Kenny Garrett, Antalya Akra Caz Festivali'nde sahne aldı
Kenny Garrett, Antalya Akra Caz Festivali'nde sahne aldı
Minik çevreciler Mavi Bayrak’la tanıştı
Minik çevreciler Mavi Bayrak’la tanıştı
Netanyahu güvenlik kabinesini topluyor
Netanyahu güvenlik kabinesini topluyor
Hindistan'da askeri nakliye uçağı düştü: 5 ölü
Hindistan'da askeri nakliye uçağı düştü: 5 ölü
4 Kasım 2015 Çarşamba - 17:11

Şaşırtan sözler

Ak Parti grup sözcüsü Öner'den seçim yorumu: Sonsuz iktidar yoktur

Şaşırtan sözler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AK Parti Muratpaşa Belediye Meclisi grup sözcüsü Cemal Öner, 1 Kasım seçimlerini Aliya İzzetbegoviç'ten çarpıcı bir alıntıyla değerlendirdi. Öner konuşmasının sonunda, İzzetbegoviç'in 'İktidara gelirseniz, hal ve hareketlerinize dikkat edin. Kibirli olmayın, kendini beğenmişlik etmeyin. Size ait olmayan şeyleri almayın. Unutmayın ki sonsuz iktidar yoktur' sözlerini hatırlattı.

Muratpaşa Belediyesi'nin Kasım ayı olağan meclisi, 13 gündem maddesiyle toplandı. Mecliste gündem görüşmeleri öncesi siyasi parti grupları 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. AK Parti sözcüsü Cemal Öner, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için son derece önemli, Türkiye'nin demokrasi tarihindeki dönüm noktalarından olduğunu söyledi. Antalya ve Muratpaşa'da kavgadan uzak bir ortamda seçim dönemini geride bıraktıkları için tüm siyasi partilere ayrı ayrı teşekkür eden Öner, “Yeni dönemde Ak Parti grubu ve teşkilatları olarak yükümlülüğümüzün daha da arttığının farkındayız. Ötekileştirmeden, birbirimize saygı duyarak ve empati yaparak yepyeni bir Türkiye döneminin başlayacağına eminiz" diye konuştu.

Öner konuşmasını, bağımsız Bosna-Hersek'in ilk cumhurbaşkanı, 2003 yılında hayatını kaybeden Aliya İzzetbegoviç'in "İktidara gelirseniz, hal ve hareketlerinize dikkat edin. Kibirli olmayın, kendini beğenmişlik etmeyin. Size ait olmayan şeyleri almayın, güçsüzlere yardım edin ve ahlak kurallarına uyun. Unutmayın ki sonsuz iktidar yoktur. Her iktidar geçicidir ve herkes, er veya geç önce milletin ve nihayet Allah'ın önünde hesap verecektir" sözleriyle noktaladı.

MHP SÖZCÜSÜ: HAK EDEN KAZANDI

CHP sözcüsü Mutlugül Tarım, Ak Parti'nin elde ettiği seçim başarısını kutladı ve “Sonuçların ülkemize barış getirmesini diliyoruz" dedi. MHP grup sözcüsü Mustafa Taşbaş ise Ak Parti'nin başarısını kutlarken Ak Parti'nin seçim sloganını kullanması dikkat çekti. Taşbaş, “Tek başına iş başına geldi. Çalıştılar, hak ettiler. Hak eden kazandı" dedi. MHP Sözcüsü Taşbaş, hükümetten en büyük beklentilerinin ise ülkenin her anlamda huzura kavuşması olduğunu kaydetti.

İLK MECLİSİNE KATILDI

Muratpaşa Belediye Meclisi'ne, geçen ay meclis kararıyla üyeliği düşürülen MHP üyesi Ömer Yücesoy yerine İl Seçim Kurulu tarafından adı bildirilen Nihat Ödağacıoğlu da ilk kez katıldı. İlk meclisinde partisinin grup sözcüsünün arkasında tek başına oturan 62 yaşındaki Ödağacoğlu, kendisini tanıttığı konuşmanın dışında dinleyici olmayı tercih etti.

MURATPASA BELEDIYESI'NIN KASIM AYI OLAGAN MECLISI, 13 GUNDEM MADDESIYLE TOPLANDI. MECLISTE GUNDEM GORUSMELERI ONCESI SIYASI PARTI GRUPLARI 1 KASIM SECIMLERINI DEGERLENDIRDI. (NIHAT ODAGACIOGLU) (fOTO:ANTALYA-DHA)
Nihat Ödağacıoğlu

Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) -
 

 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Partiye hem oy hem para kaybettirdi
1 Kasım seçimlerinde oy oranını yaklaşık 9 puan yükselterek tek başına ...
Antalya'da itiraz var
HDP Antalya'da seçim sonuçlarına itiraz etmeye hazırlanıyor. HDP Eş Genel ...
En yakın tahmini o yaptı
AK Parti'nin oy oranını en yakın tahmin eden A&G'nin sahibi Adil Gür konuştu
 
Sinan Oğan MHP'ye döndü
MHP eski Milletvekili Sinan Oğan, ihraç edildiği partisine mahkeme kararıyla geri döndü.
AKP’den tarihi zafer
Milliyet Gazetesi Akdeniz Bölge Temsilcisi Oktay Pirim, Antalya-Burdur-Isparta ...
Türel: Antalya'nın plakasını yazdık
Antalya'da Ak Parti'nin seçim zaferini kutlamak için il başkanlığı önünde ...
 
İşte Batı Akdeniz vekilleri
BATI Akdeniz illerinde seçimin galibi Ak Parti oldu. Antalya'da Ak Parti ...
AKP zaferini böyle kutladı
ANTALYA'da Ak Parti seçimin ilk sonuçlarını, Gülşen'in 'Bangır Bangır' şarkısıyla karşıladı.
Geçici meclis başkanlığı olursa onur duyarım
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Baykal, eşi Olcay Baykal'la ...
 
Dursun Gündoğdu
Polis bana sordu; Amacınız ne?..
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ve Dünya Kupası başlıyor...
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Bayram bitti... Peki geriye ne kaldı?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
İlk sorun ekonomi
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya semalarında gurur, içimizde burukluk
İsa Altun
İsa Altun
Öfke, stres ve bağımlılık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Haziran ayı, sizin için sınırları aşma arzusuyla başlayıp tam anlamıyla köklerinize döndüğünüz, yuvanızı sağlamlaştırdığınız ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva