Piknik tüpün üzerine yuva kurdu
Piknik tüpün üzerine yuva kurdu
THK'nın 'Ateş Kuşları' görev başında
THK'nın 'Ateş Kuşları' görev başında
Yaşlı evlerinden sanat eserleri
Yaşlı evlerinden sanat eserleri
Antalya'da bir kişi annesi içerdeyken evi yaktı
Antalya'da bir kişi annesi içerdeyken evi yaktı
26 Mayıs 2024 Pazar - 18:21

Sarkıt Lineer Armatür Işıklarla Aydınlatma

Sarkıt lineer aydınlatmalar da dahil olmak üzere modüler lineer ışıklar; mağazalar, ofisler, evler gibi çeşitli mekanların modern aydınlatmasında en iyi ışıklar arasındadır.

Sarkıt Lineer Armatür Işıklarla Aydınlatma
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Düzenleme ve montaj yöntemindeki yüksek esneklik, sürekli hatlarda kaliteli ve güzel ışık ve mekan dekorasyonuna uyum sağlama yeteneği, tüm bu ışıkları aydınlatma tasarımcılarının masasındaki güçlü seçeneklerden biri haline getirdi. Bu yazıda asma lineer ışıklarla aydınlatma çözümleri ele alınmaktadır.

Neden Doğrusal Sarkıt Lambalar?

Sarkıt lineer armatür diğer ışıklara göre avantajlarından biri de ışık kaynağının yere daha yakın ve tavana uzak olması, bunun sonucunda ışığın altındaki alanın iyi aydınlatılmasıdır. Elbette eş zamanlı aydınlatma için veya lambanın alt ve üst bölgeleri için ayrı ayrı çift taraflı asılı lineer ışıklar kullanabilirsiniz. Ayrıca açık tavanlar da dahil olmak üzere birçok tavanın yapısında asma lineer ışıkların kullanılması en iyi çözümdür. Sarkıt lambalar her zaman en güzel aydınlatma ve dekorasyon ürünlerinden biri olmuştur. Bu arada farklı şekil ve uzunluklarda asılan lineer ışıklar mekanın mimari konseptine özel bir etki kazandırıyor.

Birbirine kenetlenen asılı ışık çizgileri, açık renkli kareler ve dikdörtgenler veya diğer şekiller, uzayda asılı doğrusal ışıkları kullanmanın yollarıdır.

Hangi Lineer Sarkıt Işığı Seçmeliyiz?

Bu sorunun cevabı, piyasada mevcut olan asılı lineer ışıkların kalitesi arasındaki karşılaştırmaya dayanmaktadır. Önce fiyat dışındaki faktörleri karşılaştırmaya çalışın. Işığın modülerliği ve Zaga standardına sahip olması gibi faktörler, lineer ışığınızın kalitesinden emin olmanıza yardımcı olacaktır. Zaga standardına sahip modüler lineer aydınlatmalarda lambanın bir parçasının bozulması veya yanması durumunda diğer parçalar etkilenmez, ayrıca yanan modülün yeni kaliteli bir modül ile değiştirilmesiyle değişimi ve onarımı da kolaylıkla yapılır.

Ayrıca lineer armatür lambanızı satın alırken renksel geriverim indeksi ve optik verim gibi teknik özelliklerine de dikkat edin. 95'in üzerindeki renksel geriverim indeksi ve optik verimliliğin yanı sıra dayanıklı çiplerin kullanımı, ışık çıkışınızın kalitesini garanti edecektir. Sarkıt doğrusal ışık alırken sabit akım sürücülü ışıkları seçmeye çalışın. Çünkü bu ışıklarda sabit voltaj sürücülü lineer ışıklardan farklı olarak parçaların ömrü daha uzundur ve ayrıca ışık kaybı da yaşanmaz.

Evde Doğrusal Lamba Asılı

Evin birçok yerinde genel veya yarı odaklı aydınlatma amacıyla asma lineer ışıklar kullanılabilmektedir. Sarkıt lambaları yatak odası masanızın üzerinde, mutfak tezgahının veya yemek masasının üzerinde, hatta genel aydınlatmanızı sağlamak için kullanmak isteyebilirsiniz. Her halükarda asılı lineer ışıklar bunu yapmak için en iyi seçeneklerden biridir çünkü yeterli aydınlatma sağlamanın yanı sıra mekana modern bir görünüm kazandırırlar. Bu mekanlarda doğrusal ışıklar genellikle sürekli ve çok uzun olmayan uzunluklarda kullanılır.

Yukarıdaki mekanlarda aydınlatma sağlamada sarkıt lineer ışıklar kullanmanın avantajı, parlaklığından emin olmak istediğiniz tezgahın, masanın veya mekanın uzunluğuna göre ışığınızı özelleştirebilmenizdir.

Ofis Alanında Doğrusal Lamba Asılı

Ofis alanının aydınlatması için genellikle personel masası, yönetim odası ve toplantı odasını içeren bir dizi alanın yeterli aydınlatmaya ihtiyaç duyduğuna dikkat etmek gerekir. Bilimsel araştırmalar, ofis alanlarındaki aydınlatma şeklinin iyileştirilmesinin çalışanların verimliliğinin artırılmasında olumlu bir etki yaratacağını kanıtlamıştır.

Asma lineer ışıklar ofis alanlarında yeterli ve şık bir aydınlatma oluşturmak için en iyi çözümlerden biridir. Işık kaynağının personel masasına yaklaştırılmasıyla günlük görevlerin yerine getirilmesi için mükemmel aydınlatma yaratılır. Ayrıca toplantı odasını aydınlatmak için dikdörtgen ve kare şekillerdeki sarkıt lineer ışıkları da kullanabilirsiniz. Bu, toplantı masasına yeterli ışığın yayılmasını kolaylaştıracaktır.

Mağazada Doğrusal Lamba Asılı

Mağaza alanlarında açık tavan kullanımı son yıllarda oldukça yaygın ve popüler hale geldi. Asma doğrusal ışıklar, bu tip tavanın kullanıldığı alanların aydınlatılmasında iyi bir rol oynar. Müşteriler bu ışıklar sayesinde bir mekandan diğerine yönlendiriliyor. Diğer yapılarda açık tavanların yanı sıra sarkıt lineer ışıklar diğer ışıklara göre yükseklik farkıyla ticari alanınızın özel bir alanını aydınlatabilir. Bu, mağazanın istediğiniz alanlarını vurgulamanıza yardımcı olacaktır.

Referans: https://tekwat.com/

 
Antalya'da 9 yaşındaki Rihan kanalda aranıyor
 
Cansız bedeli bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kadıköy Böcek İlaçlamada Method İlaçlama Güvencesi
Method İlaçlama olarak önceliğimiz, haşere türlerini yakından incelemek ...
Bakırlar Dekorasyon Ferforje Korkuluk Modelleri ve Avantajları
Bahçeler, teraslar ve diğer açık alanlar, hem estetik hem de güvenlik ...
Sosyal Medya Yönetimi ve Marka ile Etkili İletişim
Sosyal medya yönetimi ve danışmanlığı yapan bir ajans olduğunuzda; müşteri ...
 
Sule Hair Transplant: Türkiye'nin Öncü Saç Ekimi Merkezi
Sule Hair Transplant, Türkiye'nin önde gelen saç ekimi firmalarından biridir. ...
Kayganlaştırıcı Jel
Kayganlaştırıcı Jel, cinsel ilişkilerde ve tıbbi prosedürlerde kullanılan ...
Yumurta Donasyonu: Umut Dolu Bir Seçenek
Yumurta donasyonu, çocuk sahibi olamayan birçok çift için umut verici ...
 
LimanCepte CEO'su Hakan Tüm: Yat Kiralarken Aldatılmayın
LimanCepte Seyahat Acentesi Turizm ve Ticaret Ltd. Şti., yat kiralama ...
Araç Kiralayarak Özgür Seyahatin İmkanı: Bodrum Araç Kiralama
Özgür seyahatin kapılarını sonuna kadar aralayan kiralık araçlar, nerede ...
En İyi SEO Paketlerini Karşılaştırın ve Seçiminizi Yapın
SEO, bir web sitesinin organik arama sonuçlarında üst sıralarda yer almasını ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Bayram günleri
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva