZ KARDESLER HIRA VE ELA SU KAHRAMANMARAS'TA TOPRAGA VERILDI. FOTO: OMER KOC-KAHRAMANMARAS-DHA

'KIZ KARDEŞİNE TECAVÜZ ETTİ' İDDİASI

Şura Akkök Akşeker, ayrıca Göksel Akşeker'in kız kardeşinden duydukları üzerine boşanmaya karar verdiğini iddia etti. Anne Akşeker, "Kız kardeşi, bana ağabeyinin 14 yaşındayken tecavüz ettiğini söylemişti. Ben, bunu öğrenince boşanmak istedim. 'Ağabeyim bana tecavüz etmeye kalktı' dedi. 'Etti mi?' dedim, 'Etti' dedi. 'Madem öyle benim bu adamla işim yok' dedim" diye konuştu. 

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) 

 
Başkan Böcek KOSHİM'i ziyaret etti
 
Akdeniz, yağmurla birlikte çamur rengine büründü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Böcek KOSHİM'i ziyaret etti
KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek son olarak Konyaaltı Sosyal ...
Bahçede intihar etti
ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde 48 yaşındaki Mustafa Karakaya, evin bahçesinde intihar etti.
Grip şüphesiyle gitti, karaciğer nakli oldu
KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) grip şüphesiyle gittiği hastanede ...
 
DJ güzele teklif yağıyor
ANTALYA'da düzenlenen bir güzellik yarışmasında Macaristan adına yarışan ...
Çocuklara kumdan atölye çalışması
ANTALYA'da, bu yıl 11'incisi düzenlenen Uluslararası Kum Heykel Festivali'ni ...
Kazada yaralanan sürücü kurtarılamadı
ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde otomobille çarpışarak ağır yaralanan motosiklet ...
 
İhaleye yine katılım olmadı
ANTALYA'da, Mardan Palace Hotel'in Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) primi ...
Kemer'de sahile yavru balina ölüsü vurdu
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde, yaklaşık 5 metre boyunda yavru balina ölüsü kıyıya vurdu.
IHF başkanından Çalık'a ziyaret
ULUSLARARASI Hentbol Federasyonu (IHF) Başkanı Hassan Moustafa, Türkiye ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Fenerbahçe Cumhuriyeti 
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva