Burdur'da adliye lojmanları için imza
Burdur'da adliye lojmanları için imza
Konyaaltı’nda parklar aydınlanmaya başladı
Konyaaltı’nda parklar aydınlanmaya başladı
Milli boksör Rabi Topuz'u yılan ısırdı
Milli boksör Rabi Topuz'u yılan ısırdı
Görme engelliler için siyah kurdele...
Görme engelliler için siyah kurdele...
22 Kasım 2011 Salı - 12:57

Sarıgül CHP'nin başına gelecek mi?

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'nin başına geleceği iddiasına ilişkin "Şimdilik bunlar için çok erken. Belediye başkanlığına devam etmek istiyorum" dedi. Sarıgül, CHP'deki huzursuzluk iddialarına ilişkin, "Bir siyasi partide adaletsizlik, dengesizlik varsa kavga çıkar" yorumunu yaptı.

Sarıgül CHP nin başına gelecek mi?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bir kitap tanıtımı için İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, anketlerde 'En güvenilen siyasi liderler' arasında ilk sıralarda yer alması ve adının soldaki lider arayışlarında telaffuz edilmesiyle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Halkın kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Sarıgül, şöyle konuştu:
"Daha çok erken. Ben şu anda belediye başkanıyım ve görevime devam ediyorum. Hala Şişli ve İstanbul'a yapacağım hizmetler var. Bu hizmetlerime aralıksız olarak devam ediyorum. Bu başarı sadece benim başarım değil. Din, dil, ırk, kültür ve mezhep farkı gözetmeden yaptığınız çalışmalar sizi bir yerlere taşıyor. Ben yıllardan beri dünya insanlığının barışı için çaba gösteriyorum. Bu yaptığım çalışmaların karşılığında, yurttaşlarımız anketlerde bana ve arkadaşlarıma karşı güzel ilgi gösteriyorlar."
BİR PARTİ LİDERE DEĞİL HALKA BAĞLANMALI
CHP'deki olumsuz gelişmeleri de değerlendiren Mustafa Sarıgül, bu partideki gelişmelere değinmesinin doğru olmayacağını belirterek, şöyle devam etti:
"Ancak bir siyasi partinin ve Türkiye'deki bütün siyasi partilerin demokratik olmasını diliyorum. Bunun için öncelikle Siyasi Partiler ve Seçim Yasası'nın çıkması lazım. Lidere değil de halka bağlı bir demokrasinin ön planda olması lazım. Bu şu anda sadece CHP'de değil tüm partilerde var. Bir siyasi partide adaletsizlik, dengesizlik varsa kavga çıkar."
Avrupa Birliği'ne (AB) girmek isten Türkiye'de, seçim barajının yüzde 10'un altında olması gerektiğini savunan Sarıgül, "Niye milletvekillerinin atama ve tayinlerini genel merkezler yapıyor da neden partiye kayıtlı üyeler yapmıyor? Türkiye'de niçin dar bölge seçim sistemi yok. Düşüncelerden korkmamak lazım. Böyle olursa bir ülkede demokrasi gelişmez. Partilerde huzurun sağlanması için demokrasinin sağlanması lazım. Demokrasi de genel merkezlere değil, Hakkın gücünü arkasına alan halkın emeğine saygı duyan bir demokrasiyi yıllardan beri savunuyorum" diyerek sözlerini sürdürdü.
ŞİŞLİ OLASI DEPREME HAZIRLANIYOR
Başkan Mustafa Sarıgül, olası İstanbul depremine Şişli olarak nasıl hazırlandıklarının sorulması üzerine, şunları söyledi:
"Depremden sonra gittiğim Van'da olmak bana çok şey öğretti. İstanbul'daki olası deprem ne yazık ki Türkiye'nin yüzde 70'ini ilgilendirir. Şişli ilçesi olarak 28 mahallemiz, 1165 cadde ve sokağımızda, üniversitelerimizle, mimarlar odasıyla, jeologlarla çalışmalarımızı yaptık. Zemin itibariyle Şişli'nin gerçekten Türkiye'nin en sağlam jeolojik altyapısına sağlam bir ilçe olduğu ortaya çıktı. Süratle güçlendirilmesi gereken binaları tarıyoruz. İlçede şu ana kadar 2 bine yakın binanın taramasını yaptık. Önemli olan özellikle okullardır. Okullarda en az 2 bin, 2 bin 500 öğrenci bulunur. Şişli bölgesindeki okulların yüzde 95'ini, 12 derslik depreme dayanıklı olmayan okulları yıkarak, 50 derslikli, Türkiye'nin değil Avrupa'nın en modern ve en dayanıklı okullarını ülkemize kazandırdık."
 
 
 

 
İşte bedelli şartları
 
Ücretini 10'a katladı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Esas Mezhepçilik ve Etnikçilik Yapan Kİm? 23 Kasım 2011 Çarşamba 15:07

Esas Mezhepçilik ve Etnikçilik siyaseti yapan kim?CHP de esasen,1 yıldır, gizli mezhepcilik ve etnikçilik yapılmaktadır.Onların da bir kısmı şu an genel merkeze hakimdir.Şimdi de aynı ekip alevi Sargıgülü medyada sunmaya çalışıyorlar.Bu parti de sanki hiç Türk yokmuş gibi.Bu da mı tesadüf şimdi.Buna tesadüf diyenler ve bu tesbite kızanlar iyi bir düşünsün.Kızanların bir kısmı da zaten gizli etnik ve mezhepçilik takip edenler ve yapanlardır.Oysa CHP de yöneticiler sosyal demokrasinin gereği,liyakat ,örgütteki emeği,kişisel nitelikleri göz önüne alınarak,etnikçilik ve mezhepçilik ve takiyecilik yapılmadan ,Atatürkün mirası doğrultusunda yönetilmelidir ve göreve gelinmelidir.

Yorumu oyla      9      3  
B PLANI BOZULMALIDIR 23 Kasım 2011 Çarşamba 12:26

Şehitlerimizi ,Depremde ölenleri rahmetle anıyorum.Terörü,yolsuzluğu,rant peşinde çürük bina yapanları lanetliyorum.VE "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" diyenleri ,yüreğinde kor ateşi yananları ;Türk halkını samimi olmaya ve düşünmeye davet ediyorum..Çünkü bunu diyenler ,bu acıyı hissedenler son 30 yıldır Teröre Çözüm bulamayan hükümetlerin hiçbirini çezalandırmamış ve hatta daha güçlü olarak iktidara taşımışlardır.Samimi olan bir halk düşünür ve eğer TERÖR sorununu bir hükümet çözemiyorsa derhal o hükümeti alaşağı eder.Ayrıca Türkiyenin Yeni bir ANAYASAYA ihtiyacı yoktur.Bu da büyük bir oyundur.CHP de yapılan Genel Başkanlığı değişikliğinin temelinde de bu oyun yatar.Yeni B planları kamuoyuna sürülüyor şimdi de!Uyanık olmak durumundayız!Ancak kimse şunu unutmasın Mustafa Kemaller bitmez.Büyük ORTADOĞU projesini uygulamaya koyanların Kaddafiye yaptıklarına,Saddama ve Müslüman Halka yaptıklarına bakınız.Kardeşi kardeşe öldürttüler.Yazık değil mi,milyonlar çaresiz ,acı içinde..O nedenle Türk halkı,Kürtler,Müslüman halklar uyanmalı artık.Kaddafi ulusalcı bir lider olarak eğilmedi,kırıldı,kendisini rahmetle anıyorum. Umut ederim Ortadoğudaki acıları Ortadoğu Halkları sona erdirir.Güya Barış ve Demokrasi için ,oysa Yeraltı Kaynakları Sömürüsü için Ortadoğuyu Kan Gölüne çevirenleri ve Ülkemizdeki,Partimizdeki İşbirlikçilerini kınıyorum ve partililerimizi ve vatandaşlarımızı, yeni tezgaha koyulan oyunları görmeye,oyunu bozmaya davet ediyorum. Bülent Kocabaş ,Gazipaşa/Antalya

Yorumu oyla      9      3  
23 Kasım 2011 Çarşamba 11:00

Mustafa Sarıgül CHP'nin başına geçerse CHP birinci parti olacaktır. Tek yol Mustafa Sarıgül

Yorumu oyla      7      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alanya ve Kemer'de güneşi gören denize koştu
Sonbaharın son günleri yaşanırken Antalya'da halen yazdan kalma günler ...
CHP'li Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik olarak yapıldığı öğrenilen operasyonda ...
AKP 2-B’de sınıfta kaldı
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, son gelişmelerle AKP’nin 2B’yi, ...
 
Baykal: CHP'nin önüne kurt yumağı atıyorlar
Deniz Baykal, son günlerde 'Dersim Olayları'nın yeniden gündeme getirilmesini ...
Baykal, hırsızların evine girdiği o geceyi anlattı
CHP eski lideri Deniz Baykal’ın evine önceki gün iki hırsız girdi. Hırsızları ...
Baykal Konya'da nikah şahidi oldu
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Belediyeler ...
 
AKP'li Elitaş; CHP sanki toplama kampı
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri milletvekili Mustafa Elitaş, CHP ...
Sahili bıraktı, dağları seyretti
BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, 'Dersim İsyanı'nın yıllardır hep tartışıldığını ...
Baykal'ın evinde 2 şüpheli
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, Angora Evleri'ndeki evine önceki ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva