Akdeniz Üniversitesi'nde Cumhuriyetin 102. yılı etkinlikleri kapsamında 'Cumhuriyet için Koş Akdeniz' sloganıyla koşu düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü önü başlangıç noktası olan etkinliğe Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, rektör yardımcıları Prof. Dr. Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker, Prof. Dr. Şükrü Özen, Genel Sekreter Dr. Ali Evren İmre, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tennur Yerlisu Lapa, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

'CUMHURİYETİMİZ İLELEBET YAŞASIN'
Etkinliğin başlangıcını gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, "Sizleri burada görmek çok güzel. Üniversitemizin en güzel faktörü sizlersiniz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 102. yılını kutlayacağız. Cumhuriyetimizin ilelebet devam etmesi dileklerimle. Sizleri çok seviyoruz, güzel bir koşu diliyorum. Cumhuriyetimiz ilelebet yaşasın. Bayramımız kutlu olsun" ifadeleriyle koşuyu başlattı.

TÜRK BAYRAKLARI İLE KOŞTULAR
Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen 'Cumhuriyet için Koş Akdeniz' etkinliği kapsamında katılımcılar Türk bayraklarıyla koştu. (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||
